Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
11.8.15 08:17

@Evčík2
Do A nemá, ale někdy jsou špičky dovnitř. Nožky má rovné. Toník chodí sám už 5 měsíců, takže jestli už nemá třeba nohy silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.8.15 16:10

http://www.ortopedie-traumatologie.cz/…iewtopic.php?…

No tak jsem našla toto… Podobný problém, chce to svůj čas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 22:11

Ahoj holky, tak se opět hlásím :) Dočítát nestíhám :( My se máme fajn, Vaneska nám dělá radost, ale už umí dost pozlobit. Těším se na září aý zase začneme chodit do kroužku. Máte některá zkušenosti s Montesori klubíkem? Chceme začít, tak jestli máte nějaké zkušenosti, tak pisnětě. Musím se vám pochlubit s velkou novinkou :) Čekáme mimi :) Nemáme to jetě potvrzené od dr, zatím jen z těhu testu, dnes jsem 4+0. Termín vychází na 21.4 :) Vaneska je 29.4 tak se nám to pěkně sešlo. Zatím to krom přítele nikdo neví. Tak snad bude vše ok. Planuje některá z vás taky dalšího potomka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
12.8.15 06:55

@Lenule2014

Gratuluju:-)

Ja bych si jeste jedno mimi teda poridila, cim jich mam vic, tim je to lepsi:-), ale ty roky… Uz se na to uplne necitim. Uvidime:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.8.15 07:33

Ahoj taky chceme pořídit ale zatím probíhá fáze snažení, tak uvidíme jestli se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.8.15 11:53

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.8.15 14:13
@Imagine13 píše:
Aha @Evčík2aha. .Tady nic takoveho. a v charite uz vubec ne! V Praze znam par lidi ale to je uplne jedno. Tady znam asi tak tri lidi…to je fakt super takze do skolky ho dat nemuzu ale platit hlidani drazsi :zed: nez mzdu je v pohode

No do sukromnej skolky ho dat mozes, len to nikde nehlas…tak o RP neprides.
Ako oficialne by si mala prist, ale ak sa sama nepriznas, tak neprides.
Ako ten zakon je dost mimo :roll:…tam pisu, ze do skolky jasli dieta dat nemozes resp. mozes iba na par hodin, ale ak by si mala doma pani na hlidani, tak to je v pohode a RP aj oficialne poberat mozes…ako to som nikdy nechapala, ze preco pani ti ho moze hlidat ale pani co ma oficialne skolku resp. jasle tak ta ti ho hlidat nemoze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.8.15 14:15
@Lambisko píše:
@Imagine13 presne jak pise Evcik, muzes ji dat tusim jen na 48 hodin mesicne do skolky, abys o nic neprisla. Ale radsi to nekde over :)Pokud bys neco chtela pro prcka, muzu ti to dovezt z nemecka, cenove to vychazi lip. Alespon teda jidlo, pleny a kosmetika. Jen tam teda jezdime jednou za mesic cca. Mozna bych se zkusila nekde jeste zeptat, jestli nemas jeste na neco narok nebo tak neco. A ja treba v Praze bydlim a taky zadnou praci nemuzu najit, protoze mi nema kdo hlidat malou. :(

Ale ved v Praze je dost skolok jesli co hlidaji batolata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.8.15 14:21

@Vlaďka 74
No a nepomohlo by keby si si objednala pani na uklid? Aspon by si mala pokoj od uklidu a mala viac volneho casu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
15.8.15 14:28

Ahojte,
ja som dlhsie nepisala boli sme aj stale sme na dovolenke, len teraz sme zmenili lokalitu.
Som si povedala, ze su to moje posledne letne prazdniny, tak som si ich chcela uzit :lol:
No ale clovek mieni, zivot meni…ako Lukasko bol prvy tyzdnen absolutne protivny…a potom mu vyrastol novy zub :dance:
Inak sme v Spanielsku…nastastie tie vedra tu skoncili, ked sme prisli a potom boli v CR. Ako stale je tu teplo, ale take normalne teplo :lol:
A mi volali z prace a ma prosili ci nemozem nastupit, tak od polovicky zari nastupujem na 2 dni v tyzni od listopadu na plny uvazok takze moja materska dovolenka sa uz pomaly konci :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.8.15 19:24

Ahojky holky, tak Matýsek přestal definitivně pít mlíko :nevim:, jak byla ta vedra tak nechtěl ani v noci mlíčko a furt mi ukazoval na vodovod tak jsem mu dala čajdu a teď už mlíčko do něj nedostanu :zed:…jak jste na tom vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.8.15 20:07

Me by zajimalo, jestli vam uz zlaticka spi celou noc:-). U nas teda nic moc… Jeste se tak 3 - 4 x budi, ale nastesti se napije a spi dal.

Nicmene celou prospanou noc bych uvitala.

@Vlaďka 74

U nas ted vede kakao, radeji nezjistuju, jestli mimino muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.8.15 20:11

Ty jo Mates se taky fuuurt budí a bohužel nad ránem ( 4 hod) se už seká jako, že už spát nebudeme ach jo, ale většinou to ještě tak do 6 zalomí…

@olga1975 kakao jsem taky zkoušela a prskal ho 8o. mě šlo o to v noci pití a na spaní?? No a teď normál véča a chrní tak do 23 a apak se budí co 3 hodky…celá noc je taky můj sen :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.8.15 21:03

Ahoj tak mě teda Šimon spí celou noc. A i teď co mu rostou zuby z pěti dohromady jsou dvě stoličky. A musím se pochlubit během veder jsme byli každý den u vody a už umí plavat na rukavkach, tak jsme si koupání užívali spolu. Sunar má ráno a večer jinak pořad. Jen ve spaní přes den nějak nemá režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.8.15 05:42

@Vlaďka 74

kakao ma pres den, v noci jeste kojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...