Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
18.8.15 05:42

@konice20

sikula:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
18.8.15 08:10

Ahojky,
Toníkovi dávám mlíko ráno, ale už normální čerstvé mléko, má po něm teda menší problémy (bolesti břicha), než po UM. Někdy dám trochu kakaa, někdy přidám kokosové nebo mandlové mléko. Večer dávám kaši z lahve, taky z normálního mlíka. Jinak přes den čaj a hodně ředěné ovocné šťávy.
Přes noc se taky budí, většinou 2-3×, dáme čaj a spí dál. Jenže se hrozně pořád převaluje v postýlce, takže pořád hlavou do šprušlí, pak pláče, když ho vemu k sobě do postele, ve spánku hrozně pořád lozí sem a tam.
Zuby stále jen 3 kusy, dole dvě jedničky, nahoře jedna dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
18.8.15 19:25
@Vlaďka 74 píše:
Ahojky holky, tak Matýsek přestal definitivně pít mlíko :nevim:, jak byla ta vedra tak nechtěl ani v noci mlíčko a furt mi ukazoval na vodovod tak jsem mu dala čajdu a teď už mlíčko do něj nedostanu :zed:…jak jste na tom vy???

No mne mlieko nepije uz vyse mesiaca :roll:. Pije iba vodu. Prestal ho pit zo dna na den…skusala som mu ho dat a nechcel…skusala som rozne lahve, rozne mlieka a vzdy to pluval. Ako celkom sa bojim aby nemal malo vapniku, lebo tolko jogurov nezje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
18.8.15 19:27
@olga1975 píše:
Me by zajimalo, jestli vam uz zlaticka spi celou noc:-). U nas teda nic moc… Jeste se tak 3 - 4 x budi, ale nastesti se napije a spi dal.

Nicmene celou prospanou noc bych uvitala.

@Vlaďka 74

U nas ted vede kakao, radeji nezjistuju, jestli mimino muze…

Celu noc? Ani nahodou :lol: :mrgreen:. Za dobru noc pokladam, ked sa zobudi 4×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.8.15 20:52

@Monika123 ty jo tak to já si kolikrát říkám a modlim se aby vstával po sedmé a ty chudaku musíš vstavat v noci několikrát… To nevìm jestli bych ještě zvládla, obdivuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.15 08:47

@konice20 ty jo malej je borec :potlesk: u nás se nepodařilo ty rukávky ani nasadit, nechce :zed:

My jsme pořád na bezmléčný dietě, ja si pro jistotu pro sebe koupila vápník v tabletach a malá je neustale kojená, což je na jednu stranu dobry, ale hrozne me to vyčerpává… Dávám ji vodu, ředěnou meltu nebo čaj, ale za den vycucá max 150ml. Jinak mě pořád „svlíká“ :roll: celou noc bez pocucání taky ani omylem :? Hlavně k ránu se vrtí a šmátrá…(spíme spolu)
S jídlem jsme pořád na úrovni 5-6 mesice, takže děs :roll: ale takovou Nutellu, na špičce lzicky, to se oblizuje až za ušima :cert::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.8.15 12:39

@Evčík2
No s tím jídlem, to je síla. Ale některé děti prostě nejedí. To prcek dneska na snídani tak 3/4 krajíce chleba s gervais a nastrouhaným vajíčkem. Jídlo musíme schovávat, jinak nám ho bere i z talíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.15 14:03

@marcela74 jeeee, to bych chtěla někdy zažít, že se bude po jídle sápat! :andel: to buď ráda, ten pocit, když se prďolka dobře zdravě nají (a to má Tonik jen 3zuby :mrgreen: ) je k nezaplacení :potlesk: Ellouš začíná neco málo jíst až po 17h… Do ty doby ani po dobrým, ani po zlým..nic… Jen ode mně :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
19.8.15 14:11

@marcela74

Ja chci taky schovavat jidlo pred miminem :palec:. Jozifek uz ma 10 zubu (z toho 3 v rustu), ale jist taky moc nechce - krome nekterych sladkosti a sopskeho salatu :).

Pubertaci mu obcas daji kousnout od sebe, takze vim, ze by mu chutnala rajcatova pizza nebo zmrzlina:-). Kdyz bude nejhur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.15 14:41

@olga1975 :mrgreen: jak bychom to měli hned jednodušší a veselejší, kdyby se ti naši darebáci aspon 2× denne pěkně najedli! U nás je nejoblíbenější činnost krmení všeho živýho i plyšovýho, to nabízí a mlaská a „ňam ňam“, ale sobě „ne“. :roll: kamarádky synek z nejedlýka nevyrostl, jde ten do 1.tridy, celou školku se s nim protrápili… Úplne se děsim, jestli bude to samý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.8.15 06:46

@Evčík2

Jojo, jak jsme u babicky, krmi ovecky a kraliky a slepicky. Moc rad krmi me, v parku krmi kacenky. Ne jeste rict neumi, takze jak jdu se lzickou, zdrha a kdyz nemuze zdrhnou, rve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
20.8.15 08:57

Tak já si v posledních týdnech připadám jak v pohádce O Otesánkovi, furt slyším „ňam, ňam, ňam,…“ :lol:
Věřím, že to musí být trápení, když nejedí. Ale spíš se trápí maminky, myslím, že dětem nic nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.8.15 11:07

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
20.8.15 18:21

Holky u nas se prave taky mlicko prestalo pit ze dne na den :think: zkousela jsem vsechny mozny zpusoby jak to do nej dostat, ale odpoved? Bleee bleee no tak to mu jde rikat krasne a zretelne :mrgreen:. Jinak taky basti vsechno i jsme ho nasli u psi granuli ale taktez pry bleeee :mrgreen: akorat ten spanek to je taky pohroma ;)
Jedna pozitivni zprava dneska jsme poprve kopli uz mame douru na plot :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.8.15 19:10

@Vlaďka 74

Nam se kresli projekt. Meli bychom zacit na jare. Vubec se mi do toho nechce, uz tak nestihame, fakt nevim, jak to budeme delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí