Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
30.7.15 18:40

@marcela74

jojo, chlapi potrebujou slyset, jak jsou bajecni:-).

I kdyz, ja jsem taky rada pochvalena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.7.15 22:10

Teda holky jsem rada ze jste sem tutu diskuzi hodily :( u nas dva mesice po svatbe a taky ponorka… dneska jsem se sekla a rekla ze uz doma neutru prach neuklidim hrnec proste nic…ja chodim do prace jsem utelena jak mraky domu letim s nakupem v behu zapinam pracku, hazim pradlo do kose na zehleni soucane stiram po koupelne prach a podlahu a zacinam varit…muj cas venovany detem??? NULA akorat Matese uspavam a to vetsinou uspim i sebe pak vylezu z kutlochu a jdu pracovat na pc uz ani za vami se sotva dostanu a padam opet do kutlochu kolem 1 a ve 3ji malej a pak uz nic moc do rana 8o…takze i u nas sex skoro nic noooopan je odpocaty spi pres noc pres den a doma booooordel!!! takze klapka a at to tu shniiije!!! kdybych to tu mohla ted vyfitit tak se propadnu hanbou. a myslite ze to nekoho trapi??? ach joooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
31.7.15 06:13

@Vlaďka 74

Ty jeste kazdy den i varis? Jak ctu tvuj denni rezim, tak se normalne stydim :oops:. Ja mam teda u nas na starosti komplet domacnost, ale manzel zacal jezdit s kocarkem, v praci sedi porad u pocitace, tak pres obed bere kocarek a jede s Jozifkem ven, kdyz spi, pry je to super pro oba:-).

Tim padem mam ted v poledne cca dve hodinky volno a je to teda znat, konecne je u nas trochu uklizeno, i kdyz to jeste neni dokonale:-).

Ty delas, to co ja a k tomu jeste chodis do prace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
31.7.15 07:01

@Vlaďka 74
Vladi, před rokem jsem na tom byla podobně. Fungovala jsem takhle dlouhodobě, no a nechci přímo myslet směrem, že se to odrazilo na zdraví. Všechno bylo na mně, manžel si dělal to svoje, doma moc nepomáhal, jak se tady psalo, chlapi potřebují chválit, ale cítila jsem, že ho nemám za co chválit, no a pak že… Asi ho jiná chválila i za úsměv. :mrgreen: Já jsem dřela jako kůň, večer padala na hubu, a stejně všechno špatně. Uber někde, musíš být hlavně spokojený člověk, protože se lehce sklouzne k permanentní naštvanosti na vše. I když si řekneš, že na úklid kašleš, když ti muž nepomůže, tak tě stejně tenhle stav bude užírat. Hlavně si promluvte, co bys potřebovala, a zkuste to. Musíte být tým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
1.8.15 17:24

Tak mame po ctvrte hexe, teplota, spatne spi:-(. Snad uz to bude zitra lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
1.8.15 18:03

… a u nás v 15 měsících věku má Antonín třetí zub :P, dvojka vlevo nahoře. A kde jsou jedničky? Takže má dva zuby dole a jednu dvojku nahoře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.8.15 21:43

Tak to Filda má zubů dost ale jak mu rostou stoličky, tak mrtě slintá :D Tady jedna aktuální fotečka z dneška, kde není tak poslintanej :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.8.15 17:29

Ahoj zubany Simona taky trapí dvě dvojky dole k tomu se pomalu tlačí trojky nahore a aby toho na něj nebylo málo tak i jedna stolička. Zatím ale zvládá dobře krom rými je to OK. alespoň to bude mít dříve zasebou. konci nám dovolená a proto začnou být tropy :,(. posilam jedno dovolenkove foto. PS: a já když už to vypadalo že se dockam erotiky přišla MS no ale až skončí chceme zapracovat na sourozenci tak se snad dockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.8.15 08:19

@konice20

Malý je super blonďák.

PS: a já když už to vypadalo že se dockam erotiky přišla MS no ale až skončí chceme zapracovat na sourozenci tak se snad dockam

:lol: budu držet palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.8.15 09:54

@marcela74 je to blondacek tak má být po kom já i manžel jsme taky. No uvidíme jestli se dočkám, skončila dovca a muž bude zase chodit strhanejbz práce tak uvidíme na co se ještě z může.
Začínají nám opět vedra a co teď když k vodě nechci. Taky jste s prckama zalezlý a nebo jsem jediná ostuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.8.15 10:01

@konice20
Já jsem doma zalezlá permanentně, páč nesmím chodit na slunko. Chudák Toník. Moc si venčení letos neužije. :( A vedra, to mi ani neříkej, já už ani nekoukám na předpovědi, je mi z toho totálně zle. Ale děti teda fakt mají nádherné prázdniny. Po dlouhé době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.8.15 10:35

@marcela74 jj jsou ty vedra desny a jinak než u vody se přežít nedají. Ale neboj bude lépe. zase mám radši léto a teplo než zimu. A navíc by se mělo vylézat až k večeru když je také. Jen v tom našem pidi bytě nevìm co s prckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.8.15 16:57

@marcela74 Tonik si dává s těma zoubkama teda načas :lol: no v 15ti snad už mléčný zuby mít nebude :mrgreen: Elli to ma v pusince taky napřeskáčku :roll: má skoro venku čtyřky. Ale dole ještě nemá dvojky, trojky vůbec…

Teplo je fajn, ale 30'C je už moc, je to zátěž pro všechny… Jsme taky zalezlý doma, venku jen chvilku dopol a pak až večer… Mrzí mne to, protože zalezly budeme zase celou zimu, ale nedá se to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.8.15 22:18

Taky jedna z písku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.8.15 11:36

Ahojky holky jak zvladate ty vedra :(… Vzala jsem si dovcu a jdeme k vode hned jak se vychrni :lol: je to masakr :nevim: To horko… Neupecte se a pozdravujte ty nase prdelky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí