Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
24.7.15 08:08

@marcela74 prej nebude zivit dalsi 20 let dalsi krk a to jsme se ted zbavili jednoho uveru a mame nizsi hypo, tak nevim, akorat se bojim, ze kdyz si dite necham, ze bude k nemu zlej nebo odmitavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 08:09

@PetraPiranha
no teda nevím, tady je každá rada drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.7.15 08:19

@PetraPiranha Ja na Tebe musim taky porad myslet, vubec nechapu, v cem ma pritel problem..Rekl nejaky „racionalni“ duvod nebo proste nechci? Ty to miminko evidentne chces, ale je to opravdu hrozna situace..Ted bych rekla potrat ani nahodou, jenze se do toho nemuzu vzit, ach jo :-(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.7.15 08:22
@PetraPiranha píše:
@marcela74 prej nebude zivit dalsi 20 let dalsi krk a to jsme se ted zbavili jednoho uveru a mame nizsi hypo, tak nevim, akorat se bojim, ze kdyz si dite necham, ze bude k nemu zlej nebo odmitavej

Dalsich 20 let? Vzdyt mate doma 15 mes. prcka, tak to uz je preci jen 2 roky navic, kdyz to bere takhle..Promin, vim, ze Ti tohle nepomuze..Snad je jen v nejakem prvotnim soku a jeste to zpracuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 09:03

Holky dik, ze na me myslite :srdce: racionalni duvod nema, narozdil ode me, kdy jsem mu i vysvetlila, ze kdyz nebudu doma s mimi, tak budu stejne doma s filou do 3,5 let nez ho nekde vemou a to navic bez penez, jako by me zajimalo, jak by nas uzivil pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.7.15 13:18

@Michaela-85 no to je krásná zpráva :dance: psala jsi, že to máte v plánu, tak je to úžasný, že se doma daří po všech stránkach :kytka: budeme se těšit na zpravičky od tebe, doufám že nám neutečeš do jiný diskuze :lol: :mrgreen:
@PetraPiranha o to víc mi je pak líto, co čtu od tebe :( ja jsem dlouho nemohla do jinýho stavu přijít, nakonec vymodleně až po IVF a od ty doby říkám, že když už je mimčo na cestě, tak se to vždycky nějak zvladně, i bez peněz…i bez partnera :evil: stejně ta největší zátěž bude na tobě - a ty musíš být naprosto přesvědčená, že jsi se rozhodla správně :srdce: držím ti moc pěsti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 14:27

Partner je rozhodnutej odejít, když si mimo nechám. Jinak dr. nic neviděl, mám přijít ještě v úterý. Je možný, že 4+3 tt ještě nikde těhu nenašel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 14:36

@PetraPiranha
V tom případě by bylo asi nejlepší, kdybys těhotná vůbec nebyla, kdyby to bylo jen nějaké zpoždění. Ale i tak, nevím, co bych dělala. Měl by ti kdo pomoct, rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 14:42

@marcela74 No já ani nevím od kdy to na utz je vidět, protože tam fakt nic nebylo ani váček, nic. To by snad už něco viděl ne? Nebo je to i utz brzy? Ale tak to já mám kam jít, vrátila bych se do rodného domu, tak byvakuje jen bratr :D.
No docela začínám mít spíš vítr, když tam ani v út nic nebude, tak kde je problém? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 14:59

@PetraPiranha
Na netu píšou, že váček by měl být vidět 12-17 den po oplodnění, tj. 26-31 den od poslední menstruace. Pokud je nepravidelný cyklus, nemusí být ještě vidět. Dobře vidět už by mělo být v 5+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 15:05

No tak uvidíme v úterý, ale od poslední menstruace je to dneska už 30 dní a nikde právě nic. A předtím mě furt trápily nějaké vaginální problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.7.15 15:14

@PetraPiranha No pokud mas těhu testy pozitivni a váček ani v pondělí vidět nebude, pak by te měli důkladně vyšetřit na mimo děložní… No uvidíš.. C :think: za tyhle situace bych ti radsi taky přála spozdeni 8) a popřemýšlet o vztahu s partnerem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.7.15 15:18

@PetraPiranha od poslední menzes 30dni? Co blbnes :D vdyt normální cyklus je 28 dni, někdo to ma i 35 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.7.15 15:21

@Evčík2 @PetraPiranha
30 dní počítáno od prvního dne menstruace? Petro asi počítáš od ukončení menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.7.15 17:07

Ja si jen spletla kolikatyho je :D uvidime v ut jinak dik za podporu. :kytka: pres vikend necham pritele bejt a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí