Poradna duly
Jana Čurdová
@PetraPiranha píše:
Partner je rozhodnutej odejít, když si mimo nechám. Jinak dr. nic neviděl, mám přijít ještě v úterý. Je možný, že 4+3 tt ještě nikde těhu nenašel?
No ja som chodila na prvu kontrolu az v 8tt.
Teda partner…ako bez ohladu ci si budes mat dieta alebo nie…takto sa veci neriesia. Bud bude po mojom alebo chod prec
…no ja by som mu asi od srdca nieco blbe povedala
…ako si mal davat pozor, nie?
Tak normalne se chodi, ale gyndar ma dovolnou pak, tak me vzal ted. Normalne zacinam o ty interrupci uvazovat, ne kvuli chlapovi ale kvuli tomu diteti, kdyz si predstavim, ze uz ted ho nechce a pak by mu to daval sezrat. Ale i ta predstava, ze bych od nej odesla a on si bral jen kluky a treti by nechtel, jak bych mu to vysvetlovala, fakt i z tohodle je mi smutno
. A pritom dotedka to byla ponoda i svatbu jsme planovali
. Jako neni nad super darek k 30. Narozkam, nez donucena i terrupce
. Holky ja mam napad, asi mu reknu, ze ja pujdu na interrupci a on at se necha vykastrovat
. Abysme uz zadny dalsi deti nemeli.:D
Holky ja na to fakt nemam, kdybyste ho ted slyseli, fakt mam sto chuti at bude nebo nebude mimi sbalit veci a jet pryc, rcu tu jak zelva.
Jo je proto by se mel nechat vykastrovat. Jako ja tu mam lufta, ze to muze byt i mimodelozni tehu nebo nejakej jinej gyn, problem a on tu na me rve, ze si zaridi, by na mimo nic neplatil apod. Krom toho, ze jsem krava vymatlana a samo najednou souhlasi s mym debilnim fotrem. ![]()
To je teda pripad ![]()
Ale zase, jak pises, doted byl v pohode… Tak treba je to nejaky vybuch, jak je v soku, to nekteri lidi obcas rikaji veci, ktere si vubec nemysli (treba ja
). Netlacila bych ho do kouta, proste bych jela dal v normalnim rezimu, treba potrebuje chvilku, aby se probral. Dyt se chova jak triletak na piskovisti.
Oli ja jsem se omtom ani bavit nechtela, kdyz tehu potvrzene nemam, to on najednou vyskocil jak natazenej na perko a zacal bejt hnusnej.
Kdyz nad tim premyslim, tak mi to nesedi do te celkove situace, kdy jsi psala, ze jste v pohode, uvazovali jste o svatbe. A najednou tohle… Neni treba ve stresu? Jako ze ma strach, ze vas neuzivi nebo tak neco a reaguje prehnane agresivne? Proste ze ma strach, jestli zvladne zabezpecit vetsi rodinu?
Ale jasne, ze ma strach, ale pak uz to mas jedno jestli dve nebo tri, ale tak muze to rict normalne a ne bejt hnusnej
Mozna to ted zrovna normalne rict neumi… Ale ja ho neznam, tak nevim, ja treba ve stresu reaguju taky (obcas) prehnane a agresivne. Potrebuju se vzdycky uklidnit a pak zacit resit. Muj manzel to zrejme vi, takze me vetsinou necha (ruzne dlouhou dobu) vydychat a pak zacnem znovu. Kdyby se v tu chvili zacal se mnou hadat, tak je to jenom horsi.
No dneska jsme se o tom bavili uz v klidu ale stejne treti nechce, takze hovor o nicem
A s mamkou jsi o tom mluvila? Co ta na to? Ach jo, je mi to moc lito:-(.
@PetraPiranha Ja si take myslim, ze na utz je jeste brzy, me si dr. drive jak v 7 tt nezval, ze nebude nic videt..Ale Tvuj dr. urcite vi, co dela, tak si Te pohlida..
Ohledne pritele, ja bych nesnesla, kdyby se ke mne tak choval, ale jak pise Olga, jestli je normalne vse v poradku a jedna se o ojedinelou prehnanou reakci, coz muzes posoudit jen Ty, mozna to opravdu potrebuje nejak zpracovat..Jako neomlouva ho to, v zadnem pripade, ale…
Ahoj děvčata. Tak jsem doma z mini dovolene stanování dopadlo výborně a jde to i s naším hyperaktivnim Šimonem. Jen to počasí bylo hezké na koupání jen jednou. Gratuluju tehulkam a snad se k nim brzo pridam. Máme za sebou první stříhání a chudák kadeřnice ale zase takhle rychle věřím ze ještě nestrihala