Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte dneska jsem byla opet na kontrole tehu potvrzeno, ale po mereni zjistil, ze je mensi nez by melo byt. Pritel mele porad tu svou, sice se mi za svoje chovani omluvil a uz jsme to pak rozebirali v klidu, nic mene zmena zadna :-/
@PetraPiranha rada bych ti pogratulovala, ale asi to není vhodný
říkám si, že přece když spolu děti už mate, jak by mohl nemilovat i tohle vaše další? A kvůli tomu opustit celou rodinu? Copak nemá ty svý děti rád? Je to neco tak strašnýho? Pro tebe by to problém nebyl a pro něho tak fatální?
nevím, nerozumím…
Jo kluky rad ma ale proste rek ze fila a dost tak proste se tretim, nechce mit nic spolecneho :-/.
@PetraPiranha
A chápe, že interupce může mít pro tebe tak zásadní vliv na psychiku, že už nic nebude jako dřív? Jak potom chce mít spokojené manželství?
Znama sla na potrat pred 15 lety a doted ji to trapi:-(. Ma dva kluky, ze to mohla byt holcicka, ted ji mohla oblikat do tanecnich:-(. Mysleli, ze to financne nedaji, necekala, ze ji to tak psychicky sebere. Ach jo, je to blbe. Ze bys mimi donosila a dala k adopci by asi taky neproslo, pocitam… Dost znamych nemuze mit deti a cekaji na miminko k adopci, tak me to jenom napadlo. Je mi to tak strasne lito. Ale treba se manzel jeste sebere a zmeni nazor.
@PetraPiranha teda teta to mi mrzi ze musis premyslet o tom mit mimi nebo ne kvuli chlapoci
…taky to nebylo jednoduche mit prcka tretiho ve 40 a jit po3 mesicich do prace a to ze snim nemohu byt me trapi porad ale to je zivot a realita ale nedala bych si ho vzit… nerikej ze kdybys ho donosila ze ho bude odstrkovat
… no a ze by i odesel od rodiny??? od deti ktere uz ma a miluje je??? proc by to delal na just??? ![]()
Jo holky bylo by to na just, protože prostě on to tak chce, takže to tak bude. No hlavně vůbec nemá představu, co to obnáší, včera mi řek, že mi daj injekci a je to ne? Sem mu řekla, že vůbec neví o čem to je. A jak to probíhá atd. Hlavně se o tom vůbec nechce bavit.
Když už bych mímo donosila, tak bych ho fakt k adopci nedala, to bych si vyčítala víc než interrupci.
No to je potom tezke, kdyz on si mysli, ze dostanes injekci a jeho problem se vyresi.
@PetraPiranha
Držím palce.
Každopádně je to od něj hodně sobecké. Prostě chlap. Asi to neumí pochopit. Ale myslím, že teď už snad existuje nějaká interupční pilulka, ne? Musí se to ale vychytat hodně v začátku. Tak jsem vygooglila, že se musí použít nejpozději do 49. dne od prvního dne poslední menstruace.
@PetraPiranha Je to hnusny, ach jo
..Je otazka, jestli kdyz pujdes kvuli nemu na potrat, dokazes mu to odpustit? Nebo ho nakonec posles nekam? Bohuzel Ti moc nepomuzeme, je mi to lito
..
Marci ta pilulka je drastarna horsi nez miniinterrupce, aspon co jsem cetla, takze do te bych nesla.
Miso to je to co ted taky nevim.
@PetraPiranha
No kdybych řešila situaci jako ty, tak bych to chtěla mít co nejdřív za sebou, pravděpodobně… Čím dřív, tím líp, asi bych se pak psychicky utěšovala tím, že to bylo jen ve fázi nějakých buněk, a nevypadalo to jako človíček. Jestli chápeš. Ale to se mi to mluví, když se nemusím rozhodovat.