Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
1.7.15 12:48

@Monika123
z inhalátoru jde trubice, která rozptyluje studenou páru do prostoru, stačí přidržet u obličeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.7.15 12:36
@marcela74 píše:
@Monika123
z inhalátoru jde trubice, která rozptyluje studenou páru do prostoru, stačí přidržet u obličeje

No vidim, ze clovek sa ma stale co ucit pri tych detoch :lol: :mrgreen:
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
2.7.15 14:36

@Monika123
Taky bych nevěděla, tohle jsme používali v nemocnici. Ten „náhubek“ jde odstranit, a jen jsme hadicí máchali Toníkovi pod nosem. Pokud jsou problémy s kašlem, inhalovat se má ráno nebo dopoledne, nikdy ne navečer, po inhalaci se uvolňují hleny a dítě začne vykašlávat intenzivněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.7.15 18:29

Holky pomoc… Šimon zešílel protivnější dítě jsem snad nezažila… vzteklej protivnej no děs a ještě neustále odmlouvá. Včera na koupališti jsem ho bez breku nedostala na pláž a dnes taky otřes u vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
2.7.15 20:35

@konice20

Ani mi nemluv… A bude to horsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.7.15 00:03

To bude tim vedrem… Je to pro ně zahul :hug: a bude hůř :mrgreen: prej 37'C :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
3.7.15 06:17

Tak vcera jsem vyprala potahy na matrace. S Jozifkem sundat, do pracky, ven, povesit, sundat, vynest dve patra… Krome toho takove ty normalni veci, jako vareni, uklid atd… Takze celodenni akce. Vecer jsem ty krasne vonave potahy oblikla na matrace, Jozifkovi se to hrozne libilo, takze po nich zacal skakat, no a zrovna v tu chvili se pokadil a plinka mirne protekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.7.15 06:24

@Evčík2 no nevím už předtím vedrem začal být vzteklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.7.15 07:40

Holky, a ty vedra co mají být o víkendu, to teda nevím, jak přežijeme. :(
Se nedivím, že děti jsou nedobré nálady, určitě teplo působí.
Já mám od dr zákaz chodit na slunko, ani ťuk, takže budu zalezlá v přehřátém baráku, a větrat. Chudák Toník se mnou. Venčit bude až manžel nebo babi, když budou doma. Samá pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.7.15 08:30

@olga1975 :mrgreen: to potěší… :zed: člověk uštvanej jak pes a může znova…
@marcela74 my jsme Marcel taky více méně doma, venku se to nedá vydržet… Máme teda kamenej barák, tak tu víc než 23'c nikdy nebylo a to větrám a honím to teplo domů :lol: zkus dat Toníkovi namocenou plinku, aby se s ni otiral… To Eli baví, dává si ji na hlavu a dělá " áááá" :lol:
Koupila jsem nafukovací bazenek ( abych se tam vešla taky :mrgreen: ) ale nizkej, tak ho odpol vyzkoušíme, jestli to ma cenu a Eli se to bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.7.15 08:38
zkus dat Toníkovi namocenou plinku, aby se s ni otiral… To Eli baví, dává si ji na hlavu a dělá " áááá" :lol:

dobrý nápad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.7.15 13:15

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
7.7.15 00:26

Ahoj holky, po pár měsících se tady opět ukazuji :) Dočíst Vás nemám šanci tak doufám, že se všechny děti mají čile k světu nezlobí Vás a vy si jejich každé nové slovo, posunky a vůbec vše co udělají nového užíváte. U nás je to super Eli povidá o sto šest asi bude ukecaná po mamince. Stihly jsme být v nemocnici ani nevím zda jsme to sem nepsala. Malá měla campylobaktera pěkný svinstvo :-( Jinak nám ted roste 7zub na nočník taky zkoušíme, ale většinou koná tam kde se ji to zrovna hodí :-D. Já jsem upěšně dokončila školu a je ze mě Bc. :-D Cvičení s kočárky mi úžasně funguje, že jsem ho rozjela i ve městě vedle nás. :-) Jinak přípravy na svatbu vyrcholí a 15.8. už ze mě bude paní :-) Nevím kdy se sem zase dostanu a tak Vám holky přeji jen to nej nej a hlavně zdravé ratolesti to je to nej. Mějte se krásně. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.7.15 05:56

@KačenkaU

Je, no to je super:-), mas akcni leto, jak to tak ctu… Posli pak svatebni fotky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
7.7.15 09:41

@KačenkaU
Super, že se ti daří. Užij si svatbu, a klidné nervy u příprav. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...