Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
19.6.15 06:31

Ja jsem mela zase vcera den blbec, obcas to tak na me prijde :zed:. Nevim, jestli nenajit nekoho na hlidani, potrebuju asi na chvilku vypadnout. Jsem fakt 24 hod denne s miminem, za celou dobu 14 mesicu jsem byla 4 x s kamaradkama, ted uz jsem tak 3 tydny nebyla bez mimina ani v obchode v klidu nakoupit potraviny.

Mimin je urvany, aby se vyspal, musi byt v kocarku a objizdim okraje mesta, moc u toho nejde ani s nekym mluvit, takze nejake prochazky s kamaradkou jsou nerealne, jak zacnu mluvit v 90% se vzbudi a rve.

Taky nemuzu porad prestat s kojenim, nechce normalne jist, vcera rano rohlik s maslem a se syrem - dvakrat si kousnul, piskot - snedl jeden, ryze s masem - tri lzicky, pak teda par lzicek nastrouhaneho jabka a na veceri zase nic:-(. Asi mu rostou zuby, tak je protivnejsi a urvanejsi nez obvykle.

Ja si rikam, ze to bude lepsi, ale ted jsem dost hotova. zacinam krute zavidet tem z vas, co jsou v praci:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.6.15 08:44

Ahoj holky, tak kam se chystáte na prázdniny??? Já nikam a pěkně mě to štve v mém okolí každý někam razí někdo moře někdo po Čechách.. no budu muset vypadnout alespoň na pár dní k našim, protože už mi tu regulérně a hlavně se nedokážu k ničemu dokopat. Manžel v práci od rána do večera od pondělí do neděle a já sama jen se ŠÍMOU, potřebuju klid a vypnout… jinak už třetí den se mi malej uprostřed noci probudí s pláčem a protože chci spát vemu ho s sobě do postele a celkem se bojím, aby se mi nenaučil na postel… holky neděláte někdo nějakou domácí práci?? Nějaká kačka by se mi hodila a taky bych chtěla fungovat i jinak než jen jako chůva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.6.15 09:03

@konice20… domácí práci… já teda háčkuju, a dávám na net i na prodej, ale zatím žádný kšeft :mrgreen:, háčkovaných čepic je všude jako máku, mám nové nápady na oživení, tak uvidím. Není to ovšem práce na nějaké maxi výdělek, spíše pro můj relax. Kromě čepic bych se chtěla pustit do dekoračních věnců na dveře, celoroční motivy, s kytkama, podzimní zelenina nebo listy, vánoční atak. viz foto, ovšem základ věnce ne tak hodně barevný, spíš neutrální barva, a třeba jen ty aplikace barevné, ať to není přeplácané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.6.15 09:55

@marcela74 no je to nádherné, jsi fakt šikovná, jen si nedovedu přectavit jak to děláš s prckem??? motat bavlnky musí být ohromná zábava. Ty věnce si myslím dobrý nápad. Potřebuju taky na něco přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.6.15 10:26

@konice20
no v rámci léčby nejsem moc schopná se o prcka starat, hlavně odpočívám, no a když už se teda flákám, tak u toho ležení aspoň háčkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.6.15 10:35

@marcela74 nj to mi nedošlo, tak hlavně aby se ti brzo ulevilo. Já si tu stěžuju na hrozný prázdniny a co po tom ty viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.6.15 10:49

@konice20 Ále, člověk vždycky řeší to, co ho aktuálně pálí. Každý to svoje. Ty jsi sama na dítě, manžel v práci non stop, já mám rodinu u sebe, a zase se morduju s chorobou. Nevybereš si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.15 11:06

Jsem se ptala, protože před stíráním si to vysávám a pak jedu klasika hadr na koště… A protože je to u nás stejny jako @olga1975 jsem schopná max vysát- to malá jezdí na vysavači a strká obličej tam jak to fučí :lol:, do kbeliku vleze a na mokrým se smeká, takže s bídou občas vytřu jen když spí… Jen přízemí je nějakých 160m2 :roll: Nutila jsem vytřít manžela (asi 2×?) a jen jsme se pohádali, protože nechtěl pochopit, že když to nevysaje, tak ten čurbes se akorát k tý podlaze přilepí a až to uschne, bude to ještě horší… No mladá paní to taky nevysála… Tak jestli jsem divná jen já :mrgreen:
@olga1975 Je to nápor na nervy, když je na všechno člověk sám!! Kdyby ti aspoň šel někdo jezdit s tim kočárem, když malej usne…mě spí teda doma, ale zase nesmím s ničím ťuknout, jinak se taky budí…ale aspoň si přečtu zprávy na netu a nápíšu sem :mrgreen: za celou dobu hlídal manžel tak 15×? A ne dýl než hodinu - takže jsem rychle nakoupila a letěla domů. Ted ani to ne, na nákup ji beru sebou, kadeřnice mi dala barvu na vlasy a jela jsem s igelitem na hlavě domů :roll: a kamarádky? Ty po mě už netouží, protože ví, že mi nemá kdo hlídat a s malou si nevypiju ani vodu, natož pokecat… A jídlo- to nemá cenu vyprávět. Prostě skoro nic nejí. :zed:
Ale to zvládneme :kytka: jsou to naše sladký zlatíčka a nic na světe není důležitější než oni… Však ještě toho času sami pro sebe budeme mít hafo :andel:
@Michaela-85 8o to bych byla strachy bez sebe! Brrrr… A nebyli jste už na MMR očko? Dost často tohle pak maminy píšou, že jim děti krvácejí z nosu! Ty živý spalničky rozkládají drobné cévy (jestli to píšu dobře :think: ) je dobrý zvýšit vit A

Příspěvek upraven 19.06.15 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.15 11:16

@marcela74 no to je ÚŽASNÝ!!! Ty fialky jsou boží :palec: a nebylo by lepší nabízet třeba jen ty kytičky? Ze by si je pak zákazníci mohli našít na co chtěli! Věnečky jsou nádherný, ale upřímně - ze dveří by nám to ukradli, zaprašilo by se to hned a v bytě si na tyhle věci moc nepotrpim… Ale ty kytičky bych věděla co s nima ;) ;)

@konice20 jak píše Marcel, každýho štve momentálně něco jinýho… Těžko ti radit. Já jsem naopak ráda, že nikam na dovolenou nejedem, to by nebyla dovolená ale stres. Stačilo k manželovým rodičům :roll: a nějaký klub, kam chodi maminy s dětma tam nemáte? Tam se hodně tvoří, přišla by jsi na jiný myšlenky :)

Edit: pořád mi to přepisuje slova na nesmysly, všimnu si později :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
19.6.15 12:24

@Evčík2

Prede mnou naprosto depresivni predstava prazdnin. Kazdy den varit (doted jsme chodili pro obedy do skoly), doma dva protivni znudeni hlasiti pubertaci, urvany mimin co vyzaduje svuj pravidelny rezim a manzel porad v praci, vedro a kraval ve meste, to bude na blazinec :zed:

Snad jedine nekde tak na mesic pronajmout chatu me napada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.15 17:26

@olga1975 někam poslat starší děti, aspoň na 3tydenni tábor :mrgreen: no nezávidím :? Možná by to s tou chatou nebylo marný… Někam k vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
19.6.15 19:54

@Evčík2
Na tabor nechcou:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.6.15 19:55

@olga1975
Chcou, nechcou, násilně přihlásit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.15 21:59

@marcela74 :lol:
@olga1975 nebo nacpat k nějakým příbuzným na druhy konec republiky, aby jen tak nepřišli domů pěšky :mrgreen: (fuj, to zní pěkně macešsky :oops::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.6.15 06:12

@marcela74 @Evčík2

ve ctrnacti uz jsou znacne fyzicky zdatni :D. Kdyz nechcou, nikdo s nima nehne.

Nejak to pujde, musi, co jineho mi zbyva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital