Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
22.6.15 17:05
@Evčík2 píše:
U nás v deset večer taky ještě srandy kopec a já už padám na ústa :evil: dnes vstávala asi 8.30h a usnula až 15 h :roll: To si to dá zase tak do 18h a v deset ji budu honit po ložnici :cert: a takhle je to už dlouho, ale budit ji nechci, pak je unavená a ubrečená… Už jsem to zkoušela posunout… :roll:

Teda to je dobry nezmar :lol: :mrgreen: Ze az v 15 8o
Teda ked to tak citam, tak som rada, ze Lukasko je posteli vzdy max o 20:00 :mrgreen:, ale za to noci mam stale „suprove“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
23.6.15 18:46

Ahojte,
davate uz prckov na nocnik? Ja teda vobec nedavam resp. ked som aj dala, tak sa s nim akurat tak hral :roll:
Ako to delate?
Ked ja ani neviem kedy kadi..on je strasne rychly tj. netusim ako to mam vychytat :lol: :mrgreen:
Klarku naucili chodit na nocnik v skolke tj. ja ani neviem ako na to :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.6.15 18:47

@Monika123
pokouším se, ale neúspěšně, nočník se mu vůbec nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.6.15 19:02

@Monika123

budem kupovat autosedacku (mam ji objednanou, doufam, ze dorazi kazdym dnem do obchodu) a pri te prilezitosti chci koupit nocnik… Tak uvidime, jak to pujde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.6.15 09:09

Ahoj holky,

spaní: Malá chodila spát dopo po desáté na 1-1,5 hod. a odpo okolo 14:30 max hodinu, večer pak ve 20 do postýlky a usínání 30-45 min..Od neděle chodí spát jen po obědě (jí v půl dvanácté), spí cca 1,5 hod. a večer je max do osmi, spíše dříve tuhouš :-)..Jinak po půlnoci a v půl páté vstává na mléko a ráno spí cca do sedmi..

nočník: Dávám od 7 měsíců, kakání se dalo krásně vysledovat, dalo jí to ještě práci, za to teď se to nedá, do plenky je vykakaná raz dva, už tady kolem mě smraďoch zase běhá :twisted: :lol:

A ještě se chci zeptat, chodíte s dětmi na veřejná koupaliště a do bazénů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.6.15 09:26

@Michaela-85

zatim jeste na verejna koupaliste s miminem nechodime. Premyslim, ze je tu kousek takovy rybnik (upravene na koupani), tak mozna tam zajdem. Nechci do chlorovane vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.6.15 11:17

Ahoj holky, tak mnočník jsem zase na čas uklidila zkoušela jsem před měsícem a moc velký úspěch se nekonal. Vyzkoušíme zase až budou vedra a bude chodit nahatej… V bazénu jsem s malým byla asi na 10 měsících a moc se mu líbilo od té doby byl jen doma u bazénku, ale jen co bude teplo chceme vyrazit na koupák vodu miluje. Zrušila jsem ě spánky za den a malej mi chodí v 20.00 do postele. Chtěla jsem aby chodil spát po obědě, ale to se mi nedaří tak musí před oběděm a pak má do večera už smůlu. No co se týče druhého prcka, taky jsem sama zvědavá jak to budu zvládat, jen chci aby byli co nejblíže k sobě a mohli si hrát i spolu a připravená jsem nebyla ani na jednoho a taky mi dává zabrat, uvidíme jak to pak půjde se dvěma. jistě bude začátek hrozný psycho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.6.15 11:59

@Michaela-85
Koupaliště letos neproběhne, ale máme doma napuštěný bazén, počasí ovšem zatím nepřeje, a Toník má v zásobě ještě malý bazének. Absolutně miluje vodu. Je to až úsměvné, když v koupelně pustím sprchu, prcek stepuje před vanou, ukazuje rukou „tam, tam“, trhá ze sebe oblečení, no a když ho vytahuju z vany, totální hysterák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.6.15 12:17

Holky jak jsou na tom vaše prťata s mluvenim??? Malej se zatím k ničemu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.6.15 12:33

@konice20
Taky moc ne. Mama, tata, baba, deda, nam nam, ham, ne, nejde. Akorát teď se začal projevovat, je tzv. ukecaný, ale po svém, takže pro nás nesrozumitelná řeč, a my „nerozumi ceski“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.6.15 12:34

@konice20 Opět jako Marcelka :-)..Akorát máma se jí, potvůrce, říkat nechce :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
24.6.15 12:47

@marcela74 @Michaela-85 no tak to je pořád dost u nás jen táta, papa, máma, ne a jednou děda. Zbytek je jak mluva nebo spíš skřeky pračlověka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.6.15 14:51

@konice20

holky, ani slovo. Porad si brbla dladla blabla a tim to konci. A ja se tak snazim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.6.15 18:13

@Michaela-85
Ja na verejne koupaliste chodim. Uz sme boli 4× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
24.6.15 18:15
@konice20 píše:
Holky jak jsou na tom vaše prťata s mluvenim??? Malej se zatím k ničemu nemá.

Tak u na vie iba mama, tata, baba, nene a to je vsetko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí