Poradna duly
Jana Čurdová
@Evčík2 píše:
U nás v deset večer taky ještě srandy kopec a já už padám na ústadnes vstávala asi 8.30h a usnula až 15 h
To si to dá zase tak do 18h a v deset ji budu honit po ložnici
a takhle je to už dlouho, ale budit ji nechci, pak je unavená a ubrečená… Už jsem to zkoušela posunout…
Teda to je dobry nezmar
Ze az v 15 ![]()
Teda ked to tak citam, tak som rada, ze Lukasko je posteli vzdy max o 20:00
, ale za to noci mam stale „suprove“
Ahojte,
davate uz prckov na nocnik? Ja teda vobec nedavam resp. ked som aj dala, tak sa s nim akurat tak hral ![]()
Ako to delate?
Ked ja ani neviem kedy kadi..on je strasne rychly tj. netusim ako to mam vychytat
![]()
Klarku naucili chodit na nocnik v skolke tj. ja ani neviem ako na to
![]()
@Monika123
pokouším se, ale neúspěšně, nočník se mu vůbec nelíbí
budem kupovat autosedacku (mam ji objednanou, doufam, ze dorazi kazdym dnem do obchodu) a pri te prilezitosti chci koupit nocnik… Tak uvidime, jak to pujde:-)
Ahoj holky,
spaní: Malá chodila spát dopo po desáté na 1-1,5 hod. a odpo okolo 14:30 max hodinu, večer pak ve 20 do postýlky a usínání 30-45 min..Od neděle chodí spát jen po obědě (jí v půl dvanácté), spí cca 1,5 hod. a večer je max do osmi, spíše dříve tuhouš
..Jinak po půlnoci a v půl páté vstává na mléko a ráno spí cca do sedmi..
nočník: Dávám od 7 měsíců, kakání se dalo krásně vysledovat, dalo jí to ještě práci, za to teď se to nedá, do plenky je vykakaná raz dva, už tady kolem mě smraďoch zase běhá
![]()
A ještě se chci zeptat, chodíte s dětmi na veřejná koupaliště a do bazénů?
zatim jeste na verejna koupaliste s miminem nechodime. Premyslim, ze je tu kousek takovy rybnik (upravene na koupani), tak mozna tam zajdem. Nechci do chlorovane vody.
Ahoj holky, tak mnočník jsem zase na čas uklidila zkoušela jsem před měsícem a moc velký úspěch se nekonal. Vyzkoušíme zase až budou vedra a bude chodit nahatej… V bazénu jsem s malým byla asi na 10 měsících a moc se mu líbilo od té doby byl jen doma u bazénku, ale jen co bude teplo chceme vyrazit na koupák vodu miluje. Zrušila jsem ě spánky za den a malej mi chodí v 20.00 do postele. Chtěla jsem aby chodil spát po obědě, ale to se mi nedaří tak musí před oběděm a pak má do večera už smůlu. No co se týče druhého prcka, taky jsem sama zvědavá jak to budu zvládat, jen chci aby byli co nejblíže k sobě a mohli si hrát i spolu a připravená jsem nebyla ani na jednoho a taky mi dává zabrat, uvidíme jak to pak půjde se dvěma. jistě bude začátek hrozný psycho ![]()
@Michaela-85
Koupaliště letos neproběhne, ale máme doma napuštěný bazén, počasí ovšem zatím nepřeje, a Toník má v zásobě ještě malý bazének. Absolutně miluje vodu. Je to až úsměvné, když v koupelně pustím sprchu, prcek stepuje před vanou, ukazuje rukou „tam, tam“, trhá ze sebe oblečení, no a když ho vytahuju z vany, totální hysterák. ![]()
Holky jak jsou na tom vaše prťata s mluvenim??? Malej se zatím k ničemu nemá.
@konice20
Taky moc ne. Mama, tata, baba, deda, nam nam, ham, ne, nejde. Akorát teď se začal projevovat, je tzv. ukecaný, ale po svém, takže pro nás nesrozumitelná řeč, a my „nerozumi ceski“.
@konice20 Opět jako Marcelka
..Akorát máma se jí, potvůrce, říkat nechce
..
@marcela74 @Michaela-85 no tak to je pořád dost u nás jen táta, papa, máma, ne a jednou děda. Zbytek je jak mluva nebo spíš skřeky pračlověka
holky, ani slovo. Porad si brbla dladla blabla a tim to konci. A ja se tak snazim ![]()
@Michaela-85
Ja na verejne koupaliste chodim. Uz sme boli 4× ![]()
@konice20 píše:
Holky jak jsou na tom vaše prťata s mluvenim??? Malej se zatím k ničemu nemá.
Tak u na vie iba mama, tata, baba, nene a to je vsetko.