Poradna duly
Jana Čurdová
@KačenkaU tak tak - šmrncovní
moc vám to sluší! A dodatečně gratuluju ![]()
Tiše obdivuju, co všechno stíháš! Svatbu, cvičit… Můj manžel byl ted na 2tydny pryč, tak jsem konečně vyzehlila prádlo vyprané uz v srpnu! A tolik prace jsem si doma udelala…Ted si tak říkám, že chyba bude v tom mým muži
no, ty už jsi vdaná, abych si půjčila tvyho
a ten můj se dneska stejně vrací ![]()
( berte to jako legraci
)
Ahoj, já tu strašně dlouho nebyla. U nás je vše v pořádku, malej začal brzy chodit (v 9,5 měsících) a od té doby zrychlil a prohání mě. Stále hodně jí, má teď 84 cm a 12 kg. Je s ním spousta legrace a je hodně živej. Občas se i vzteká, ale zatím to zvládáme. Zkusím mrknout, co nového u vás ![]()
Holky, ja vam tak zavidim, ze vam mrnata ji. U nas je to krize, vcera tak 10 lzicek pudinku za cely den
. No mozna 15. Zbytek kojeni. Ja uz bych fakt chtela prestat kojit, jenomze jak na to, kdyz necce jist:-(.
@olga1975 Oli, naprosto te chápu…
když ta naše nejí jen jeden den a další den do ní dostanu trošek vývaru, tak jsem v klidu… Ale třeba minuly týden 4 dny nechtěla NIC!!! To už me fakt bylo do brečení
pak jsem držela hlavu a opravdu násilím jsem jí stačila kousinek zralyho banánu do pusy… Chvíli si ho zuzlala a pak otevřela pusu na další a pul banánu snědla… Od te doby se zase trochu rozjedla, ale jediny poradny jídlo je tak decka husté polívky, tak to varim každy den a dávám k obědu a večeři… Jinak zoufalství!!! V pátek jdeme do poradny, doufám, ze budeme na 10kg. Řeknu si o krevní obraz, je to takova bledule
a s kojením prestat bohužel nemůžu, kdyz kravsky nesnese
![]()
@olga1975 @Evčík2 Drzim palce, aby se deti rozjedly, my mame druhy extrem… A do toho se samozrejme dal koji.
Ahojky holky, tak my jsme tenhle týden byli na 18ti měsíční prohlídce a Terezka má 11kg a 82cm…běha jak drak, 16 zubů, říkat umi: máma, mami, táta, tatinku, kde je, tady je, co to je, houpy, Hami, mňam mnam, hafy ( pes), ciciiii…no je toho dost. Kolikrát se umi sama fakt hezky vyhrát, že si i s pupkem mužů na chvíli lehnout na gauč a jen pozorovat co se děje. Sni už všechno, když má chuť, ale ráda se chodi ještě kojit…tak se tesim na kojení v tandemu, že Terka bude prima odsávačka a bude dost mlika ![]()
No už jsem 28tt a začínám byt trochu nervózní, protoze se musíme přestěhovat do vetsiho bytu a porad nevíme rozhodnuti souseda, že by jsme se jen v bytech vyměnili.
Věci na Damienka už mám vytrizene v tašce, tak po stěhování Prát a žehlit. Kočárek jsme radši pořídili pro dva, Terka toho ujde už hodně, ale tady v Praze se kolem silnic bojim, tak i kdyby nám měl vydržet chvíli než se naučí poslouchat a ne litat všude jak posuk
.
A za chvíli jedem do poradny zkontrolovat mimco ![]()
A příští týden na 3D, tak snad se budu Mít čim pochlubit…
Dávám fotky, jak Terku zmohla prohlídka a jak si včera dala jogurt
![]()
@Evčík2 píše:
@KačenkaU tak tak - šmrncovnímoc vám to sluší! A dodatečně gratuluju
Tiše obdivuju, co všechno stíháš! Svatbu, cvičit… Můj manžel byl ted na 2tydny pryč, tak jsem konečně vyzehlila prádlo vyprané uz v srpnu! A tolik prace jsem si doma udelala…Ted si tak říkám, že chyba bude v tom mým muži![]()
no, ty už jsi vdaná, abych si půjčila tvyho
a ten můj se dneska stejně vrací
( berte to jako legraci)
Ano ten pocit mam aj ja. Ked je muz na sluzobke, tak mame doma o vela cistejsie a to aj menej upratujem ![]()
My myslime, ze deti robia bordel, ale to je nic oproti chlapom
![]()
Ahojte,
tak dnes som sa dokopala a sla na 18m prohlidku. Lukasko ma 11,5kg a 83cm.
Ako prohlidka bola horol…vrestlal uz ked som ho zacala vyzliekat, ked ho vazili, merali…proste skoro stale…„krasny“ zazitok.
Mama stale do mna husti, ze pije vela vody, ze ho mam nechat skontrolovat ci nema cukrovku…dokonca o tom bola reportaz na nejakej stanici, ze detska cukrovka je rozsirena kvoli tomu v akom prostredi teraz zijeme.¨
Tak mu chudakovi brali krv…2 ampulky
a mam priniest aj moc.
Ako keby som vedela, ze mu budu brat krv, tak sa snad na to vykaslem…no dnes to bola ozaj „super“ navsteva doktorky.
Chcela ho zaockovat na MMR, ale ma rymu, tak sme to odlozili…no po tomto zazitku, tam teraz dlho nepojdem
…dufam ![]()
@Monika123
Moje máti taky prudí, jestli nemá Toník cukrovku. Že hodně pije i v noci a ráno má totálbě plnou plínu, někdy až přeteče. Že to slyšela v rádiu nebo v telce?
Holky, dneska mam depku:-(. Jak se zacalo topit, tak me chytly prudusky, tak kaslu:-(. Jozef neji, jenom se koji
V noci byl tak sestkrat vzbuzeny:-(((( A v poledne trochu usnul (nevim, jak vy, ja uspavam) jenomze jsem zacala kaslat, tak se probral a uz nemohl zabrat, tak jsem ho nalozila do kocarku, tam usnul, ale zase jsem s nim skoro tri hodky smatlala po venku. Mam toho dost
. prijde mi, ze nemam ani chvilku pro sebe:-((((
@Monika123 jej, tak to jsme dnes měli podobný zážitek! My teda bez injekci, jen s žádankou do laboratoře na krevni obraz, ten dělají z kapičky krve. No ale my taky takovej řev! To jsem ještě ne zažila
nenechala se ani zvážit ani změřit, takže hodnoty co jsem na měřila dřív doma - 10kg a 83cm. Mám dávat vit D, fontanelu ma ještě měkkou. No to bylo ![]()
@marcela74 Tadík taky hodně pije, ale snad je to ok, koukala jsem i na tabulku podle vahy, akorat teda nevím, kolik dá při tom jednom kojení…
@marcela74 píše:
@Monika123
Moje máti taky prudí, jestli nemá Toník cukrovku. Že hodně pije i v noci a ráno má totálbě plnou plínu, někdy až přeteče. Že to slyšela v rádiu nebo v telce?
Davali to prave na nejakej slovenskej stanici reportaz…tak mi to pustila, ze ked neverim jej, tak hadam uverim telke ![]()
To ja v noci musim prebalovat aj 2× a aj tak sa niekedy precura ![]()
Ako moc som zaniesla a je OK a v pondelok su vysledky krvy.
Lukasko v noci vypije pol litra, niekdy aj 750ml…na to mi doktorka povedala, ze to som si ho ja naucila ![]()
@Evčík2
No som rada, ze dalsia preventivna kontrola je az ked budu mat 3 ![]()
Aj ked s dcerou bola preventivka v 3 tiez zazitok
…
@olga1975 Oli, co na to říct? Prostě nemáš nárok..…...
nikdo to nepochopí, nepomůže…jojo, až to s námi švihne v pravý poledne, tak se budou všichni divit
!!! Jitrocelocý nebo tymianovy sirup a na noc zabal na plíce (na netu najdeš nejaky recept). Musíš se z toho co nejdriv dostat a byt fit! Ještě aspon rok musíme vydržet pohromadě… ( pak uz doufám kojit nebudu a někdo mi to naše dítě i pohlidá
!!!)
@Monika123 píše:
@Evčík2
No som rada, ze dalsia preventivna kontrola je az ked budu mat 3
Aj ked s dcerou bola preventivka v 3 tiez zazitok![]()
…
Nestraš
![]()