Poradna duly
Jana Čurdová
V 3 rokoch to bola fakt sranda. Tak kontroluju zrak a doktorka sa jej pyta „co je to za znak?“ a Klarka na mna „To preco sa pyta, to ona tam nevidi?“
Na kazdu otazku mala protiotazku
![]()
Doktorku to prestalo bavit a povedela, ze to mame doma trenovat a prist znova
![]()
@Evčík2
Popijim jitrocelovy sirup a litry caje a je mi lip:-). Jozef vzal lzicku a snedl trochu ryze:-) Takze celkove pozitivni den:-). Vcera to byla fakt krize…
Ahojky holky u nas smrst uz jen odfukuji
mraky prace, zacali jsem uz stavet takze hned mraky srac…ek ktere zapomene firma pri praci!!! Do toho nas vzteklounek ale teda byli jsme na 18 mesicni a mame 88cm a pozor 13,5 kg
doktorka rokala ze tri leta holcicka by se nemusela stydet za takove miry
a 8zubu… A teda moc nemluvi teda nakeca toho dost i vim o cem je rec ale slova teda to nejsou
![]()
No tak uz mam vysledky krvy…Lukasko nastastie cukrovku nema, ale nasli mu zvysene trombocyty ![]()
Ja som vedela, ze tam nemam lozit
…to je tak idem tam, ze ci nema cukrovku a oni najdu trombocyty…na to sa nikto nepytal ![]()
Ako mi kazala davat 14 dni stvrt paralenu
a potom pris na kontrolne odbery…ako ja na to asi kaslem…ako 14 dni do neho pchat paralen ci nurofen mi pride divne…a hlavne ist na dalsie odbery
…tak to nene.
No on mal rymu a kasel, tak to mal asi preto zvysene ![]()
@Vlaďka 74 ty joooo, no to je KUS chlapa
po kom to má? Se mi zdáte takový drobní
krásná fotka! Éro i na tričku ![]()
@Monika123 asi bych se na to taky vyprd.. Čtvrtku paralenu
co to ma za smys? Jestli víš, že byl nachlazený, tak to odezní samo a pak si nedovedu představit znova ty odběry
chudáčkek… Hlavně, ze se vyloučila ta cukrovka, to by bylo vážný nechat jen tak…
Halooo děvčata
je tu nějak ticho
co 18m kontroly? Jak pak jste povyrostli???
Elli konečně vykoukla dvojka a trojka zub, tak se ty mezery konečně vyplňují.. Taky se mi zdá, že zase ubylo spánku, přibylo pár novych slovíček
nejlíp ji jde říkat „pití“, ale pije minimalne
a to jsem koupila termosku s pitkem, aby to měla cely den vlažný, protože studeny pití nechce. No a jinak v pondělí začínáme doma s velkou rekonstrukcí, tak vyklizim a jsem na nervy ![]()
Užívejte barvy podzimu a koukejte napsat
!!!
My jsme jeste na 18 mesicni nebyli, potrebovala jsem v patek se starsakama na ortodoncii (Jozifek mel jet s nama) a protoze nas ceka pri 18 mes. mmr, tak jsem nechtela jet s cerstve naockovanym. Tenhle tyden ma Dr jakesi volna, takze jdem na 18 mes. az pristi tyden. Vubec se mi teda do toho ockovani nechce:-(. Porad ted nekde ctu o souvislosti mmr a autismu
.
Jsem zvedava, co nam rekne Dr na jidlo - porad skoro nic neji (snad krome bramburku, cokolady a okurkoveho salatu:-))).
Na ortodoncii Dr rikala, ze asi dcera kvuli rovnatkum bude muset vytrhnout dva zuby. No tak nevim, jestli to radeji nenechat trochu krive
. Ja jsem v detstvi uzivala tetracyklin a mam na pamatku znicenou sklovinu, takze mi vytrhnuti krasneho zdraveho zubu prijde hrozne.
@olga1975 no skrz to jídlo - však víš, u nás to samé… Nechala jsem si napsat žádanku na krevni obraz z prstiku, ikdyž to MUDr považovala za zbytečný. No dnes jsem si šla pro recept na železo, je chudokrevna
pevne doufám, ze se to do 2 měsíců srovná a ze dostane i chut k jídlu
možna by to stalo za kontrolu i u vás ![]()
Nechci vám do toho kecat, ale asi bych raději volila očkovat na jaře, ve dvou letech, než teď- rýmy, kašle, virozy…
Taky jsem konzultovala rovnatka pro sebe, vytáhli by mi dole trojky, tak jsem se na to vyprdla, stejne uz jsem stará
ale u děti to nepovažuju za takovou drasťárnu kvůli tomu, že až jim polezou osmičky, tak budou mít víc mista… Me se skřivily zuby ještě víc a vůbec je to jen pro zlost ![]()
Ahoj,
my jdeme taky až příští týden, jelikož Toník má 1,5 roku právě dnes. V dubnu loni byl posledníček. ![]()
No prďol začíná pomalu vystrkovat růžky, trochu začíná zlobit, vzteká se, noční spánek absolutně děs, pořád, já nevím, spí a ze spaní pláče, kňourá, musím nahlásit dr, nekojené děti už by snad měly celou noc prospat, ne?
S mluvením pořád nic, moc dobře rozumí, ale minimálně se projevuje.
ze by byl chudokrevny, to se mi ani nezda… Je takovy ruzovoucky:-). Ani neni myslim nejak hubeny… Jenom proste moc neji:-( No uvidime v utery. Ockovani zvazuju, kdyz bude OK, asi ho necham pichnout, me prijde, ze co se nemoci tyce, moc si nevyberem, v lete u nas zase fici prujmy a zvraceni, to ma co chvilku nekdo neco.
No ty zuby, delali Ani nejake otisky a snimkovani, ze se uvidi podle vysledku. Ale trhat takove krasne dva zoubky, me se to proste nezda. No, az vyhodnoti ty snimky budem chytrejsi. Ale ja jsem spis pro netrhat.
prosim te, zrovna dneska jsem si rikala, ze Jozifek ma asi sny, ze se mu zacina neco zdat, to driv nemel. Nad ranem mel zavrene oci a mluvil ze spani
Rikal brmbrm:-) Asi se mu zdalo jak jezdi na motorce nebo si hraje s autickama, sladous. A uz je to ponekolikate v poslednim snad tydnu nebo dvou, co si brbla ze spani. Porad se teda v noci budi, jak kdy, dneska urcite tak 5× (rikam si, jestli nebude dalsi zub), ale ja uz se fakt proberu jenom tak do polospanku, on uz si pomalu aji vyhrne tricko, prisaje se a spi dal.
To teda nevim, ze spani souvisi s kojenim? Kojene deti spi hur? Jakoze pises, ze nekojene by mely celou noc prospat… To jsem nikdy neslysela. Ale tak mozne to je ![]()
Tak holky nas Matysek je kandidat na rvouci dite u regalu v obchode
porad se vzteka v aute venku v kramu kdykoliv reknu ne a proc neee tak je zle… Dneska jsme byli jako kazdy den na pozemku a sly jsme s mamkou na prochazku a usly jsme cca 10 metru a pak jsme sedely na obruvniku a krafaly a cekaly az prejde Matesovi zachvat… Lezel a obcas zakricel a uklizel kolem sebe kameny a ani se na nas nechtel podivat…jeste ze mel gumovy oblecek protoze se rozhodl pote lezt po ctyrech az k nam mezi blatem kameny ![]()
Taky tu je nekdo takovy??? Hlavne mi nepiste jak mate uzasnaky nebo budu vyset
…vubec to od Maji a Kubika neznam
tak asi do tretice ![]()
Holky uz mame desku vylitou. Nemam v tabletu fotku tak poslu priste ![]()
@olga1975
Myslela jsem to tak, že kojené děti se ze zvyku budí v noci, a chtějí napít. Jelikož Toníka nekojím, tak jsem si myslela, že ten zvyk nemá a mohl by prospat celou noc.
Dneska zase, budíček ve 2 ráno, a průběžně pláče až do rána. Jsem grogy.