Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
17.10.15 19:23
@Evčík2
Nestraš 8o 8o :roll:

V 3 rokoch to bola fakt sranda. Tak kontroluju zrak a doktorka sa jej pyta „co je to za znak?“ a Klarka na mna „To preco sa pyta, to ona tam nevidi?“
Na kazdu otazku mala protiotazku :mrgreen: :lol:
Doktorku to prestalo bavit a povedela, ze to mame doma trenovat a prist znova :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.10.15 20:15

@Evčík2
Popijim jitrocelovy sirup a litry caje a je mi lip:-). Jozef vzal lzicku a snedl trochu ryze:-) Takze celkove pozitivni den:-). Vcera to byla fakt krize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.10.15 21:18

Ahojky holky u nas smrst uz jen odfukuji :,( mraky prace, zacali jsem uz stavet takze hned mraky srac…ek ktere zapomene firma pri praci!!! Do toho nas vzteklounek ale teda byli jsme na 18 mesicni a mame 88cm a pozor 13,5 kg :mrgreen: doktorka rokala ze tri leta holcicka by se nemusela stydet za takove miry :mrgreen: a 8zubu… A teda moc nemluvi teda nakeca toho dost i vim o cem je rec ale slova teda to nejsou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.10.15 13:32

No tak uz mam vysledky krvy…Lukasko nastastie cukrovku nema, ale nasli mu zvysene trombocyty :roll:
Ja som vedela, ze tam nemam lozit :mrgreen: :lol:…to je tak idem tam, ze ci nema cukrovku a oni najdu trombocyty…na to sa nikto nepytal :roll:
Ako mi kazala davat 14 dni stvrt paralenu 8o a potom pris na kontrolne odbery…ako ja na to asi kaslem…ako 14 dni do neho pchat paralen ci nurofen mi pride divne…a hlavne ist na dalsie odbery :roll:…tak to nene.
No on mal rymu a kasel, tak to mal asi preto zvysene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.10.15 07:46

@Vlaďka 74 ty joooo, no to je KUS chlapa :D po kom to má? Se mi zdáte takový drobní :mrgreen: krásná fotka! Éro i na tričku :pankac:
@Monika123 asi bych se na to taky vyprd.. Čtvrtku paralenu :roll: co to ma za smys? Jestli víš, že byl nachlazený, tak to odezní samo a pak si nedovedu představit znova ty odběry 8o :( chudáčkek… Hlavně, ze se vyloučila ta cukrovka, to by bylo vážný nechat jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.10.15 09:03

Halooo děvčata :mavam: je tu nějak ticho :think: co 18m kontroly? Jak pak jste povyrostli???
Elli konečně vykoukla dvojka a trojka zub, tak se ty mezery konečně vyplňují.. Taky se mi zdá, že zase ubylo spánku, přibylo pár novych slovíček :D nejlíp ji jde říkat „pití“, ale pije minimalne :roll: a to jsem koupila termosku s pitkem, aby to měla cely den vlažný, protože studeny pití nechce. No a jinak v pondělí začínáme doma s velkou rekonstrukcí, tak vyklizim a jsem na nervy :zed:
Užívejte barvy podzimu a koukejte napsat :P ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.10.15 13:35

My jsme jeste na 18 mesicni nebyli, potrebovala jsem v patek se starsakama na ortodoncii (Jozifek mel jet s nama) a protoze nas ceka pri 18 mes. mmr, tak jsem nechtela jet s cerstve naockovanym. Tenhle tyden ma Dr jakesi volna, takze jdem na 18 mes. az pristi tyden. Vubec se mi teda do toho ockovani nechce:-(. Porad ted nekde ctu o souvislosti mmr a autismu :-(.

Jsem zvedava, co nam rekne Dr na jidlo - porad skoro nic neji (snad krome bramburku, cokolady a okurkoveho salatu:-))).

Na ortodoncii Dr rikala, ze asi dcera kvuli rovnatkum bude muset vytrhnout dva zuby. No tak nevim, jestli to radeji nenechat trochu krive :think:. Ja jsem v detstvi uzivala tetracyklin a mam na pamatku znicenou sklovinu, takze mi vytrhnuti krasneho zdraveho zubu prijde hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.10.15 15:23

@olga1975 no skrz to jídlo - však víš, u nás to samé… Nechala jsem si napsat žádanku na krevni obraz z prstiku, ikdyž to MUDr považovala za zbytečný. No dnes jsem si šla pro recept na železo, je chudokrevna :( pevne doufám, ze se to do 2 měsíců srovná a ze dostane i chut k jídlu :andel: možna by to stalo za kontrolu i u vás :think:
Nechci vám do toho kecat, ale asi bych raději volila očkovat na jaře, ve dvou letech, než teď- rýmy, kašle, virozy…
Taky jsem konzultovala rovnatka pro sebe, vytáhli by mi dole trojky, tak jsem se na to vyprdla, stejne uz jsem stará :mrgreen: ale u děti to nepovažuju za takovou drasťárnu kvůli tomu, že až jim polezou osmičky, tak budou mít víc mista… Me se skřivily zuby ještě víc a vůbec je to jen pro zlost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
30.10.15 07:58

Ahoj,
my jdeme taky až příští týden, jelikož Toník má 1,5 roku právě dnes. V dubnu loni byl posledníček. :P
No prďol začíná pomalu vystrkovat růžky, trochu začíná zlobit, vzteká se, noční spánek absolutně děs, pořád, já nevím, spí a ze spaní pláče, kňourá, musím nahlásit dr, nekojené děti už by snad měly celou noc prospat, ne?
S mluvením pořád nic, moc dobře rozumí, ale minimálně se projevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.10.15 12:29

@Evčík2

ze by byl chudokrevny, to se mi ani nezda… Je takovy ruzovoucky:-). Ani neni myslim nejak hubeny… Jenom proste moc neji:-( No uvidime v utery. Ockovani zvazuju, kdyz bude OK, asi ho necham pichnout, me prijde, ze co se nemoci tyce, moc si nevyberem, v lete u nas zase fici prujmy a zvraceni, to ma co chvilku nekdo neco.

No ty zuby, delali Ani nejake otisky a snimkovani, ze se uvidi podle vysledku. Ale trhat takove krasne dva zoubky, me se to proste nezda. No, az vyhodnoti ty snimky budem chytrejsi. Ale ja jsem spis pro netrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
30.10.15 12:35

@marcela74

prosim te, zrovna dneska jsem si rikala, ze Jozifek ma asi sny, ze se mu zacina neco zdat, to driv nemel. Nad ranem mel zavrene oci a mluvil ze spani :) Rikal brmbrm:-) Asi se mu zdalo jak jezdi na motorce nebo si hraje s autickama, sladous. A uz je to ponekolikate v poslednim snad tydnu nebo dvou, co si brbla ze spani. Porad se teda v noci budi, jak kdy, dneska urcite tak 5× (rikam si, jestli nebude dalsi zub), ale ja uz se fakt proberu jenom tak do polospanku, on uz si pomalu aji vyhrne tricko, prisaje se a spi dal.

To teda nevim, ze spani souvisi s kojenim? Kojene deti spi hur? Jakoze pises, ze nekojene by mely celou noc prospat… To jsem nikdy neslysela. Ale tak mozne to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.10.15 22:05

Tak holky nas Matysek je kandidat na rvouci dite u regalu v obchode :roll: porad se vzteka v aute venku v kramu kdykoliv reknu ne a proc neee tak je zle… Dneska jsme byli jako kazdy den na pozemku a sly jsme s mamkou na prochazku a usly jsme cca 10 metru a pak jsme sedely na obruvniku a krafaly a cekaly az prejde Matesovi zachvat… Lezel a obcas zakricel a uklizel kolem sebe kameny a ani se na nas nechtel podivat…jeste ze mel gumovy oblecek protoze se rozhodl pote lezt po ctyrech az k nam mezi blatem kameny :nevim:

Taky tu je nekdo takovy??? Hlavne mi nepiste jak mate uzasnaky nebo budu vyset :zed:…vubec to od Maji a Kubika neznam 8o tak asi do tretice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.10.15 22:10

Holky uz mame desku vylitou. Nemam v tabletu fotku tak poslu priste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.11.15 05:51

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
1.11.15 09:50

@olga1975
Myslela jsem to tak, že kojené děti se ze zvyku budí v noci, a chtějí napít. Jelikož Toníka nekojím, tak jsem si myslela, že ten zvyk nemá a mohl by prospat celou noc. :( Dneska zase, budíček ve 2 ráno, a průběžně pláče až do rána. Jsem grogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí