Poradna duly
Jana Čurdová
Jozifek dneska spal taky dobre, poprve ze vzbudil az ve ctyri.
Dopoledne hodil na namesti kaminek po aute (cizim, ne nasem), ach jo, auto jsem omrkla, zadny skrabanec jsem nevidela, tak snad dobre.
Maminky, nevím jak u vás, ale u nás nastala doba, kdy prtě všechno vysypavá, shazuje, rozšlapává, trhá, krámuje… Už jsem teda fakt vytočená, když po 180 uklizím furt to samý dokola
![]()
@Evčík2
Taky. Toníkovi říkáme interně „škodič“. Nejraději leze do šuplíku, kde mám potraviny (mouka, rýže, cukr apod.) a pak ze všech otevřených pytlíků udělá směs. Pak leze do skříněk a šuplíků v kuchyni, vytahuje kastroly, misky, vařečky, dokonce i mixér
. Různě věci přemisťuje. Onehdá si „hrál“ s kocourem, a to tak, že po něm házel mouku a bulgur. Někdy si říkám, že bych potřebovala mít v ruce implantovaný vysavač. ![]()
@marcela74
chudák kočičičák, jste mu pak museli vyprášit kožich viď
Se mi zdá, že tu kuchyň teď mám pokusnou laboratoř - evidentně to dělá za účelem, co to udělá, když ty pytliky začne vysypavát a pak v tom zacne dupat! Díky úplnýmu vykramareni šuplíků jsem je aspoň vytřela. Včera jsem narychlo dělala bram. knedliky (z prášku
) stála u mě na židli a ty co jsem už měla vyvaleny a nahrajeny na maly noky zase matlala k sobě
bylo to roztomilý, ale musela jsem krájet jako motorová myš, abych byla rychlejší než ona a vůbec dovařila.
No kdejaká kaluže venku, to jak magnet
a když zvýším hlas NE NE NE, ty ty ty… tak se začne řechtat
![]()
Aktuality ze světa očkováni http://www.vakciny.net/…_2015_17.htm
U nas teda taky ted leti vysypavani vseho. Postupne premistuju smerem vzhuru, dolni policky uz jsou prazdne, vrch je precpany. O vikendu jsem musela vytahnout pribory a posunout je na linku, Jozifek dosahl na noze.
A taky miluje sfoukavani svicek, adventni venec je ted uplne nejoblibenejsi hracka. My zapalime, on sfoukne. V nedeli stihli s babickou 6× zapalit a sfouknout svicku na jednu sirku.
@olga1975 píše:
@Evčík2mam tam pozadovany dokument je nedostupny
to je divný, mě ten odkaz funguje
poslala jsem ti to do soukr. zpravy
Dekuji. Prave jsem to precetla. A uz mi to jde i otevrit z toho odkazu, nevim, co byl za problem…
Akorat pro nas pase, hexu uz mame 4×.
No a ty spalnicky nechapu proc omezili mezi 15. - 18. mesicem. Ale tak zase je fajn, ze nemusi byt ta druha davka. A tu prvni mame zatim odlozenou po Vanocich:-)
Evcik diky za novinky…no my ockovanie medzi 15 a 18m ste tiez nestihli…a teda ani neviem kedy tam pojdem…no ja som doktorku ani neiformovala, takze nemohla drzkovat
![]()
Ahoj holky tak u nás je očkování už všechno za námi, ještě teda malýho čeká do očkování té MMR a to až po Novém roce. Minulé měl na ní reakcí až po 7dnech horečky ale jen přes noc tak snad už to bude vpohode
@konice20 píše:
Ahoj holky tak u nás je očkování už všechno za námi, ještě teda malýho čeká do očkování té MMR a to až po Novém roce. Minulé měl na ní reakcí až po 7dnech horečky ale jen přes noc tak snad už to bude vpohode
Ak uz bol ockovany na MMR, tak uz ho znova nedavaj ockovat. Od noveho roku plati, ze druha davka MMR ma byt az v 7 rokoch.
@Monika123 hele já dam spíš na lékaře a ne na vyhlášku a konzultovala jsem to s imunologem, tchyně dělá v nemocnici, a jestli mi ho naockoji tak ho necham… Já patří mezi mámy co se očkování nebrání spíš naopak…
@konice20 píše:
@Monika123 hele já dam spíš na lékaře a ne na vyhlášku a konzultovala jsem to s imunologem, tchyně dělá v nemocnici, a jestli mi ho naockoji tak ho necham… Já patří mezi mámy co se očkování nebrání spíš naopak…
Fakt? No ako chces.
Na Slovensku takto ockuju uz davno tj. druha davka az v 7 rokoch…to iba tu to zmenili az teraz.