Poradna duly
Jana Čurdová
@Monika123 hele to je u všeho jednou je to dobre a podruhé to škodí. Kdybych se měla držet jen toho co je zrovna populární a v tu dobu nejlepší tak se zachvilku zcvoknu. Nenechala jsem očkovat vše, ale jen co mě přišlo vhodné škoda že tomu nerozumí prcek aby se rozhodl sám.
@Monika123 píše:
Evcik diky za novinky…no my ockovanie medzi 15 a 18m ste tiez nestihli…a teda ani neviem kedy tam pojdem…no ja som doktorku ani neiformovala, takze nemohla drzkovat![]()
určitě je dobře, že se to konečně začíná řešit podle zdravotních výsledků a doporučení, ne podle zvůle politické (ikdyž to stejně není ideální) taky nechápu proč omezují nově MMR věkem
ale pořád má poslední slovo rodič. Většinou se to očkuje (u „módních“ dětí
) po 2.roce, když mozek a imunita jsou dostatečně vyzrálí. Je tam zmínka o nové MMR vakcině, zkusím prohledat o co jde a kdo ji vyrábí ![]()
Taky ještě nemáme MMR, Toník měl tu angínu, takže jsme to nestihli, a do konce roku už k dr nepůjdu. Ona ví, jak jsem na tom zdravotně, necháme to po novém roce.
Vcera me potkala kamaradka, pry maji nestovice, jestli nechcem prijit
. Tak nevim, docela bych to mela rada za sebou, ale mozna je jeste moc brzo
.
@olga1975 nevím jaka je inkubační doba, aby nebyl na štědrý den s teplotou a pupinkama ![]()
Já myslím, že neštovice čím dřív, tím lím, jsou prý mírnější projevy. Starší syn měl neštovice ve druhé třídě, a ty pupínky… děsné. Po obličeji úplně mokvavé vředy, vysoké teploty.
Dneska byla zase akcni noc. Ja nevim, jestli se to zlepsi, az mu vylezou vsechny zuby, snad jo. A to vcera skoro nespal po obede.
Mile maminky, jelikož Štědrý den skoro klepe na dveře a ja už nebudu mít moc času vás pozdravit, tak přeju šťastné a radostné vánoční svátky, hlavně ve zdravi
!!!
![]()
Ahooooooooooj holky
![]()
To jsem á zakladatelka diskuze ![]()
Jak se máte? co děti? Sofinka se nar.17.4.4500g a 54cm (jen at víte) ![]()
Roste, je šikovná. Starší dcera chodí do školky a moc se ji tam líbí ![]()
Jinak nesu Vám velkou zprávu 12.12.2015 v 19:54 s enám narodila 3tí holčička Natálie
4520g a 52cm
přidávám fotečky. Tak ahoj ![]()
Ahoj,
velikonoce se blíží
, tak já opět vyrábím něco nového.
Mrkněte. ![]()
@marcela74 hrozně šikovná jsi… Mohla by jsi výtvory prodávat