Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak Šimon udělal první krůčky den před narozeninama a dneska už chodí jako mazák. Naučil se říkat NA a stále mi něco podává. Já si ho naučila aby chodil dávat pusinku
a nočník jsme zase nějak vypustili. Třeba bude rovnou chodit na wc už má svoje prkénko. A pořídila jsem mu i detský příbor tak je v plánu až pojedeme na chatu, že jo nechám válčit. UM už mi pije jen ráno a jí semnou vše jsem ráda je to malej nenasyta.
@Monika123 jeli jsme to 2dny tam a 2 dny zpátky a 90% jen dálnice:? Myslela jsem kazdou minutu na to co kdyby a jen se modlila… Nešlo to jinak, to by jsme nedojeli vůbec… Normálně jsme to jezdili za 14hodin.
Ahoj holky po delší době,…jak vidím všichni dělají pokroky:-)…mi temeř vůbec,… UM pije 7× za noc co se budí
a třikrát za den,…marně sem se ptala doktorky jestli mi ho nemuže dat na předpis,…gratulu k prvním krůčkům a zoubkům
,…my ještě ani samostatně nestojíme,…koupáním je čím dal tím větší boj,…a nočník?…vůůůbec jen co ho na něj posadím vzpíná se a začne křičet jako bych nevím co.
,…
@Imagine13 píše:
Ahoj holky po delší době,…jak vidím všichni dělají pokroky:-)…mi temeř vůbec,… UM pije 7× za noc co se budía třikrát za den,…marně sem se ptala doktorky jestli mi ho nemuže dat na předpis,…gratulu k prvním krůčkům a zoubkům
,…my ještě ani samostatně nestojíme,…koupáním je čím dal tím větší boj,…a nočník?…vůůůbec jen co ho na něj posadím vzpíná se a začne křičet jako bych nevím co.
,…
Jej, tak to mi je luto, ze ti zase zle spinka. Skusala si mu v noci to UM nedavat? Ja som totiz Lukaskovi prestala davat v noci pit vodu…sa to odnaucil bez zaplakania…uplne v pohode…len sa teda dlhsie prevalovat. Dala som ho do velkej postele 200×90 so zabranou a kupila sirup Pediakid na lepsie spanie…no a tuk tuk tuk uz tretiu noc spi nadherne…budi sa tak 1× za noc
…ako pre moje telo je to uplny sok
. Stale tomu neverim
…no dufam, ze to dlllllho vydrzi
.
Tak Vam drzim palce.
@Monika123 já sem už zkoušela všechno nedávám mu UM protože chci ale protože to je jediné co ho uspí když mu nedám nic nebo vodu tak brečí dál
@Imagine13 píše:
@Monika123 já sem už zkoušela všechno nedávám mu UM protože chci ale protože to je jediné co ho uspí když mu nedám nic nebo vodu tak brečí dál
Teda to je smola a pritom vsak uz ti pekne spaval ![]()
Skus si kupit ten Pediakid…stoji okolo 200Kc dava sa jedna lyzicka pred spanim…mne pride, ze to fakt zabralo…ale nie hned tak po 2-3 tyzdnoch. Balenie vydrzi dlho. Je to taky bylinny sirup - Lukaskovi velmi chuti ![]()
@Monika123 A to se dá koupit v lékarně?…me tady stve že všechno se kupuje v lekárnách i věci který by měly být volne prodejné v drogeriích,… ![]()
příští týden mám narozky a zítra svátek tak si o něj poprosím:-)
@Imagine13 píše:
@Monika123 A to se dá koupit v lékarně?…me tady stve že všechno se kupuje v lekárnách i věci který by měly být volne prodejné v drogeriích,…
příští týden mám narozky a zítra svátek tak si o něj poprosím:-)
Ano ja som kupila v lekarne.
No a potom druha moznost je odnaucit ho v noci pit UM…teda asi bude plakat, ale on uz UM v noci nepotrebuje…no lahko sa to radi a tazko praktikuje. Ja som sa toho tiez bala, ale mala som stastie, ze to slo bez placu.
@Monika123 Já bych ráda ale nevím jak on se v noci budí s řevem a nepřestane dokud mu nedám flašku
Ahojte, trosku zaspamujem. Sme dokoncili Lukaskov novy pokojik
.
Tu su fotecky ![]()
A tu je upraveny pokojik Klarky…este jej musime kupit zidlicku ![]()
@Monika123 jé:-) ty se mi tež líbijou já sem se dívala snad na všechny stránky s nálepkama ale bud to bylo tak abstraktní že nešlo poznat co to bylo za zvířata, nebo moc miminkovské tohle me přijde jak realné tak roztomile,…za sto let bych chtěla Kevinkovi tež koupit něco na stěnu