Poradna duly
Jana Čurdová
@Evčík2 juuuu ta je krásná
že jí přeji vše nejlepší pusince
, prosím tě já bulila když jsme dneska balili autosedačku na prodej ach jo ta senilita
![]()
@olga1975 ahoj ![]()
holky co kupujete nebo už jste koupily pro prcky k narozkam?
@Vlaďka 74 no jooo, to můžu prasknout jen tady - ale co ukládám maly oblečeni do krabice, tak si čuchám k tem nejmenším a jsem úplně na měkko (v ty dobe jsem měla jiny prášek na praní a vrací se mi to novorozenatko
) a krom toho jsem něco letního zase přinesla zpátky, protože ji to ještě bude
![]()
@scentini to je dobře, aspon mala neni takovej zaprdek jako ta naše, ja jsem docela velka a vypada to, že ji nedám najíst ![]()
My koupili první botičky - budou památeční
a z Tchiba dřevěný pexeso. Jinak ma všeho dost ![]()
@Evčík2 cože lonsky hadérky no to mi řekni
ten náš golemek no jsem zvědavá na roční prohlídku vypadá to na cca 13 kg
a co je to chlap a má tuty princezničky ochraňovat
ikdyž ted jsme ve fázi ju vy máte oči a furt prstíčkem píchá do očí NÁM
takže asi by se vaší malí napřed kouknul do oka a pak by se vidělo
nebo nevidělo
![]()
@Vlaďka 74 leginky bude mít jako 3/4, dvoje saticky a nejaký tričko…ma jen o kilo víc
. Kluci fakt bývají větší a je to dobře, tak to ma být
at mají poradný výběr
jeee to by bylo shledání
jeden ďoube do oka a ten druhy do nosu!
![]()
Ale nic není vyloučený - třeba jednou uděláme všichni scuka ![]()
@Evčík2
Krásná holčička. A těch vlasů. Toník má světlé, a málo. A mě vlasy taky zatím drží
, a to už jsem je prý neměla mít.
Jinak u nás sněží, já finišuju s daněma, ale dneska už je jasné, že musím skončit.
Toník je pořád v pohybu, je to mazec, přestaly ho zajímat hračky, a jenom trajdá po bytě. A my za ním. Má chudák kolena samou modřinu, jak občas padá. Párkrát se překlopil i na hlavu, ale je to tvrďák, pobrečí, vstane a jde dál. Pořád chodí ke staršímu do pokoje, a ten už je z malého na prášky. Říkám mu, že to bude ještě horší. ![]()
Fakt snezi?
No my sme akurat na vymenom pobyte v Rakusku a tu je zas hurikan
…hlavne, ze podla predpovede nema vietor skoro fukat…ako take predpovede fakt „milujem“
Tak nech vlasy drzia…teda to som si nemyslela, ze by mali tak skoro vypadat…teraz je este zima, tak nech este chvilu vydrzia ![]()
@Monika123
jo jo, dr říkal, že třináctý, čtrnáctý den po chemikálii. Jsem připravená, mám čepice. ![]()
Ahoj holky, tak my dnes slavili to nejlepší! Strašně ten rok utekl, o víkendu jsem si zavzpomínala, jak to probíhalo, jakej to byl malej králíček ![]()
@Aaja82 pekny dortik vypada sladce k nakousnuti stejne tak I malej…uf aspon se psychicky pripravim na ty nase prvni oslavy kdyz mame skoro az posledni…
Já tomu pořád nemůžu věřit, před rokem už jsme skuhraly, poslední měsíc těhotenství dával zabrat, každá už to chtěla mít za sebou, a teď tady máme první fotky s jednou svíčkou na dortu. ![]()
@Aaja82
krásný klučík
Hrozně ten rok utekl a přitom mi to přijde jako včera. Oslavencům tohoto měsíce přeji vše nejlepší a mnoho lumpáren. Aby se maminky a tatínkové nenudili.