Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
13.3.15 12:38

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
13.3.15 16:42

Holky, tak Toník už dneska chodil sám, několikrát přešel obývák napříč, tak 10 kroků určitě. To jsou nervičky. :D Chodí si kolem nábytku, a pak se rozhodne, že projde prostorem, ale docela mu to jde. Takže teď obzvlášť musíme být ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.3.15 17:21

@marcela74

Je, no to je hvezda. Jozifek uz hrozne dlouho obchazi, ale pustit se boji:-). Udela sem tam krucek a jde bezpecne na ctyri:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
13.3.15 17:22

@Lambisko

Takze spi jenom jednou? Na to se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.15 19:38

@olga1975 muj chodi spat vecer v 20h budi se 5:45 pak spi od 10do11/12 pak od 15 do16/17 spi nejlip doma…jsem vycerpana vstavat tak brzo po ubrecene noci ale holt pozdej ho nemuzu vecer uspavat uz kdyz je3hod vzhuru je grogy a ziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.3.15 20:01

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.3.15 22:36

U nas spanek takto budicek 6, dalsi spanek 11-12:30-1 a vecer na 19 spinkat…dneska teda pry spinkal 2×, ale to byla vyjimka…jinak za tyden lezeni fakt vypiloval a chizeni vidim az na dyl…jooooo a zub stale nula :mrgreen:… Matyasek je nejak po zadu :lol: Ale pomaluuuuuu vas dohanime. :jazyk: A novinka umi jak dela pejsek hahahah (haf)a kocicka ciiiiiii (či či ) palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
14.3.15 06:43

@Vlaďka 74

Detsky vyvoj ja fakt individualni. Ja jsem byla nervozni, ze si Jozifek v pul roce stoupl a zacal obchazet zidli, ze je to moc brzy. Je pravda, ze od te doby to vypiloval, ale jinak zadny dalsi pokrok a sam jeste nechodi.

Ono je docela mozne, ze nas s tim chozenim Matyasek jeste predezene:-)

No a na mluveni se vykaslal uplne. Jedine v cem dela mega pokroky je vyhazovani veci ze skrine, to mu jde cim dal lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
14.3.15 07:28

@olga1975 přesně taky se malej zabrzdil jediné co zkouší je stát bez opory ale krůček ne. A je pravda že je taky kramář první třídy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.3.15 14:27

Holky ja jak mela doma od vasich prvnich pokroku, " lezaka" vlastne pul roku tak me to kramareni dela takovou radost :dance: dneska je to tyden co se rozlezl :palec: a 2.4. Mame PRVNI NAROZKY JUPIIIIIII :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.3.15 20:49

Ahoj holky, po delší odmlce Vás zdravím. A doufám, že už jsou všechny nemocné děti fit a je zase veselo. :-) Naše Eliška už je ze zánětu oušek taky fit a je to opět veselé dítě. :-) Já ted řeším dopsaní bakalářky k tomu přípravy na svatbu. Je toho nějak moc. Elišce už jsem koupily botičky chodí jak divá venku vedle kočáru ujde obrovský kus až se tomu stále divím. Přední zoubky co nám rostly jsou už všechny 4 venku :dance: ale vypadá to že se přidavají na růst další. Jinak s tím spaním u nás se ted taky vstává V 6 :zed: spí většinou jen jednou denně v kočárku tak cca 2 hodiny, někdy se stane že usne doma, ale to jen tak na 20 minut :-D Za nedlouho nás také čekají první narozeniny :-) Přítel chce koupit tuhle ovečku http://houpaci-kone.heureka.cz/…lecky-jr267/ mě se ale moc nelibí co na ni říkate? Jinak klasika dostane nočník :mrgreen: lahve nějaké botičky a ještě nějaké menší hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.3.15 21:09

@KačenkaU mě o svatbě ještě chvilku vyprávěj :nevim:..v pátek šaty chlapovi je velikej a hubenej a to byl v pujcovne problém…už mám toho nachystáno dost a v týdnu se jdeme fotit na oznámení…ty brdo a 2,5 měsíce je to tady…a ty??? jo a až ted přijede mužskej domu tak vypálit písnicky k obradu na CD…stima jsem si vyhrala minulý tyden…kdybys cokoloiv potrbovala dej vedet, spoustu veci si vyrábím, tak ti mužu pomoci :palec: joooo a nebudu mit klasický svatebni dort, ale svatební zákusky je to lepsí a jak jsem zjistovala tak i oblíbenejsí to už mám taky rezervéééééé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.3.15 21:09

Ahój holky :mavam:
tak náš prďolín zatím čtyři zuby venku, u nábytku jen stojí, ještě neobchází, ale jinak mě každý den nepřestává udivovat, co všechno už chápe a různé blbinky se učí velmi rychle. Je to čím dál hezčí. A taky náročnější na uhlídání :) Spí dvakrát denně, půl hoďky až dvě. A pár nocí už se nám povedlo bez budíčku až do rána.
Taky před sebou máme svatbu, maličkou decentní. V květnu. A potom se hned vrhneme na početí sourozence :mrgreen:
Krásné předjaří všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.3.15 22:04

@Vlaďka 74 Vladi my máme obřad 15.8. :-) Kde se berete? My máme zařizené prsteny dokonce jsem v pondělí pro ně byli, že jsou hotové a zjistili jsme, že jsou jinak než jsem chtěli takže jsem je tam opět nechaly. V neděli jsem byla zkoušet poprvé šaty, ale zatím jsem žádné nevybrala :-( Muž je taky hubenej a má 2 metry oblek budeme kupovat v polsku :-) Už jsem byly na úřadě zaplatit litr a potvrdit datum. Výzdobu si vzala na starost přitelovo sestra tak mám klid :D Oznamení jeho mamka bude nám ho malovat nějaký malíř :-) Fotografa tak nějak hledáme snažíme se co nejvíce ušetřit :-D Kolik budete mít lidí? A kolik hodláte investovat? Hudbu na svatbu ještě nemáme řešíme. Je toho ještě hodně, ale ja ted musím dodělat bakalářku a pak se s chutí vrhnu na přípravy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.3.15 06:21

Holky jak to ctu, hned bych se vdavala:-)

My budeme mit svatbu v rodine v zari, vdava se mi neter a uplne to prozivam s ni, jak vybira saty, svatebni oznameni, prstynky. Je to krasa:-)

Do mimina bych taky sla, ale fakt nevim, jak bych to zvladla, Jozifek mi dava dost zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí