Dubnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
23.2.15 21:09

Tak sice nelezeme teda ja jooooo ale Matyasek neeeee ale umi paci paci, varila mysicka, papa, jak je velikej taaaak je velikej, ja jsem nejlepsi ( boucha si do hrudi ) a indiana… :palec: Tak aspon neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.2.15 06:40

@olga1975
Toník dělá paci paci, pak zvedá ruce nahoru „jak je velký Toníček“, pápá taky někdy, spíš omylem, a pak ještě když mu říkáme myšičko myš pojď ke mně blíž, tak nás prstama a dlaní jako přivolává. Je to hrozně roztomilé.

Jo a hrozně miluje, když mu zpívám. A teď už i manžel musí zpívat. Na skákal pes přes oves to umí parádně rozjet. Rád „tancuje“. Skákal pes je jeho nejoblíbenější, to působí večer i jako ukolébavka. Jiná nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.2.15 06:48

Tak to teda zaciname trenovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.2.15 08:30

@olga1975
Trénujte, zdá se mi, že teď hrozně začínají chápat. Jo a ještě hází dudlíkem po sedačce a říká búú, to je asi v překladu bum. :lol: Taky umí ukázat, kde je nos. Když se ho třeba zeptám, kde je dudlík, hned se po něm dívá, takže každým dnem mám pocit, že jim ta mozkovna jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.15 12:13

Jo a na Haf haf děla huu huu jako jako sanitka :mrgreen: a šiju boty do roboty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.2.15 12:26

@marcela74 @Vlaďka 74

Ty jo, vy jste vsichni sikovni:-). Uplne koukam.

Jozifek nic nedela. No, vlastne ma super smysl pro humor, vzdycky se chechta, kdyz mu sourozenci vymysli nejakou blbost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.2.15 12:39

Přesně jak píšete, holky, malá čím dál více „komunikuje“ a je to boží :-)..Jinak u nás jednoznačně vede Dáda, u gramce je několikrát za den a nedá pokoj, dokud jí nepustíme :-)..A v sobotu udělala prvních pár krůčků bez opory :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
24.2.15 12:41

@olga1975
To samé u nás. Brácha je bůh. Pořádně se směje jenom s bráchou.
Stejně je to zvláštní, jak to malé dítě reaguje jinak na rodiče a na sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.15 17:00

@marcela74 Uplne souhlasim u nas taky sourozenci jsou nejlepsi Maja se na nej podiva udela ze sebe trdlo a ten se muze umlatit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.15 17:02

@olga1975 No hlavne se tim nestresuj to ja bych musela byt v Dobranech kdyz jeste ani neleze a tady uz deti pomalu chodi :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.2.15 17:02

A dneska ma laska svatek :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.2.15 17:16

@Vlaďka 74

Na stres nemam cas:-)

Ted kuprikladu krome stavby domu resim dcery saty do tanecnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.2.15 17:18

Predtanecnich…

Mimin je zavisly na kojeni a vyzaduje svuj rezim spani v kocarku a nemam babicky hlidacky - ja zvladam tak koupit chleba v lepsim pripade. Kde sezenu saty, to fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.2.15 20:44

@Vlaďka 74preji mu spoustu hracek a at rodice poslouchaji :-) @olga1975 doktorka se nas ptala a ja ji rekla ze neumi pacipaci (protoze ho to neucim)rad se plazi a pritom to jaksi nejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.2.15 21:34

Ahoj holky, tak se po delší době taky zapojuji. :-) Malá je opět nemocná :-( byla zdravá týden a od neděle horečky přes 39 :-/ Dneska jsem byla opět u dr. tak nám dělala zase CPR včera ho měla malá 8 a dneska 41. Dostaly jsme ATB bohužel. A doufám že už beruška bude o. k. Jinak už jsem rozjela svoje lekce FitMAMI a je to fakt super maminky chodí a zatím jsou všechny naprosto úžasné. Zítra mám další lekci tak už se nemůžu dočkat. Jinak naše malá pa pa nedělá občas to udělá ale to bych řekla že je omylem :-D Jak už tady někdo psal je vidět že víc chápu. Malá má třeba hroznou radost když může dávat víčko na svou flašku od mlíka já ji za to ještě zatleskám řeknu jí ž eje šikulka a ona je schopná to opakovat hodinu :-D Jsou ty děti prostě úžasné. Už koukám po nějakých botkách jelikož jak už malá chodí tak za chvilku budem chodit i venku za ručičku tak at jsem připravená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí