Duch 35DC

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
19.8.23 09:41

Duch 35DC

Ahoj holky,

vím, ze tu je podobnych diskuzi spousta, ale holt se nemuzu zeptat nikoho jineho :nevim:

Snazime se od kvetna o druhe, cykly mam pravidelne 28 (obcas i 27/26). Minulou nedeli jsem to mela dostat a nic pritom uz od minulyho patku uplne klasicke priznaky. V pondeli jsem udelala test a byl snehobily. Stejne negativni byl i v utery.

Jenze men stale neprisla a priznaky spis ustaly. Tak sem dnes rano udelala test a je tam pididuch. Jde o to ze jediny styk, kdy k poceti mohlo dojit byl uz 29.7 a 30.7, pak sem byla s malou u nasich, bez manzela. Coz se mi pouze na ducha zda uz dlouho. :( U male jsem mela normalne pozitivni test den po vynechani..

Stalo se vam to nektere? Muze to byl falesny duch? :roll: jsem z toho cela nesva, ze je neco spatne :roll:

Diky :srdce:

Příspěvek upraven 19.08.23 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucie01995
19.8.23 09:53

@Alicka90 Ahoj, vypadá to nadějně. :mavam: :palec: počkej ještě chvíli, zkus si udělat test další za 2 dny, kup si jiný test, než máš tenhle. Ať máš větší jistotu. Pokud MS nedorazí do 14 dnů, tak víš, co máš dělat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4385
19.8.23 10:19
@Alicka90 píše:
Ahoj holky,

vím, ze tu je podobnych diskuzi spousta, ale holt se nemuzu zeptat nikoho iineho :nevim:

Snazime se od kvetna o druhe, cykly mam pravidelne 28 (obcas i 27/26). Minulou nedeli jsem to mela dostat a nic pritom uz od minulyho patku uplne klasicke priznaky. V pondeli jsem udelala test, snehobily, negativni byl i v utery.

Jenze men stale neprisla a priznaky spis ustaly. Tak sem dnes rano udelala test a je tam pididuch. Kde o to ze jediny styk, kdy k poceti mohlo dojit byl 29.7 a 30.7, pak sem byla s malou u nasich, bez manzela. Coz se mi pouze na ducha zda uz dlouho. U male jsem mela normalne pozitivni test den po vynechani..

Stalo se vam to nektere? Muze to byl falesny duch? :roll: jsem z toho cela nesva, ze je neco spatne :roll:

Diky :srdce:

Zkusila bych jinou značku testu. Často se zde na epipi píše, že mamatest už není co bejvávalo a velice často dělá falešné čárky a holčiny těhotné nejsou, zbytečně to dodá naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.8.23 10:20

Mamatesty dělají falešný duchy. Vyhoď ho a kup si jiný.

• Citovat
  • Upravit
8
19.8.23 10:32

Ty sněhobílý byly prave taky mamatest, ač je pravda, ze z jineho balení. :nevim:

Zkusím jinou značku, nemate tip na nejakou? Tahle nejistota je nejhorsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie01995
19.8.23 10:35

@Alicka90 zkus si koupit v Rosmannu těhotenský test od značky Facelle a nebo dr.max jejich privátní značku :dance:

Příspěvek upraven 19.08.23 v 10:45

• Citovat
  • Upravit
4385
19.8.23 10:35
@Alicka90 píše:
Ty sněhobílý byly prave taky mamatest, ač je pravda, ze z jineho balení. :nevim:Zkusím jinou značku, nemate tip na nejakou? Tahle nejistota je nejhorsi :roll:

Dr.max je za mě fajn. Já měla nakoupenou pořádnou zásobu testů z Ali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.8.23 14:19

Děkuji :srdce: Maxe mám kousek, tak tam skocim:)
Kez by to vyslo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie01995
19.8.23 15:20

@Alicka90 určitě to vyjde! Držím palce! Pak napiš, jak si dopadla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
313
19.8.23 15:34

Pozitivní ?

Ahoj holky dostávám 5let na den ms tentokrát dva dny sppzdeni. Vidíte to tam taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie01995
19.8.23 16:10

@Nancyy ano slabá čárka je tam vidět, vypadá to nadějně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lucie01995
19.8.23 16:11

@Nancyy akorát bych ti doporučila, jeste jednou si udelat test a koupit si jiný test než co máš teď (mamavit).. kup si v lékárně jejich privátní značku dr.max a pak budeš mít větší jistotu, že jsi v tom. Hodně štěstí. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8
19.8.23 16:36

@Nancyy to jsme na tom podobne koukam:) ducha vidim!

Ja vzdycky brala mamatesty jako nejspolehlivejsi, tak ted sem rozhozena z tech duchu. :mrgreen:

Snad to do pondeli vydrzim, nebo pojedu snad vylozene zitra do Ol pro test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
19.8.23 16:37
@Nancyy píše:
Ahoj holky dostávám 5let na den ms tentokrát dva dny sppzdeni. Vidíte to tam taky?

vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
19.8.23 16:43

@Alicka90 Na 35DC to je opravdu jen doušek, měla by to být již dobře viditelná čárka. :think: Ale třebas jsi měla OVU později?
Uvidíš, šance na úspěch tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital