Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem 4. den po KETu 6ti denni blastocysty. Cekani nesnesitelne…udelala jsem si test, vim, ze je hrozne brzy, ale vidite tam slabeho ducha nebo ne? Budu vdecna za nazory. Dekuji. ![]()
@Nova snazilka píše:
Ahoj. Jsem 4. den po KETu 6ti denni blastocysty. Cekani nesnesitelne…udelala jsem si test, vim, ze je hrozne brzy, ale vidite tam slabeho ducha nebo ne? Budu vdecna za nazory. Dekuji.
Je mi líto ale není tam. Ale jak sama píšeš je ještě brzy, vyčkej. Držím palce.
Při KETu se nepíchá těhu hormon? Ovitrelle, pregnyl? Nebo něco co obsahuje hcg?
nic nevidim, navic 4.den po ket je fakt hoodne brzo, ne?
( ja jsem si treba po ket pichala pregnyl, takze jak kdo .-) )
No je to kravina testovat 4. den po KETu.
Mne jenom v jednu chvili nak prislo ze tam nejaky duch je, tak jsem to sem dala. Ja minule mela slabeho ducha az 9. den po ET.
@Nova snazilka Vydrž
chápu tvoji nedočkavost, ale já osobně testuji až 9. den od ovulace nejdříve a to už většinou duch bývá. Držím palce, ať se zadaří ![]()
tak pokud je to 4 den po KET,kdy se vkládala 6 denná blastocysta,tak by to byl zhruba 10 DPO a to já měla už slušné //. Takže to blbost není. Testovat 4 dní po ovulaci ano, ale pokud se vkládá 6 dní oplodněné vajíčko,tak to je možné. Zakladatelko,držím pěsti. Škoda,že jsi netestovala z ranní moči. Zítra zkus další test,jestli sílí ![]()
Zkusim zitra znovu no, ono je to technicky test jako 3. den po KET. Ten byl v patek ve 12 hod. A je to test ze vcerejska odpoledne. Dneska jsem nechtela testovat radsi.
Ano, testovala jsem 4. den po KET 6denní blastocysty. Test Wondfo, obyč papírový, byla krásná slabší čárka.
Jinak tady nic nevidím, jaká citlivost je toho testu?
Duch je videt na te prvni fotce,ktera neni priblizena.testovala jsi dnes z ranni moci ? Pokud ano,hod sem fotku.drzim pesti
@markyska82 Ahoj. Dekuju
. Dneska jsem testovala a prikladam fotky. Na fotce to neni moc videt, ale trochu jo, ale jinak tam je duch okem videt i kdyz je hodne slaby. Je to Dr.Max test. Ale neprijde mi to jako falesny duch. Mam 5 dni po KETu.
@Nova snazilka dudicka tam vidim.jestli ti mohu poradit,kup si tacinkovy mamatest.ten ukazuje mnohem lip nez dr.max.ja ho zkousela odpoledne a carka byla mnohem lepsi nez dr.max. z ranni moci.kup aspon dva,at je co porovnavat
Ahoj. Tak mam uz 4 dni za sebou pozitivni testy. 5 jsem si jich delala, ty posledni jsou trochu silnejsi carky, i kdyz porad slaboucke. Ale je to tam. ![]()
@Nova snazilka Ještě můžu doporučit rozdělat test - vyndat ten proužek a bude to ještě lépe vidět. Tyhle testy jsou nejlepší. Kam se na ně hrabe Dr. Max (ten se hodně zhoršil). Držím pěsti,ať testy sílí a ať je vše v pořádku ![]()