Těhotenství po antikoncepci?

2
19.6.18 12:01

Těhu po antikoncepci?

Čauky holky jsem zde nová a mám na vás dotaz. Vysadila jsem antikoncepci asi tak měsic zpátky pak mi přišla MS vyvolaná anti no a pak 7.6 jsme se s přítelem milovali a trefili jsme ovu (podle kalendáře) měla jsem pichani v podbřišku ale nevim zda-li to bylo tou ovu, no dnes je 19.6 a mě už tak týden boli v podbřišku a picha v pochvě směr k pupiku a o bradavkach ani nemluvím ty mě boli taky tak už týden ale většinou k večeru 8o a neustále mi bradavky stoji což ja nikdy neměla jen max když mi byla zima :roll: :D
Tak děkuji předem za váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
19.6.18 12:06

Jelikož věštecká koule se mi rozbila, tak ti doporučím, aby jsi si zakoupila těhotenský test a v den předpokládané menstruace - pokud nedorazí, si ho udělala z ranní moči. Tento test ti na tvou otázku zřejmě odpoví lépe než naše odhady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.18 12:08

@fia80 :lol: :lol: Já právě čekám na MS ale tak chtěla jsem vaše názory popřípadě zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.6.18 12:11
@Bell44 píše:
@fia80 :lol: :lol: Já právě čekám na MS ale tak chtěla jsem vaše názory popřípadě zkušenosti :)

Tak si projdi diskuze. KAždý den je tady na tohle téma minimálně jedna. A každá chce názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí