Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
asi tam něco je, ale osobně jsem si dělala test až 14 dní po zmeškání to je pak vidět hezky…
Vidím tenoulinkou čárku, co je to za test? Mě dělal mamatest 10 takovou tenuličkou čárku a těhu jsem nebyla, ale zkus později, třeba bude sílit, držím palečky.
Já tam vidím slabou čárku, takovou jsem měla týden před očekávanou ms
. Tak zatím tiše gratuluju
!!!
Já trošičku vidím dušíka při naklonění monitoru. Držím palce
A zkus poslat foto zítra ráno nebo pozítří. Nebo se na tenhle test koukni ještě třeba v poledne. Já vím že to není průkazné, ale já když jsem byla těhotná, tak to vylezlo malinko až po ůplném zaschnutí. Když jsem nebyla, nebylo tam nic ani druhý den ![]()
Ahojky, ja tam taky vidim slabeho dusika
,ale jak rikaj holky zkus to dyl a uvidis, drzim moc pesti at je den ode dne silnejsi
![]()
já nic nevidím
Zkus znovu testit po pár dnech z ranní moči
Příspěvek upraven 15.02.11 v 18:58
manža nic neviděl v pátek večer, ale já to tam prostě viděla, další den už byla čárečka pěkně vidět, držím palce, podívej sama na můj první test, taky tam nic vidět není a stejně to tam bylo, já mám ms dostat dnes
podle ovu teda ![]()
holky tak jsem zkusila dneska odpoledne a vubec nic.tak zase nic.jinak diky za odpovedi .Renata - zakladatelka
Zkus to ještě ráno, to je moč nejkoncentrovanější. Odpoledne je už dost naředěná. Jestli jsi MS ještě nedostala, tak neházej flintu do žita
tak jsem zkusila hned rano a myslim ze tam uz nevykoukam nic… ![]()
Renca127 píše:
tak jsem zkusila hned rano a myslim ze tam uz nevykoukam nic…
Já tam taky fakt nic nevidím. ![]()