Duch - foto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.2.18 11:27

Zapach po kovu

Dobry den, snažíme se o dítě a mam 8 dní do menstruace a citim kovovy zapach z pochvy (zelezo)znamená to že je to znamení ze MS prijde a nebo také nemusí? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
15995
21.2.18 11:33

@Kacenka0007 : pockej, zda ms dorazi, nebo ne…ono je to vzdy trochu loterie. Ja vsem radim netestovat pred terminem ms. A pokud to vyjde, k doktorovi tak nejdriv za 2 tydny (od vynechane ms), driv nebyva nic moc videt. Jedine v pripade nejakych velkych bolesti nebo neceho podezreleho I driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.2.18 11:36
@Anonymní píše:
Dobry den, snažíme se o dítě a mam 8 dní do menstruace a citim kovovy zapach z pochvy (zelezo)znamená to že je to znamení ze MS prijde a nebo také nemusí? :think: :think: :think:

Jo, ms bud prijde, nebo ne. 8 dni pred ms se neda rict absolutne vubec nic, resp. jakekoliv dohadovani je na urovni vesteni z cajovych listku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.18 11:36

@beruska9 Měla jsem ji právě dostat včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.2.18 11:40

@Kacenka0007 : jo aha, tak to jo. Blbe jsem to pochopila. Pockej treba 2-3 dny a testuj znova…ja osobne se vzdy drzela stejne znacky, pak by tam mel byt videt rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.18 11:43

@beruska9 počkám tedy pár dní a pak se vrátím ke stejné značce, jako byl ten včerejší test :) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.18 03:12

Tak vam teda povím, ze absolutně nevim :D. Duch na testu byl po dvou dnech min viditelný nez v utery. „Jahody“ jsem ovšem v utery mela dostat a stále nic. Posledni dva dny nějake lehké spineni, nic výrazného. Nemam ale ani nějake příznaky těhotenství.
V pondělí zkusím další test a pak si připadne zajdu na vyvolavacku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí