Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peťule M píše:
Pro jistotu davam jeste jedno foto, i kdyz kvalita takx nic moc:( je to foceno mobilem,
Já tam teda malý náznak vidím… ale taky mi tady klegyně říkala, že takové měla i negativní…já si dělala včera a taky tam bylo něco vidět…celá natěšená jsme zkoušela ráno a přišlo mi to slabší…téměř neznatelné…takže jsme s evčera asi planě radovala
Tak budu držet pěsti…já taky ještě doufám ![]()
@Peťule M píše:
Pro jistotu davam jeste jedno foto, i kdyz kvalita takx nic moc:( je to foceno mobilem,
tipla bych to na falešného šedého ducha bohužel, udělal mě taky ![]()
@Peťule M píše:
Je tam! ![]()
Ahoj, mám nepravidelnou MS 28-36 dni. Dělala jsem si test 14dni od styku minuli čtvrtek a duch (citlivost 20) dnes jsem koupila mamatest 10, první test neukázal ani jednu čárku a druhy zase ducha. Po oliva me podbřišek. Mate zkušenost někdo?
@novakova.t taky jsem měla po 14 dnech ducha. Udělej si ještě pár testů. DR. tě vezme stejně až tak v 6 týdnu na první návštěvu.
Tak jako vyfotit test a oak vyfotit ten fotak, to jsem jeste nevidela ![]()
Jo proc??? Nemám tak kvalitní fotak na mobilu tak proto jsem fotakem zvetsiila a pak mobilem
@novakova.t píše:
Jo proc??? Nemám tak kvalitní fotak na mobilu tak proto jsem fotakem zvetsiila a pak mobilem
A tim sisi pomohla teda jak na rozdil kdybys to vyfotila jen mobilem?
@pikola Ja se ptam na ducha. Tak ze jiných otázek se zdržte. Diky
@novakova.t no tak ono na té fotce není nic vidět, takže doplňující otázky jsou celkem nezbytné…myslím, že kdybys to vyfotila mobilem, byť se sebehorším foťákem, bude to vidět líp než tohle.
Zdravím dámy, ráda bych znala váš názor. Má to dle vás nějakou naději?
Testy jsou z posledních dvou dnů kdy bych mohla být tak 10-12 DPO.
Ahoj holky, dnes (v den očekávané menstruace) jsem si udelala test a asi tam neco vidim ????.
Nijak extra se nesleduju ale miminku se par měsíců nebranime. Minuly patek se mi z ničeho nic udělalo strašně slabo, cely vikend me bolely svaly, tak jsem byla otravená, ze budu mit chřipku ????.
Co me zarazilo, bylo silene pálení prsou (vcera) kdy jsem uz cekala, ze se samovznitim????
Tak jsem dnes pocurala papírek a tam tohleto.