Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proc mas progesteron jen na 10 dni? 10 dni po ovulaci prece nemusi bejt vubec nic videt.
@DandátkoP nevím, taky si myslím že je to brzy. Já na testu vidím malý stín, proto se ptám. Mám obavu abych to nevysadila brzy.
Tak jestli ještě máš tak nevysazuj a počkej aspoň do 14 dnů dpo…to už by mohlo být vidět něco víc ![]()
@Vladusxx píše:
Tak jestli ještě máš tak nevysazuj a počkej aspoň do 14 dnů dpo…to už by mohlo být vidět něco víc
Predne tak, 10 dpo je hranicni, kdy muze zacit byt neco videt, ale nemusi. Nevysazuj, jesli je to duch pravej, tak zitra bude silnejsi a kazdej den bude silit. Do tech 14dpo bych brala, pak vysadila pripadne.
Ten test je negativní, ale je ještě brzy. Pokračovala bych v uzivani
Na testu vidím usazené barvibo podél testovacího proužku-mimo něj.
Je negativní.
Když to potřrbuješ vědět přesně, musíš na krev.
To je negativbi. Ten testovací proužek jde vždycky vidět, není to stín ani duch ![]()
@Tichošlápek no nechci dělat ukvapeny závěr jelikož je to asi cca 2 měsíce co jsem také ducha a šel vidět lip a doktor řekl ze nejsem těhotná ale ze to bylo pozitivní kvůli tomu ze jsem mela cistu
Ahoj holky, vidíte na testu ducha? Ptám se proto, že mám progesteron besins od ovu na 10 dní. 10. den tt a pokud negativní tak vysadit.