IUI 2024

150
7.2.24 17:23

IUI 2024

Ahoj holky, skupina je určená pro pokusy pouze IUI..pojďte si předat zkušenosti a vzájemně se podpořit 😊 ❤️

Příspěvek upraven 07.04.24 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
7.2.24 21:35

Ahoj, přidávám se do skupiny, letos chceme zkusit, byl by to náš první pokus. Snažíme se 2 roky z toho se rok nedařilo, poté se povedlo ale bohužel dva potraty a nyní se snažíme zase už asi pátý měsíc a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.2.24 06:14

My taky po 2 letech snazeni vcera 1. Pokus..jsem z toho takova nervozni 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.2.24 09:12

@Veronique31 držím palce ať se podaří. Chci se zeptat jaké to bylo? Něco mám načteno, ale přece jen osobní zkušenost je něco jiného. Měli jste doporučení nebo se objednali do CAR? Platili jste něco nebo vše bylo na pojišťovnu jak se píše na netu, že má žena nárok během života na 6 pokusů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.2.24 09:40

Ahoj, nás čeká 1. IUI začátkem příštího týdne…jsem z toho nervózní, snažíme se 3 roky, teď chceme zkusit inseminaci a když se nezadari, tak půjdeme do IVF.
Holky, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.2.24 11:08

@Julieza chodila jsem ke svému gynekologovi, kdyz jsem se zminila ze se dlouho snazime tak mi zacal hlidat ovulaci, ktera byla nepravidelna. Praskama mi ji srovnal a stejne nic. Tak potom poslal manzela na spermiogram, ten mel vysledky vystavni 😆. Takze potom jsem sla na vysetreni pruchodnosti vajecniku, tam taky nic nezjistili a nabidli nam inseminaci. Dostala jsem clostylbegit (408kč) pak jsem byla 2× na ultrazvuku kvuli velikosti folikulu. Vse bylo v norme tak jsem si v pondeli vecer pichla injekci Ovitrelle (348kč) a ve stredu bylo IUI. Neplatili jsme za to jinak ani korunu. No ono je asi lepsi moc nic predem necist.. ja taky cetla a zbytecne me to vystresovalo 😆 nekdo psal ze to bolelo tak ze by na to uz vickrat nesly.. za me osobne to nebolelo vubec, jen jako klasicka prohlidka. Spis jsem po te injekci citila pichani v podbrisku a jsem teda nafouklá jak březí vlk 🤣 po iui jsem dostala utrogestan ( 2 krabičky za 98kč) a zavadim 2× denne 2 prasky. Po 14 dnech si muzu udelat test. Tak uvidime jak to dopadne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.2.24 11:12

@baracuda my máme v plánu 3× IUI a pokud to neklapne tak taky půjdeme do IVF..moc se mi do toho ale nechce. Tak kéž by klapla inseminace 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.24 15:57

Ahojky, dnes jsem byla na gyndě, snažíme se přes 2 roky a nic. Mám polyp, ale po MS mám přijít hned ještě jednou na kontrolu a pak se uvidí. Kdyztak budu muset jít na odstranění. Letos bychom také chtěli absolvovat IUI. Oba toužíme po miminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.2.24 08:45

Ahoj holky, přidávám se. Mám za sebou několik IUI, IVF, KET. Narodila se mi dcera před 6 lety. Nyní jeden nevydařený KET a minulý týden IUI. Mám težké PCO, alergii na sperma. ale s doktorkou v CAR jsme se rozhodly zkusit několik IUI. poprvé jsem zareagovala na léky, aktuálně Etruzil a byl krásný folikul. Tak nám všem držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.2.24 14:13

Já tedy nastesti na clostylbegit zareaguji vždy.. uvidime pristi tyden jestli to tentokrat k necemu bylo :). To cekani na test je hrozny..
jsem ve fazi kdy me to ukrutne v praci se*e, nejradeji bych dala okamzite vypoved, ale nechce se mi na par mesicu zacinat jinde a delat nekomu mym odchodem na materskou problemy.. ikdyz tohle si rikam uz druhym rokem🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.2.24 16:38

@Veronique31 tak s prací teď řeším to samé.
Zítra nás čeká IUI a pak od 15.2. duphaston, jsem zvědavá jak na něj budu reagovat. Ty nežádoucí účinky nejsou pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.2.24 17:06

@baracuda duphaston je na co?
Tak držim palce, tfuj tfuj!❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.2.24 17:49