IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
17.2.24 12:45

Bolí mě prsa, občas břicho, ale to je nejspíš po těch hormonech. Co ty? @Veronique31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.2.24 14:09

@baracuda no už si sedim na rukách abych si neudělala test. Ale ideální by bylo počkat alespoň do čtvrtka, dnes jsem teprve 10 dní po iui
Přijdu si jak na palici, pozoruju každý píchnutí, jsem hrozně nafouklá. Citim se vlastne uplne jinak. Takovy PMS, ale 3× tolik. No děs. Ale zároveň vlastně vubec nepocitam s tim, ze by to mohlo na poprve vyjit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.2.24 10:01

Ahojky, dnes jsem 13 DPO a na testu skoro neviditelný duch. Vždy jsem měla sněhobílé. Někdo podobnou zkušennost? pozítří asi zajdu na krev.. 8o Ostatním držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.2.24 12:12

Holky jsem tu spíše zatím na kukačku, ale pravděpodobně nás to taky čeká, držím všem moc palce :hug:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.2.24 14:08

Tak u nás 13 dní po a test čistej..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.2.24 22:30

Ahoj holky, přidám se k vám :) příští měsíc nás čeká iui. Už doma jednoho prcka z inseminace máme, tak doufám, že to klapne i teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.24 00:12

Ahoj holky…musím se přidat ☺️
16.2. Jsem byla na IUI a 17.2. jsme se s přítelem ještě pojistili, že jsme na to vlitli i doma 😁. Jinak jsem byla i na vyšetření průchodnosti vejcovodů a oba průchozí :smiling_face_with3_hearts:
Jinak partner má pohyblivost spermií 35% což je v pohodě. Jinak bere Tribulus, Selen a Zinek a tím se mu ta pohyblivost zvýšila, protože před rokem měl jen 8%.
Já beru už taky rok v kuse vitamíny hl. Kyselinu listovou a bylinné čaje na podporu plodnosti. Myslím, že jak ty vitamíny i čaje k něčemu jsou.
Jinak naše IUI je to první, snažíme se o mimčo přesně rok. Když si to tu tak čtu, tak vím jaké to je, TO čekání, TO napětí, naděje, stres i strach ze zklamání. I když si raději připouštím, že se to taky nemusí povést…ALE věřím, a taky jsem si, řekla, že každopádně tento rok a tento měsíc otěhotním ❣️ Od první IUI si připadám jako bych měla v těle něco navíc.
Včera před spaním mě silně pichlo v podbřišku jako bolest při MS, ale trvalo to jen cca 30 sekund. A taky od včera cítím trošku tlak na pravé straně. Zkrátka se nechci stresovat, ale spíš věřit, že to bude v pořádku a sen se vyplní.🤗 :smiling_face_with3_hearts:
Testovat se budu od 1.3.
Takže i Vám ostatním přeji hodně štěstí a buďme hlavně v klidu holky ❤️ jednou to stejně přijde 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.2.24 09:19

Ahojky :mavam:, my se s přítelem snažíme téměř dva roky. Jednoho prcka už doma mám, ale teď pořád nic. Můj gynekolog nejdříve rovnal MS Proverou, kvůli ovulaci jsem užívala Clostylbegit a nic. Teď docházíme do Pronatalu v Budějovicích, kde jsme opět zkoušeli Clostylbegit, ale opět nic. Vajíček mám prý spoustu, ale žádné dominantní. Po příští MS budu stimulovat LETMYLANEM a když se zadaří čeká nás IUI. To čekání a počítání je na palici. Někdy mám pocit, že poslední rok nedělám nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
23.2.24 16:42

@M2201 taky chodim do budejek do pronatalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.2.24 09:27

@Veronique31 A jsi tam spokojená? Já jsem asi trochu vyděšená, tak jsem taková na rozpacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.24 09:37

@Teruli03 abojky a můžu se tě zeptat? Povedlo se Vám hned na poprvé? Pociťovala jsi něco, např. Týden před plánovanou MS? Já jako bych se pořád hlídala, každé píchnutí apod. 😅 strašně si přeju aby nám to vyšlo, a myslím na to 24h denně, je to úplně na palici 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.2.24 09:46

@Lutzynka001 Ahojky povedlo se po druhé iui a jediné co jsem pociťovala tak bolest prsou asi od 8dpo jinak vubec nic :D jo a teda od 8dpo jsem měla hroznou chuť na kyselé, jako někomu se to muže zdát jako blbost, ale ja na 100% vím, ze to byl u me urcite příznak těhotenství, protoze nic podobného jsem nikdy neměla :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.2.24 09:47

@Lutzynka001 jinak uplne te chápu, taky se ted hodne pozoruju a vsugerovávám si příznaky, které jsem ani predtim kdyz jsem otěhotněla neměla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.2.24 10:47

@M2201 vlastně ani nevim.. trošku mi vadí, že se mnou mluví jak kdybych všemu rozumněla, přitom nemám šajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.2.24 22:39

Holky, moc vám všem držím palce a věřím, že to vyjde všem! Já těžké PCO, bez menstruace, bez ovulace, po IVF hyperstimulák. Teď po letech zkouška Etruzilu, kdyby náhodou a jsou tam //. Věřím, že to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí