IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.3.24 07:58

@katerina9615
Na průchodnosti jsem byla a bylo to OK.
Přítel měl nízkou pohyblivost 8% ale na prvním IUI měl už 35%.
Jinak u mě vše pravidelné, MS i Ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.3.24 08:17

@Lutzynka001 mm tak bych nasadila „koňskou“dávku vitamínů, hlídala ovulaci a zkusila se hodit do pohody… pokud se nepřišlo na zdravotní problém, tak to třeba chce trochu zvolnit ve snažení a nechat to na „náhodě“ :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.24 08:23

@katerina9615
Já si myslím, že příčinou je stres, což je v dnešní době nejběžnější problém. :( jenže ono se to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
18.3.24 08:36

@Lutzynka001 chápu, taky s tím bojujeme… relaxace, procházky, meditace, odjet někam na pěknou odpočinkovou dovolenou… držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.24 08:41

@katerina9615
Taky Vám držím palce, jednou se to povede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.3.24 09:35

@Dog-mama
No je to celé nespravedlivé. :? Já neříkám, že bych měla špatného doktora. Mnoha známým dost pomohl otěhotnět. Ale v mé situaci mi přijde, že mě dost drtí hormonama a to zbytečne. Teď tedy to má smysl když jdeme na IUI. Aspoň mám ponaučení pro příště. Jestli nějaké bude, protože mám větší pravděpodobnost dvojčat.

Děkuji moc, čekáme na zázrak a to všichni. Tobě taky držím palečky.❤️

Ufff :,( Tohle je strašný, ta bezmoc. Je mi to líto, že máš za sebou tolik pokusů a stále nic. Na psychiku to musí být strašné.

A zkoušela si nějakou očistu těla? Mé známe to dost pomohlo, chlapa měla zdravého ale ona měla nějaký problém, nešlo jim otěhotnět 2 roky ale s doktorama to řešit nechtěla zatím. Našla si nějakého bylinkáře na Pankráci jmenuje se Jiří Mareš. Namíchal jí nějaké čaje a do půl roku otěhotněla.

A jaké je Podolí? Já o něm také přemýšlela ale nakonec jsme se rozhodli pro Gennet a teď jsem z toho v rozpacích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.3.24 17:17

@Lutzynka001
Ahojky, znám taky jeden pár který je naprosto v pořádku a nejde jim to už dlouho. Střídají kliniky a nevzdávají to. Držím palečky ať se co nejdříve povede. :srdce:

Nepřemýšlela si o bylinkáři? Jak jsem tu psala známe moc pomohl.

Ja beru dva roky Femibion a piju čaje od Mojžíšové. Před tím jsem zkoušela gynex na očistu a srovnání menstruace. Zkoušela jsem i čistící vložky od Tiande. Samotnou kyselinu listovou jsem brala. Pak jsme zjistili že je chyba u partnera. Tak ho dopuji listovkou, selenem, kontrihelem a podobně. Na spermiogramu po 3 měsících je to znát.

Můj gynekolog mi tvrdil, že teď je plodné období. Tak třeba nám to vyjde všem. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.3.24 17:26

@Lutzynka001
Jinak jak jste se bavili, stres je to nejhorší. Známa sem lítá na kliniku z Itálie a přišli jí na to že v sobě neudrží zavedené embryo kvůli stresu. Doktorka jí to popisovala tak, že tělo vře a vše vypuzuje. Byla na nějakém vyšetření, které to prokázalo. Má nařízený klidový režim a psychologa. Já než jsme přišli na to čím by to mohlo být tak jsem změnila práci kvůli stresu. Snažím se se ovládat a nerozčilovat se, nepospíchat ale co si budem ty hormony se mnou mávají. Ráno když se na sebe podívám nesnáším svět a postupně mi dochází energie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.3.24 18:15

@Kacka659
;) Tak to vypadádost nadějně. Zkoušela si další testíky dneska? Půjdeš na krev? Nebo to necháš do první kontrolu u doktora? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.3.24 21:12

@Dee55

Ocistu tela uplne ne, byla jsem na mobilizaci panevniho dna, mam vitaminy ze Svycaraka doporucene kamaradkou gynekolozkou, ktera tam pracuje, a pristup je tam uplne jiny, nez jdete do ivf nebo iui tak vas nechaji absolvovat vsechny alternativy.

Podoli za me rozporuplne, my jsme prisli na konzultaci se vsemi vysetrenimi a pani doktorka si jen vse opsala, na nic se nas nezeptala, kdyz jsem se ptala, jaky postup by doporucila ona, jen souhlasila s dlouhym protokolem co jsme meli (kvuli nizkemu amh) a poslala nas na opakovane vysetreni pruchodnosti vejcovodu a partnera na andrologii (oboji jsme absolvovali a pruchodnost vzhledem k tomu ze mame za sebou 2 ivf je dost irelevantni) ale co hodnotim pozitivne je, ze ma clovek co je casove omezeny, moznost vsechna vysetreni resit “in house” a nikam nemusi chodit, vse v ramci objektu podoli pochodite. Ale nakonec nam vyhovuje ten pristup soukrome kliniky, to ze na cas, ktery se objednate doktor bude pritomen (v podoli jsme pul hodiny cekali nez si pani doktorka dopije kafe) parkovani kde neresite jestli zaparkujete a kolik za ten cas ztraveny na klinice zaplatite… ale beru, ze je to nase individualni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.3.24 21:21

Chtela bych se podelit o nasi dnesni zpravu vyvoje embryjka, ocekavam opet neuspech, ale zajimalo by me, jestli ma nekdo nejake podobne zkusenosti.

Na zacatek - 2 ivf, 3 iui, 2 nativy. Aktualni nativ, opu v sobotu a dnesni zprava embryologa: “Vajíčko mělo horší kvalitu cytoplasmy a neviděli jsme u něj známky správného oplození (prvojádra), ale embryo se rozdělilo na 4 buňky. Necháme ho tedy dále kultivovat a budeme vám dávat denně informace, jak se vyvíjí. Ale vzhledem k nižší kvalitě cytoplasmy a nestandardní vizualizaci prvojader mám trochu obavy o jeho vývojový potenciál.”

Mate nekdo zkusenost? Bojim se, ze mi zase zitra zavolaji, ze to nevyslo.. je to po nekolikate kdy dostanu spatnou zpravu a uz na to nemam silu. Nechci plane nadeje ale chtela bych slyset nejaky pribeh, ze nekdo otehotnel i se spatnou kvalitou embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.24 08:53

@Dee55
Tak to jsme na tom dost podobně, Fenibion beru už druhé balení a čaje od Mojžíšové piju taky. Nebo takhle, někde jsem četla, že se má pít Kontryhelový čaj v první polovině cyklu - tudíž před ovulací a po ovu pak čaj podle Mojžíšové. No jinak jsem před tím zkoušela i jiné vitamíny, např. Mimistar od GS.
No a ještě tedy beru s přítelem Selen a Zinek ( forte ) a Maca. Přítel sám bere + ještě Tribulus ( taky nějaký silný z lékárny ).
Jinak jsem dřív chodila na fitness trampolíny, ale to mi doktorka zakázala, tak teď cvičím fertilní jógu. Zkouším i meditovat. Jo a ještě mám vitamíny z bylinné lékárny, jsou to Femina Happy. Docela pomáhají, jsem po nich uvolněná až se mi chce kolikrát spát :D.
Myslím, že tyhle doplňky stravy nejsou na škodu a ať si každý říká co chce, ale na spermiogramu to partnerovi zvedlo pohyblivost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.24 05:47

@Dee55 byla jsem na krev HCG 64 dnes jdu znovu at vim jestli stoupá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.3.24 14:34

@Dee55 teda to je síla.. asi bych vymenila gynekologa. Jako cpat do tebe horem dolem vsechny svinstva a neposlat pritele na spermiogram je fakt prasarna..
Jinak my se snazime pres dva roky. Ted zaciname druhy cyklus IUI. Beru clostyl, ve stredu ultrazvuk a kdyz vyjde dobre tak v nedeli iui..ale clovek ma v sobe ze to stejne zas nevyjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.24 16:35

Tak já už po druhém IUI a opět se nezadařilo :,( no, jsem smutná a řekla jsem si, že zkusím ještě 3tí pokus a taky poslední. Do IVF nejdu jelikož jsme s partnerem oba zdraví a navíc na to peníze nemáme. Takže všem ostatním držím palečky ať to vyjde alespoň Vám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí