Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lutzynka001 blizkym lidem ano, ale cizim na chodbe v baraku je do toho prdlajs ![]()
Ahojte, koukám na info o IUI a narazila jsem na tuhle diskuzi. Měla bych jít v květnu na IUI, ale nejsem o tom moc přesvědčena, když je ta úspěšnost nízká..
@zKrkonoš hele za to nic nedáš a třeba budeš mít štěstí a vyjde ti to hned
je x případů kdy vyšel hned první pokus
až na léky to nic nestojí, tak není důvod nevyzkoušet ![]()
Tak nám bylo zase řečeno, že první IUI je zdarma a za každý další pokus 2000,– a to je cena za zpracování vzorku spermatu, které je pak nějak před zákrokem upraveno. A máme jít na první pokus snad už příští měsíc. Začali jsme docházet do Reprofitu.
@Julieza to je zajímavé, protoze od pojistovny mas narok na 6 iui. Ja byla na dvou a krom leku (cca 1000,–) neplatim nic..ma klinika smlouvu s tvoji pojistovnou??
@Veronique31 ano bylo nám řečeno že máme nárok na 6 IUI pokusů, první zcela zdarma ostatní 2000,– za zpracování vzorku spermatu, že se nějak upraví a použijí ty nejlepší. Zítra jdeme na genetiku a nebylo nám řečeno o placení, tak smlouvu asi musí mít ale nikde jsem to nenašla na jejich stránkách, abych si to ověřila.
@Julieza tak to je teda mazec. My chodime do pronatalu a tam je to teda komplet zdarma ( mimo leky z lekarny cca 1000,–)
Holky co tu čtu co píšete…No já doplácela 1500,– ( chodím do Natalartu v Plzni ), buď to má každý CAR jinak, nebo jsem i slyšela, že pokud jste u průmyslové pojišťovny, tak to máte zadara úplně. Pokud ne, tak pojišťovna platí část a vy si pak doplatíte ten zbytek, např. Jako já tich 1500,– a taky mi bylo řečeno 6 pokusů za život. Mám tedy OZP, co máte vy za pojišťovny?
@Lutzynka001 Já mám českou průmyslovou pojišťovnu, tak je to asi fakt všude jiné. A docházím do Reprofit v Ostravě
Tak asi to má každé centrum jinak. Pojišťovna sice něco připlácí, ale my jsme platili 2000 za IUI + něco málo ještě za léky, ale to už nebylo moc.
Ahojky, my v Olomouci platime 1800 za pripraveni vzorku k IUI.
Kazdopadne zitra jdu na druhy pokus, mam dva folikuly
Pokud by to nevyslo, jdeme na IVF… jo a je mi 31 a deti jeste nemam zadne. Jenom jedno bonusove, ktere mam ale jen jednou za 14 dni ![]()
@Lutzynka001 ja mam vseobecnou a doplacela jsem jen v lekarne cca 1000,– (clostybegit, ovitrelle a utrogestan)
@Veronique31 prosím tě, jsi po utrogestanu nafouklá? Já mám tedy Gynprodyl, ale jsem jak ve 3-4 měsíci a když jsem dnes vlezla na váhu, tak jsem myslela, že mě vomejou ![]()