IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
6.5.24 07:22

@Dee55 Nafouklá, protivná, šíleně mě bolela hlava a bylo mi zle. V práci jsem usínala. No byla to jízda. A bohužel také nic. Počkám až dorazí MS a půjdeme na druhý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 07:25

@Veronique31
Ahoj, no koukám že jsme všichni jak balónci po tom. 😂 S tou náladou je to na prd. Jsem naštvaná sama na sebe 🤦🏻‍♀️ Mám doporučený pít meduňku ale hrozně mě uspává. Většinou prospím celý den, když můžu.
Já bych na 3 pokus šla, prý to většinou vyjde. Akorát ty hormony a to kolem je dost nesnesitelné. Můj doktor tvrdí, že teď je velmi plodné období 🤷🏻‍♀️ Tak nevím.. U vás byl jaký problém? Vím že jsme si psali ale už si to popravdě nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 07:31

@M2201
Ahojky.. noo tak to mám fakt podobný. Musela jsem změnit práci na 3/4 úvazek. Po práci většinou jdu spát. Jsem jak medvěd.🤦🏻‍♀️ A jelikož hormonální léčbu podstupuji už dlouho tak se mi to podepsalo na těle. S tím se taky nedokážu srovnat. Co bereš když když máš před ovulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 07:54

Holky chtěla jsem se zeptat. Jak to děláte v práci? Myslím jako s návštěvama u doktora a tak.. Přece jen já chodím dvakrát do měsíce, teď jsem byla třikrát. Do toho jdeme zítra na kliniku ke genetičce. Mám sice tolerantní šéfovou ale bude mi končit smlouva a ona mi jí prodlouží snad jen o 10 dní abych měla odpracovaný u ní rok. Pak zavírá kvůli velké rekonstrukci. Když jsem loni měnila práci kvůli náročnosti tak jsem netušila, že bude takový problém si něco najít. Všude padali otázky, jestli už mám děti. A když jsem řekla, že ne tak se mi omluvili že mě nevezmou. Teď to budu podstupovat znova ale myslím si, že mi nikdo nebude tolerovat lékař ani kliniku🤦🏻‍♀️ Jsem trochu v pasti a nevím kudy z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.5.24 08:09

@Dee55 nemame vubec zadny problem, vsechny vysledky mame v zelenych cislech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.5.24 08:11

@Dee55 ja mam dobu neurcitou, v praci jsem uz musela rict pravdu, protoze jsem porad pryc, ale jsou s tim ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.24 08:36

@Dee55 Já mám také 3/4 úvazku. Od doby co jsme začali s léčbou mám nahoře krásných dvacet kilo. Takže nejen že se cejtím jak medvěd, já tak i vypadám 🫣. V práci to zatím je v pohodě. Pracuji na malém úřadu jako účetní a pan starosta to ví a umožňuje mi návštěvu lékaře. Ono totiž nějak nejde naplánovat ovulaci na den kdy nejsem v práci. Jako stimulant beru Letmilan. Clostylbegit vůbec nezabíral. A těsně před IUI jsem si píchala Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 09:38

@Domča111 mě to taky tak přijde, že jsme všechny pořád bez úspěchu. Sleduju i skupiny na FB a tam málo která dá, že ji vyšly dvě //. No my s přítelem jsme se rozhodli, že teda půjdeme do IVF, ale opravdu s velikou nechutí. 15.5. mám konzultaci s doktorkou v CARu, aby mi řekla co a jak a budu vyžadovat ještě nějaké vyšetření. Ani nevím jestli nemůžu být třeba alergická na sperma, nemusím udržet vajíčkovo…Nebo já prostě nechápu co se děje, že se pořád nedaří, spíš věřím, že je někde zakopaný pes a ještě se nechci vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 09:46

@Veronique31
Tak to je vážně záhada 🤔 To se musí dovézt přece.. 🤦🏻‍♀️ Přála bych to všem co se takhle mordují. Tohle je fakt něco. Nikomu bych to nepřála tohle zažívat. A zkoušela si změnit lékaře? Třeba někdo jiný by vám dokázal pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 09:52

@M2201
No to s váhou na tom budu podobně, na váhu jsem přestala chodit když mi ukazovala 68kg. :roll:
Já teď nemůžu chytit odběry první den cyklu :D Vždy si na ráno zařídím záskok a nic. :lol: :lol: Clostil. jsem mela také ale vždy mi ovulaci přivolal hrozně brzo, takže byl na prd. Bylo mi po něm i tak divně.
A Ovitrelle je nafukovací :) Vždy když mi ho píchnou tak vypadám jak když jsem polkla meloun. :) Jako jsem ráda, že to někdo má podobně, že v tom nejsem sama. Co takhle nosíš aby ses cítila dobře? Já nevím do čeho bych se schovala.🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 10:06

@Veronique31
Ja jsem také řekla v práci pravdu akorát se to tady zavírá. Bojím se že nic neseženu. Kdyby se mi podařilo otěhotnět tak mě doktor požene na nemocenskou 🤦🏻‍♀️ Jsem co se týče práce trochu v pasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.24 10:10

@Dee55 Nosím legíny a přes to nějakou tuniku a nebo šaty. Celý den sedím a upnutý pas mi hodně vadí. Přestala jsem i cvičit, protože po těch hormonech se mi motá hlava, alespoň chodím s pejskem na procházky :dance:. Snad to k něčemu bude. Nebo budu muset vytlouct doma zrcadla, protože se na sebe ani nemohu dívat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.5.24 10:15

@Dee55 ano ted jsme presli do jineho caru a delaji nove testy, tak uvidime jestli treba neprijdou na neco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 10:20

Holky, tak mi napadlo… netrpíte na záněty močových cest, nebo rozmnožené kvasinky apod? Já právě ty záněty mívám několikrát do roka a myslím, že by mi to taky mohlo bránit v otěhotnění. Teď mi dala gyndařka i mastičku, abych se opravdu vyčistila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.24 10:34

@Lutzynka001 Na záněty jsem nikdy netrpěla. Já to mám určo kvůli štítné žláze. Vždy jsem kvůli tomu měla strašně dlouhé cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí