IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
6.5.24 10:42

@M2201
Já jsem v práci docela v pohybu, do práce chodím pešky a těch 10km denně naťapu. Cvičit jsem také přestala už před dvouma rokama🤦🏻‍♀️ Nezvládám to, jsem hrozně unavená na to abych něco dělala. A šíleně mě to točí. Zrcadlo a váha je můj nepřítel 😂 A tak trošku i lidi. Takové ty řeči, ježiš ty si ale přibrala atd uplně miluju🤦🏻‍♀️ Legíny nosím také ale leze mi to z toho nafouklého břicha. Do ničeho jiného uz se nevejdu. Představa si vzít kalhoty s knoflíkem tak umřu a nebo ten knoflík vystřetý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 10:44

@Veronique31
Víc hlav víc názorů. Určitě si udělala dobře. ;) Co nějaká dovča? Nepřemýšlela si že by jste někam odjeli teplem a vypli hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 10:47

@Lutzynka001
Ty joo já na tohle netrpím. Kolegyně z práce trpěla na zánět močových cest, ledvin a měla i jednu ledvinu a ještě zúženou močovou trubici a otěhotněla normálně. Jediné na co šla před plánováním byla nějaká rehabka nebo či co, kde jí uvolňovali přes konečník a otěhotněla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.24 10:55

@Dee55 Zkus si koupit s vysokým pasem a stahovací. Cena je sice mňamkovní, ale cejtím se v nich lépe a nedřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 11:17

@M2201
Máš vyzkoušenou nějakou značku? 🙏 Raději bych něco co má někdo ozkoušené. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.5.24 11:40

@Dee55 Kupuji si Nebbia a nebo Goldbee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.5.24 13:59

@M2201
Děkuji ta typ, mrknu na to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.5.24 19:58

Ahoj holky, tak mě konečně v pátek čeká ultrazvuk a snad v pondělí IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 20:14

Holky, jak jste se tu ještě zmiňovali o cvičení. Tak já chodila na fitness trampolíny, ale musela jsem se vzdát, jelikož takový hopsání není dobré při snaze o otěhotnění. Takže jsem to vyměnila za Tabatu, kterou teda cvičím v prvním cyklu a v druhém, ale to i před ovulací cvičím fertilní jógu. Je to super, že Vám to rozhýbe celé pánevní dno, podpoří trávení a uvolní stres. Máte s tím některá zkušenost?
Já to teda poslední dobou dost flákám a raději si občas popovídám s nuttelou :lol:
Hodím Vam sem odkaz na tu jógu:
 https://youtu.be/BNoWpEBpDO8?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 20:17

@Teruli03 hodně štěstí 🍀 doufám, že nám uděláš radost a alespoň jediná tady z nás budeš mít // a nám se tak zvedne sebevědomí a řekněme si, že to vyjde konečně i u nás :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
6.5.24 20:53

@Lutzynka001 Musíte myslet pozitivně!! :srdce: Já už jedno dítko po IUI mám, vyšel nám druhý pokus. Takže věřím, že se dočkáme i druhého mimča :) a vám všem to holky taky určitě vyjde, nesmíte ztrácet naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
7.5.24 08:25

@Lutzynka001
Já se bojím cokoliv dělat abych něco zase nepokazila.🤦🏻‍♀️ Vim ale že sestřenka před těhotenství cvičila jógu a nemohla si to vynachválit. Jenže já se fakt hrozně rychle unavím a jak pracuji od po do pá tak jsem ráda, že jsme ráda. Jen tu chůzi dávám a teď jak začalo být hezky a po troškách dělám na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.5.24 08:32

@Dee55 cestujeme prakticky porad, ted se taky valim u more :D my se uprimne zatim nijak nehroutime, uplne si nemyslim, ze bych z toho nejak blbla, neprozivame kazdej negativni test. Jasny clovek je pak smutnej, ale tak nejak v mezich bych rekla. Kazdy vzdycky rika “ nojo to mas v hlave, prestan to resit a pujde to samo” na to jsem fakt alergicka, za prve to rikaj zensky, ktery otehotnely jen ze se o ne manzel otrel a za druhy my tomu opravdu nevenujeme vsechny sily..deti chceme, prirozene to evidentne nepujde, takze se tomu holt musi pomoct a tak to proste berem. Mne spis vadi ten procest, primarne zavadeni utrogestanu a jak jsem protivna a nafoukla. Do niceho se nevejdu a pak jsem protivna jeste vic🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
7.5.24 12:40

Holky já jsem byla v pátek na IUI, tak snad to konečně vyjde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
7.5.24 12:43

@Betuska88 držím palce 🍀