IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
16.4.24 13:07

@Lutzynka001
Kamarádka se snažila rok o dítě a gynekolog ji nechal doma na neschopence, taky měla těžkou manuální práci a stres, nakonec otěhotněla, možná i proto, že byla doma v klidu.Tady jsem už taky četla že měly holky neschopenku, asi záleží na samotném doktorovi.

Příspěvek upraven 17.04.24 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.24 13:02

Holky, jsem tedy po 3 IUI - dnes jsem byla, takže teď zase jen čekat :roll: tentokrát jsem dostala Gynprodyl, máte s tím některá zkušenost? Jinak neschopenku jsem si nechala dát. Jde to když si o to člověk zažádá a řekne že má fyzicky náročnou práci, takže si budu teď hezky v klidu a budu se válet :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.4.24 13:17

@Lutzynka001
Já beru Progesteron 1-0-1,jsem týden po IUI
Tak teď už jen odpočívat, ať se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.4.24 09:36

Ahoj holky,
včera jsem absolvovala své první IUI, tak teď čekám. Beru UTROGESTAN 2-0-2 a CLEXANE 0-0-1. Neschopenku jsem neřešila, protože bych se doma zbláznila, ale sedím v kanceláři na úřadě, takže nic fyzicky náročného. @Lutzynka001, přeji ať to dopadne jak si přeješ. To čekání je fakt mazec, ale alespoň mám pocit, že jsem se někam pohnula. Trvalo půl roku než konečně klaplo, že jsem mohla IUI podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 09:54

@M2201 děkuji za podporu. Taky ti budu držet palečky :srdce: a kdyby se to nepovedlo, neztrácej naději 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.4.24 11:41

My tedy tento cyklus zkusime jeste jednou iui a naposledy. Pak jsme domluveni na ivf..tak snad se uz nekam pohnem🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.4.24 15:30

@Lutzynka001 budu věřit, že nám to vyjde. Nu a kdyby náhodou určitě to budeme zkoušet dál. Kdyžtak dej vědět jak jsi dopadla.
@Veronique31 Urči ano. Mě se do IVF moc nechce, ale když to nepůjde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.4.24 16:08

@M2201 mně taky právě moc ne. Skrz tu narkozu a taky kvuli tem penezum to je dost ranec teda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 16:26

@Veronique31 prý to IVF není nic příjemného ani potom, musíš si pichat injekce po kterých je ti blbě, další hormony bereš a to nejhorší, že to pořád není 100% za ty peníze :(
Ale nejlepší je když se dáme do nejlepší pohody a klidu a pak se ještě budeme divit, že to šlo samo a přirozeně :D pusťte si 50 odstínů šedi, nebo 365 dní, dlabejte skořici, hoďte na sebe sexy prádélko a skočte na svého chlapa :srdce: a vůbec nemyslete na to, že se snažíte o dítě ;)
A já tady dávám rady a sama ne a ne otěhotnět :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.4.24 17:26

@Lutzynka001 jojo rikali mi ze zaklad je 20 tisic, pod to se u nich nedostalo a kdyz bych brala vsechny priplatkove metody tak az 40 tisic.. kdyby ale prvni pokus nevysel a mela bych zamrazene tak druhy pokus uz je treba “jen” 12000,–…ale je to masakr no.. berou se leky pak i po odberu aby se ti sklidnily hormony. No bude to asi slusna jizda :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.4.24 17:29

@Veronique31 Právě, té narkózy se také bojím. Mám Leidenskou mutaci a už teď si musím každý večer píchat injekce. O penězích ani nemluvím, je to darda, kdyby alespoň byl zaručen úspěch. Asi na to opravdu moc myslíme. Jenže, když ten pocit, že už není čas je nějak silnější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.4.24 19:05

@M2201 ja bych teda rekla, ze to zatim snasim docela dobre, jako jasny, urcite to v hlave mam, ale zatim si myslim ze jsem ok. Hodne cestujeme, takze si to vzdycky nejak vykompenzujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 19:10

@Veronique31 tak ono to taky úplně z hlavy vymazat nejde viď, když si něco přeješ tak si za tím jdeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.4.24 19:40

@Lutzynka001 mě spis hrozne seou otazky typu “ tak co vy? Kdy budete mit mimco?” “ tyo jeste neplanujete jo? No ale ses stara to pak nemusi jit” “ hm misto toho abyste si poridili deti tak zas letite nekam do pdele”. Ja bych jim vzdycky nejradsi flusla do xichtu🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.24 19:52

@Veronique31 jojo, tohle je nejhorší. Mám to stejně…ale tak říct ostatním slušně, že jim do toho nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí