IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
1.4.24 16:56

@Lutzynka001 já byla včera a byl to děs. Nešel zavézt katetr, museli si pomáhat nějakýma kleštěma, bylo mi blbě celou neděli.. tak snad ta smůla při zavádění přinese štěstí..já chci zkusit případně ještě jedno iui pokud toto nevyjde, manžel by šel pak ješte do čtvrtého. Taky se nam do ivf nechce, jak kvuli penezum tak kvuli tomu zahulu na organismus.. ale kdyz nebude zbyti tak pujdeme no..:( tak drzim palce pri dalsim cyklu iui! Do tretice vseho dobreho prece 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.4.24 15:31

Ahojte, snad nevadi, ze se pridam. My se snazime cca 2 roky, vlastne od prvniho zamlkleho tehotenstvi. Na prvnim IUI jsem byla pred 13 dny, ve stejny den mi pichli neco jako ovitrelle. Delala jsem test nejaky 10. den, protoze jsme pak jeli na 3 dny pryc, a byl bily. V CAR mi rekli, ze mam testovat az 11.4., takze mi z toho solidne hrabe, ale zatim bohuzel nemam odvahu delat dalsi test. Navic se citim stejne jako pred MS, takze cekam co bude no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.24 16:30

@La_netka vubec nevadi, vitej :)
Ja mela iui minulou nedeli, takze taky cekam na vysledek..tentokrat mi to cele nejak nesedlo. Jsem furt hrozne unavena, poboliva me podbrisek, mam hrozne nafoukle bricho a protivna jsem jak pondeli :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.4.24 18:01

@Veronique31
Jezis ani mi nemluv, taky jsem posledni dva dny na facku. Jsem nadmuta jak koza a bricho me boli jako klasicky pred MS. Mohla bych si to utrpeni zkratit a udelat si test, ale chapes, nadeje umira posledni :pankac:
Akorat tady vsude ctu, ze vsichni dostali po IUI nejake prasky, ale mne nenapsali vubec nic. Takze zobu jenom listovku a nejake vitaminy. Muze to byt tim, ze je to prvni IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.24 18:20

@La_netka ahojky, já jsem taky nedostala žádné prášky, doktorka mi řekla, že jsem zdravá, tak není třeba mě zasypávat hormony.Byla jsem na 2 IUI a zatím se nepovedli. Půjdu zhruba za 2 týdny na 3tí pokus. Ale to už se zeptám doktorky jestli by už nebylo třeba ty hormony nasadit. Věřím že všechny co jsme tady a snažíme ať už díky IUI nebo IVF, že je to hodně na psychiku. Moc bych si přála aby se povedlo, ten stres okolo, např. Řešit pořád propustky a volno v práci a pak čekat na výsledky, nejde na to nemyslet viď :( Držím palce všem holky, jsme v tom spolu :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.4.24 20:18

Dekuji moc za odpoved, tak se tim nebudu znepokojovat. Kazdopadne taky nam to vsem moc preju… my jsme oba s partnerem typy, co si opravdu ze vseho delaji srandu, ale po tom vsem uz nam nejak dochazi stava.
Takze se snazim si udrzet pozitivitu a doufam ze tady co nejdriv u nekoho uvidim pozitivitu i na testu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.24 21:00

@La_netka ja dostala utrogestan i pri prvnim iui a jestli te to uklidni, tak to bylo stejne k nicemu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.4.24 21:01

@Lutzynka001 no v ty praci je to na houby to porad resit. Ja nastesti propustky resit nemusim, tak tvrdim ze chodim na rehabilitace… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.4.24 05:42

Ja se snazim ty propustky aspon semtam kombinovat s puldnem dovolene nebo tak, ale moje sefova je neskutecne zvedava, takze stejne nic neutajim. Navic nazev CARu je uplne pruhledny :D Ten predchozi mel aspon takovy univerzalni nazev a spousta lidi tam chodi na obyc gynekologii.
No a dnes jsem se probudila cela propocena, takze ocekavam MS, u me klasicky prubeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.24 07:11

Ahoj, mohu se přidat? :)

Jsem po prvním IUI, které bohužel nevyšlo. Mám podezření na biochemické těhotenství. Strašně mě bolí břicho, mám silnější menstruaci a měla jsem ji i opožděnou. Současně jsem měla 14 DPO pozitivní těhotenské testy. Následující dny již čárka postupně mizela.
10 DPO jsem také měla test pozitivní, ale to bylo z injekce, 11 DPO už byl negativní. :(

Jinak já mám PCOS a přítel lehce horší spermiogram, nic ale příliš hrozného. Momentálně jsem 2 DC a chystám se na druhé IUI. Doufám, že to už klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.4.24 07:51

@La_netka no ja mam 20 dni dovolene, to bych ji vyplacala celou jen na gyndu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.24 10:21

Holky, já tedy nevím, ale přijde mi zbytečné dělat si těhotenské testy před MS…já vždy čekám jestli MS přijde a když bude opožděná min. 2 dny tak dělám test. Proč se zbytečně stresovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.4.24 10:32

@Domča111 Ahoj, vypadá to tak, to mě mrzí… a zároveň budu moc držet palce u toho druhého pokusu ;) :srdce: Pamatuju si, když jsem byla v podobné situaci a bála jsem se každého testování. Možná i proto to teď tak oddaluju a dobrovolně se mučím čekáním na ten 17. den (kdy mám podle CARu testovat).

Ale je to na palici, každá návštěva WC je stres. Však to znáte. A mně konkrétně na tyhle nervy teda nic nepomáhá, i když se jakkoli zabavím, tak tu hlavu prostě neošulím. Jako jasně, na Bali by se mi o tom přemýšlelo líp, ale pracuju na úřadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.24 12:01

@La_netka Já taky pracuji na úřadě :lol:

Já právě chtěla vědět, kdy ze mě vyprchají látky z injekce. Příště budu testovat dle doporučení CARu, což je u nás 14 den po IUI (chodím do SANUSu v Hradci). Říká se ale, že po tom biochemickém je větší šance. Tak snad :)

U nás propustky hlídají hodně, tak jsem ráda, že na razítku je vždy napsáno SANUS Hradec - chirurgické centrum. Nemusím se bát, že by někdo v práci věděl, kam dojíždím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.4.24 16:47

@Lutzynka001 ja delam treba 8 den, abych zjistila, jestli jeste mam v sobe ovitrelle nebo ne. A pak az cca 14-15 den. Mam MS hodne nepravidelnou. Takze na ni cekat moc nejde. Pokud mam negativni test i 18 den po iui mam vysadit ty hormony co beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí