Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lutzynka001 ke zbliti uplne🤣 nosim jen leginy na gumu protoze se do kalhot nevejdu tak o 2 velikosti🤣 🤣
Jinak my tedy vzdavame 3.IUI a jdeme do IVF, zitra mam vstupni konzultaci. Prechazime na statni kliniku kvuli financim..
@Veronique31
tak nejsem jediná
kdy budeš testovat? Já to mám 1.5. dostat ![]()
@Veronique31
tak nejsem jediná
kdy budeš testovat? Já to mám 1.5. dostat ![]()
@Lutzynka001 máme druhé IUI neuspesne za sebou. Takze od kvetna doufam stihneme IVF ![]()
@Veronique31 já už mám právě 3tí a přítel je už na nervy jestli se to zase nepovede.
tak držím palce ![]()
@Lutzynka001 mně hrozne rozciluje to kazdomesicni dojizdeni na ultrazvuky a zavadeni utrogestanu 2× denne, jsem nafoukla, protivná jak pondělí a furt resit vymluvy v praci kde jsem..už mi to 2× takhle stačilo.. takže jdeme právě do IVF, snad to vyjde na poprvé🙏🏻
@Veronique31 to mě taky štve, je to i psychické a já si chci dát teď pauzu úplně. Do IVF se mi zatím nechce. Kolikrát jsem četla že takhle páry měli problém s početím, dělali pro to všechno možné, pak si řekli, že na to prdí, místo toho si pořídili i psa, sex měli i mimo plodné dny a najednou bum a otěhotněli.
@Betuska88 píše: Více
Já ho teď budu mít poprvé tak jsem se chtěla zeptat, jestli v něčem pomohl?
@Lj90 no měla jsem ho dvakrát, teď hobmam potřetí. Poprvé jsem měla jeden folikul a po IUI jsem otěhotněla, ale nakonec byl ZT a musela jsem na revizi. Podruhé jsem měla dva folikuly ale nepovedlo se to a teď to jdeme zkusit potřetí.
@Lutzynka001 @Veronique31 holky nás teď čeká třetí IUI, dneska mám konzultaci a uvidím na kdy to vyjde. Držím nám všem palce. Nám to na podzim vyšlo hned napoprvé, ale nedopadlo to. Teď na podruhé to nevyšlo tak věřím že do třetice už to vyjde.
Tak holky, u mě zase nic
už 3 IUI + jsem brala Gyprodyl a prostě ne a ne otěhotnět
já už fakt nevím co teď. Přemýšlím nad IVF, ale mě se fakt nechce. 20.000-30.000 by nás to stálo a není to 100%, že se to chytne. To mě fakt štve ![]()
Ahoj, po dlouhé odmlce jsem tu.
Se mnou se to konečně někam hýbá. Rozjela jsem to na všech frontách.
7.5. Mám konečně výsledky genetiky na klinice. Ale v tom dlouhém čekacím čase se mi podařilo 30.4. Podstoupit u svého doktora IUI
Před IUI jsem brala Dracenax 1-1-1, 29.5. mi píchli ovitrelle. Teď zavádím Utrogestan 1-0-1. Jsem hrozně nafouká, do ničeho se nevejdu a jsem hrozně unavená ale to asi ta injekce. Každopádně všem co jste teď také podstupovali držím palce. To čekání se strašné. Testovat mám od 12-14dne od inseminace. Joo a taky jste tak protivni? ![]()
Ahoj, tak já se dneska měla testovat po druhém pokusu a nic.
Uvidím jestli to za pár dní dostanu a kdyžtak jdeme do třetího pokusu.
Přijde mi, že letos to nějak nikomu nevychází. ![]()
@Dee55 ahoj, ja jsem taky vzdycky hrozne nafoukla a extremne protivna..narocnej proces tohle 😆
@Domča111 my dali dva a vzdali to..puvodne jsme chteli 3, ale nejak mi to prestalo dal davat smysl..