Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dee55 Můj nepřítel to je určitě. Minule když to nevyšlo, tak mi bylo další týden strašně špatně a měla jsem pocit, že nemůžu dýchat.
Stimulovala jsem Letmylanem. Tak v pondělí uvidíme jak to vyšlo. Snad tam bude dost veliký folikul.
Také jsem přemýšlela, že změním kliniku. Úplně se v Budějovicích necítím. Kamarádka jezdí někam do Plzně a vyšlo ji to hned napoprvé (IVF). Teď byla podruhé a znovu hned napoprvé. Zato přítelkyně bráchy také jezdí do Budějovic 3×IUI a 3×IVF a zatím nic. ![]()
@M2201 ja tam taky byla dost nespokojena.. uz jsem pryc a nemohla jsem udelat lip..
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem to nepročetla a rovnou se zeptám
Snažíme se asi rok, je mi 39, tak jsme šli do Gennetu a doktorka IUI zavrhla, že to nemá smysl… Šla jste někdo „ve vyšším věku“ do IUI? Ona hned o hysteroskopii a pak vysoké dávce hormonů a IVF, úplně se to toho nehrneme… Dítě už máme přirozeně, má 6 let, výsledky spermiogramu a hormon. profilu teprve budou. Imunologie v pořádku, hematologie mám Leidenskou mutaci. Všem hodně štěstí!!
@Anonymní píše: Více
Mě je 38, také mám leidenskou mutaci a štítnou žlázu. Také se mě snažili natlačit do IVF, ale vzhledem k tomu, že už mám doma 5letého rošťáka se mi do IVF nechtělo. Podstoupila jsem zatím 1× IUI, ale bez úspěchu, když teď v pondělí nebude folikul dost velký na druhé IUI půjdu do IVF. Dokud to částečně hradí pojišťovna.
Ahoj, tak já byla včera na kontrole a mám 20 mm folikul. Ještě večer jsem si píchla ovitrelle a zítra jdu na třetí pokus, tak snad ![]()
Jinak vždy si kupuji ovitrelle u nás ve městě, abych ho neměla dlouho po cestě v teple, ale je to vždy na objednání na druhý den. Jelikož jsem si ho ale potřebovala píchnout hned včera, tak jsem zašla do lékárny poblíž kliniky a tam si za něj řekli jen 80,–. Když jsem se zeptala čím to je, tak řekli, že ho kupují ve velkým právě díky zájmu lidí z kliniky. Takže cena se opravdu odvíjí od každé lékárny. Doporučuji tedy se nejdřív před koupí poptat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já na IUI byla krátce před 38.rokem. Povedlo se napoprvé, ale bylo to mimoděložní, takže jsem přišla o vejcovod.Pak už jsme to nezkoušeli a šli jsme rovnou do IVF, vzhledem k věku. Mám za sebou 2.IVF,zítra mě čeká druhý Ket, tak snad se to už konečně povede. Dítě mám taky z normálního početí, je mu 17,takže opravdu se ta plodnost snižuje věkem 🤷Pokud dítě chcete, neztrácela bych čas IUI a šla rovnou do IVF.
@Domča111 já ho kupuji vždy ve stejné lekárně a zalezelo na tom jak doktor recept predepsal..
Holky co myslíte? Dnes jsem 11 dní po iui a 13 dní od ovitrelle. Je to mamatest
@Teruli03 Něco tam vidím, ale může to být ještě Ovitrelle. Já test měla falešně pozitivní ještě 12 den od IUI. Zkusila bych to za 2 dny.
Držím palce aby to vyšlo ![]()
@Domča111 včera ráno jsem musela ducha lovit, byl skoro neviditelný, ale byl, tak se mi nezdá jestli by tohle mohl dělat ovitrelle právě ![]()
Ahojte holky, všem vám stále držím palce, ale už nepřispívám, protože po druhém neúspěšném IUI jsme to vzdali a šli rovnou do IVF, takže už vlastně nezapadám do tématu. Nervy jsou to ještě větší, momentálně čekáme, kolik ze 17 oplodněných vajíček se “dožije” pondělka.