Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Růža88 děkujuuu, moc tomu tedy nevěřím, ze by to vyšlo takhle na poprvé, manžel to spíše bere, ze jsme se s tím seznámili a víme jak to bude všechno probíhat.. Ale určitě když nebudou dvě // tak budu i tak zklamaná.. ![]()
To je mi lito, doufam, ze se ti tam 14.den objeví dvě //, zkus jiný test, četla jsem na ty Mamatesty, ze jsou nic moc ![]()
Ahoj holky, tak po dvou letech u me svitlo kousek nadeje. 15den po druhem IUI pozitivni tehotensky test. Dostala jsem Progesteron Besins 200 1-0-1, kontrolu mam 20.6. Bude to dlouhe cekani. Mam hrozny strach aby bylo vsechno v poradku.
Příspěvek upraven 14.06.24 v 20:48
@Dee55 gratulujuuu
a držím palečky aby bylo všechno v pořádku! ☺️ ✊
Ahoj holky, tak dneska jsem se měla testovat a bohužel neúspěšně.. Testovala jsem se s tím digitálním clearblue, zítra ještě zkusím papirkovy, ale nevěřím tomu.. Pokud by mi test nevyšel, měla jsem se objednat na průchod vejcovodu, v CAR mi dnes sdělili, ze mám zavolat až to dostanu..
Mám na vás dotaz, vy který už mate po prvním IUI když jste vynechaly Progesteron, za jak dlouho jste to dostaly? Já to mám správně mít až 19, tak nevím zda se to objeví normálně stejný termín nebo dříve, pokud jsem vysadila v pondělí Progesteron? Děkuji moc za informaci ![]()
@Šála1 píše: Více
Cauky, kolik si od IUI? Ja testovala pozdeji myslim si ze 15den a byl tam dusik ktereho jsme videla jen ja. Pak az to zacalo silit. Progesteron jsem mela vysadit 15 den po IUI, tak jsem to udelala poprve a menstruace prisla o den drive nez mela.
Dneska je to 14.den co jsem od IUI, testovat jsem se měla dneska, ale testovala jsem se s digitálním, který ukazuje rovnou týdny :/ Ale zjistila jsem, ze to byla asi blbost, takže zítra zkusím normální papírek.
Já měla Progesteron na 10 dni, naposledy jsem si ho vzala teď v pondělí.. Takže je možné, ze stále test bude negativní a menstruace se dostaví normálně toho 19, kdy by měla..
@Šála1 14 den jsem mela uplne mini carku kterou jsem videla jen po urcitem sklonu. Mela jsem obyc papirove testy. Digital jsem delala az dnes. Kazdopadne to nevzdavej. Zazraky se deji. Kdy si byla na IUI? Ja byla 27.5. Po IUI jsme meli jeste doporuceny styk.
@Dee55 dneska jsem si dělala papírkový test a úplně čistý, bohužel jsem to rovnou odpoledne dostala 🥺
Jinak jsem byla 31.5. a také jsme měli ještě 2-3dny potom doporučený styk, který jsme dodrželi 😃 Takže mě teď čeká test průchodnosti ohledně vejcovodu, pak má naše doktorka dovolenou, takže další pokus nejspíše až v srpnu ![]()
@Šála1 píše: Více
To je mi lito.
A ty si uz nekdy otehotnela nebo ne? Me nepruchodnost vajecniku nedelali.. Muj doktor mi rikal, ze to neni potreba, ze vidi ze vse funguje tak jak ma. Tak treba se to povede prirozene jak si telo odpocine od vsechn moznych hormonu. Nevzdavala bych to a zkousela bych do dal s ovulacnimi testy😉 Zazraky se vazne deji! Jen to chce treba presnejsi nacasovani.
@Veronique31 Dekuji
Dam vedet a vsem preji hodne trpelivosti a stesti ![]()
@Dee55 Nene nikdy
Tyjo, tak to je dobrý, ze Ti to rovnou tvůj doktor takhle řekl
🙏🏻 Snad po tom všem, už se to vydaří
jsem rada, ze tobě to vyšlo takhle hned podruhé, mám aspoň naději, ze to určitě vyjde :smiling_face_with3_hearts: držím Ti palečky ať je vše v pořádku a dej vědět ❤️
@Šála1 @Veronique31
Ahoj tak to se mnou nevypada asi dobre. Dnes rano jsem zacala spinit. Volala jsem hned na gyndu kde me vzali jeste dnes. Podle doktora jsem 4+6tt v deloze nic extra nevidel. Ale nelibil se mu utvar ktery byl u vejcovodu. Je mozne, ze mam mimodelozni tehotenstvi. Vzal mi krev napsal mi ascorutin a v patek mam prijit na kontrolu. Kdybych zacala mit velke bolesty a krvacet tak mam ject okamzite do nemocnice. ![]()
Holky jsem po druhém IUI, dnes je to 12tý den, na kalhotkách růžovo hnědý výtok, zkusila jsem tedy test ale je negativní. V pátek to bude 14 dnů co mám testovat a v sobotu mám dostat ms. Stalo se to někomu? Nikdy dřív jsem tohle neměla, že bych před ms měla zbarvený výtok, nebo slabé krvácení
@Dee55 ahooj, to snad ne, celou dobu na tebe myslim, ze už se Ti blíží kontrola
Doufam a věřím, ze bude všechno v pořádku a v pátek Ti řeknou, ze je vše, tak jak má být 🙏🏻 Myslim na tebe a hlavně se drž!
A dej hned vědět! 🍀 😘