Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 už tomu nevěřím 😒 nu nevadí, tak po menses hold další pokus 😒
Ahoj, chtěla bych Vám dodat trochu naděje. Jsem po 3 pokusu a povedlo se
HCG mi krásně stoupá.
Nevzdávejte to a ten třetí pokus zkoušejte. Držím Vám všem palce, aby Vám to nakonec také vyšlo. ![]()
Ahoj holky
tak se jdu k vám přidat, mám za sebou první iui, byla jsem 30.5. a řeknu vám teda, cekat na to testování je strašný ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na ultrazvuku, jsem 11dc a mam pcos. Na žádném vaječníku nebyl dominantní folikul, byly tam dva zhruba stejné, ale měly jen 11mm, pak více malých. Dr mě objednala na iui v pátek. Jenže mě se to moc nezdá, myslíte, že může ještě nějaký folikul dorůst a být dominantní? Mám obavy, aby nebyla iui zbytečná, když by ovulace neproběhla. Minulý cyklus jsem měla trozel 1-0-0 a 11dc už byl folikul 15mm. Teď jsem měla taky trozel, 1-0-1 a vypadá to podle mě bídně. Nemáte s tímto některá zkušenost? Cykly mívám delší, ovulace většinou bývá tak 14. nebo 15dc
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala do diskuze. Dnes jsem 11 dní po čtvrté IUI a 13 dní od Ovitrelle. Vím, že test bych si měla dělat až po 14ti dnech, ale už jsem to nějak nevydržela. Zdá se mi, že tam něco málo vidím, ale zase jsem někde četla, že Mamatest někdy ukazuje i falešnou pozitivitu, tak nevím🤷🏼♀️ Máte s tím nějaké zkušenosti?
@Růža88 Jojo, duch tam je
zkus zítra, nebo za dva dny, jestli zesílí ![]()
@Růža88 tyjooo, tak držím palce aby to jen sílilo a dobře dopadlo ✊ Já už bych si ho nejradši udělala taky, ale zatím se stále držím do pátku už mi zbývají jen 3 dny, tak snad to dam, naštěstí ani žádný test doma nemám
Ale tobě držím palce! ![]()
Ahoj holky, moc děkuji za podporu🙂ale vypadá to, že to asi opět nevyšlo😒Na dnešním testu není vidět skoro nic, takže nás asi čeká IVF. Při každé IUI jsem si říkala, že od toho nebudu raději nic očekávat, když šance je nízká, ale člověk stejně tak nějak doufá. Syn se nám povedl při druhém IUI, tak jsem věřila, že i druhé mimi se touto cestou podaří.
@Šála1 Tak moc držím palce, ať to vyjde🙂Já jsem to taky chtěla vydržet, ale nakonec mě to zlákalo no, ale vypadá to, že zázrak se nekoná☹️