Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Julieza ahoj, mě se objevilo mezi 10-12 dnem malé špinění, trvalo to asi dva dny a pak zase čisto, v pátek jsem testovala (negativní) a v sobotu jsem hned dostala ms, zkus testovat až ten 14 den, kdy máš a uvidíš, každé tělo funguje jinak, třeba Ti to vyjde 🍀 🙏🏻 Držím palce a dej vědět 😊
@Šála1 píše: Více
Ahoj, tak na kontrolu jdu uz dneska. Zacala jsem v noci krvacet. Me asi omejou. Po dvou letech snazeni tohle
![]()
Ahoj, mám za sebou další IUI, které bylo zaváděno podle ultrazvuku před ovulací 17DC (3. 6.), folikul měřil cca 19mm. Na podporu jsem dostala Progesteron besins 0-0-1. Dnes jsem 17DPIUI, včera na testu - Clearblue ultra časný - pouze slabý duch a ještě ne v limitu, ale cca do 30 min., Mamatest nic neukazuje, takže podle mého úsudku neprůkazné, ale MS mi mešká pátý den. Na CARU mi řekli, ať Progesteron zatím nevysazuji a zkusím se testovat o víkendu. Máte někdo zkušenost, že by to mohlo ještě vyjít? Přijde mi, že si jen natahuji cyklus, plus mám nervy, protože nevím, zda ten Progesteron MS nebrzdí, sestřička mi tvrdila, že bych mohla MS dostat i přes jeho užívání tak nevím… Omlouvám se za délku a děkuji za odpověď.
@Pepílie píše: Více
@Pepílie ahoj, pokud jsi 17. den po iui, tak už by na testu mělo něco být. Taky beru v druhé polovině cyklu progesteron a pokud nevysadím, tak ms nedostanu. Takže bych řekla, že progesteron může určitě ms brzdit
@Šála1 děkuji,zítra mám testovat, tak uvidíme. To zašpinění bylo jednorázové a už nic. Určitě dám vědět 😊
@Julieza tak uvidíš, dej vědět jak ti dopadl test, držím palce ![]()
@Dee55 Ahooj 😞 achjo, to je mi lito
a co ti řekli dneska na kontrole? Je tam ještě nějaká šance ze by mohlo být vše v pořádku a vyšlo by to?🍀 ❤️
@Julieza tak paráda
určitě dej, držím palce ať to vyjde!! 🍀 ✊
@Šála1
Ted jsme se vratili a mam ject do nemocnice. Vypadato vazne na mimodelozni tehotenstvi. Ted se jeste rozhoduji kam ject ale asi Motol. Sance tam je mala ze by to bylo neco jineho. Ale to uvidime co mi zjisti tam.
@Dee55 myslim na tebe 😞 doufam, ze dopadne všechno dobře 🍀 ✊
Jakmile budeš v klidu, tak se ozvy, jak to cele dopadlo 😞 ❤️
@Šála1 píše: Více
Ahoj, tak jsem doma z nemocnice. Potvrzene mimodelozni tehotenstvi. Sebrali mi jeden vejcovod.
Vajecnik mi nechali. Coz znamena ze normalne bude produkovat vajicka. Takze po 6ti nedeli hura na IVF. Ja se nevzdam! ![]()
Ahoj holky, jsem 10dpo, 12dní od ovitrelle a na testu duch, vidíte ho taky?
@Dee55 Achjo 😞 to je mi lito 😞 mohu se zeptat, proč Ti sebrali vejcovod? 😳 takže už nejdes na IUI ale rovnou IVF? 😳 Promiň jestli se hloupě ptám, já jsem v tomhle úplný nováček 😞 ![]()