Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teruli03 to čekání je vždycky strašný 😃
Holky držím vám všem palce!!! 🍀
@Teruli03 jsem 8dpiui, cekani je sileny. Mas utrogestan? Musim se furt hlidat abych si ho zavedla😃
@Šála1 je, do iui to utíká rychle ale pak se to hrozně vleče
![]()
@Sairi jee tak ty už budeš za chvíli testovat, to ti závidím
ano, zítra začínám brát progesteron, je to totéž jak utrogestan ![]()
Ahoj holky, jsem dnes 12 DPO včetně iui a 14 dní od ovitrelle. Včera mi to nedalo a odpoledne jsem zkusila test a byl tam slabý duch. Dneska ráno jsem zkusila znovu a byl silnější, tak moc doufám, že se zadařilo🙏🏻. Přeju všem mnoho štěstí a trpělivosti, vím jaký je to čekání šílený🙈
@niki264 potichoucku gratuluju, mas nejaky priznaky?🙂ja jsem 8 dni po IUI a 10 od ovitrille, ten uz v sobe nemam tak ted uz jen cekam zda se objeví druha carka k tehotenstvi🙂ale nic nepocituju tak tomu moc nedavam.
@niki264 to je parada, vypada to dobre gratuluji!!
Bylo to prvni IUI?
Já jsem psala ten dlouhej anonym 😀 takže naše cesta za miminkem už trvá 3 roky. je mi teda 26 takže věk je v pohodě, ale znáte to když po něčem toužíte.
takovej pocit, jak kdyby se mi roztahovalo břicho 😀 🙈 prsa mám nateklý, ne že by úplně bolely to ne, ale žilnatý a takový jak kdyby pevnější. nechápu jak někdo může být úplně bez příznaků. a hlavně jsem hodně unavená, ale to asi může být i z toho utrogestanu. bylo to jak kdyby první iui po 3 letech 😀
ještě měřím BT takže podle toho jsem taky poznala, že se něco děje.
@niki264 ja jsem dnes 5 dpo a 7 dni po ovitrelle tak asi zkusim testovat od pondeli, uvidim, jestli uz vyprchal ![]()
Aby ses zbytečně nestresovala, já opravdu zkoušela až ten 11 den. a to jen že mi přišli testy 😀 🙈
a jak se jinak cítíš? 😇
Me dnes silene pichalo jakoby….v děloze? Nevim…tak bud se uhnizdovalo nebo uz blaznim ![]()