Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já byla včera na krvi. jsem 14 dni po iui a mám hodnotu hcg 103. zkusím v pondělí znovu a budu doufat, že to krásně. poroste. 😇
všem moc držím palce, také jsme čekali 3 roky a konečně se zadařilo. ale teda ten strach jestli bude všechno v pořádku je ještě horší než jestli se povede otěhotnět. myslím na vás.
@niki264 super, drzim ti moc palce at je vse v poradku!
Po 3 letech si to zaslouzis!!🙂
Holky tak ja nevim, jsem dnes teprve 5dpo a celé dopoledne mě tak divně bolel podbřišek, chvíli jak na ms, chvíli mě pichalo u vaječníku, ale odpoledne jako když utne a už nic. Nechci být za blázna, ale myslíte, že by to mohlo byt uhnízdění? Zdá se mi to být brzy. doma už jednoho prcka mám ale nic takového jsem u prvního těhu nezaznamenala, jen mě od 7dpo bolely prsa.
@Teruli03 muze a nemusi
to zjistis za par dni 😄 ja toto zazivam kazdy mesic a zatim nic. I tenhle.. podprisek boli, a jeden den ostre pichani. Za me je to tim ze se pozorujeme, ale treba pak prekvapi dve carky na testu
drzim palce
Holky, tak jsem 14 dpo a test bily takze jsem vysadila utrogestan a cekam na ms. Lutealku mam 16 dni takze za 2 dny bych to mela dostat. A pojede se dalsi kolo.
To je mi líto. nevzdávej se určitě to vyjde🍀
jestli se můžu zeptat, máte nějaký zdravotní problémy?
@niki264 🍀 tak to je krásná zprava ❤️ držím palce at je všechno v pořádku 🍀
@Sairi tak to je mi lito 🥺 hlavně se nevzdávat, ono to vyjde! ❤️
Ja jsem dnes zkousela test 11dpo, a zadna slava 😅 videla jsem tam neviditelneho ducha kdyz jsem to natacela, ale nic co by se dalo prohlasit za carku, takze asi spis nic.. zkusim jeste za 2 dny
Tak holky, nakonec jsme se rozhodli, ze půjdeme ještě na další pokus, než pojedeme na dovču. 🦋 🙏🏻 v pátek mě teda čeká IUI a když nevyjde ani 3 pokus, tak si dáme na chvíli pauzu 🍀 😊
@niki264 pritel lehce horsi spermio ale doktori rikaji, ze to neni nejhorsi, ze to je jeste v poho, no a ja mam jeden vejcovod, protoze jsem v roce 2017 mela mimodelozni. Pritel bere vitaminy a spermio se i dost zlepšilo, pri tom IUI bylo vlastne nejlepsi. Holky kam chodíte do centra? Ja sem z Budějovic takze jsme v pronatalu v CB ale recenze nic moc. Zas si rikam ze ale IUI nemusi vyjít ani jinde.
Holky jsem 9dpo, 11 dní od ovitrelle. Ráno jsem zkoušela test, viz foto. Vždycky jsem 9dpo neměla na testu nic. Co myslíte?
@Teruli03 muze to byt jeste zbyteček ovitrille, pockej dva dny a udelej dalsi, preji at sílí!🍀