IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
8.8.24 08:47

Ahojky tak jsem byla vcera na kontrole v pronatalu s tim, ze sem mu rekla ze pravdepodobne uz k ovulaci doslo. Tak mi udelal ultrazvuk a rekl ze mam asi pravdu ze ani na jedny strane neni vajicko. Jenze ani nerekl, ze by tam bylo žluté telisko. To teda nevim kdy muze byt videt. Ale vcera sem docela trpela bolestmi na levy strane a spinim doted…ptala sem se ho jestli muzou působit jeste hormony co sem mela minuly mesic, prislo mi ze na to ani neumi odpovědět. Takze nevim. Uvidime za “dva” tydny zda se povedlo nebo ne. Kazdopadne takovou ovulaci sem nikdy nemela tak snad to klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
8.8.24 14:19

@Sairi držím palce✊🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 18:32

Iui dnes

Ahojte všem. Dneska proběhlo mé první IUI.
Jsem z toho trošku nervozní, ale věřím, že se to jednou povede. Měla jsem Ovitrelle, od včerejška Estrofem a dnes večer mám zavádět Progesteron. Na můj vkus až moc hormonů, ale když je to potřeba🤦🏽‍♀️ snad tolik nestloustnu😂 Mějte se tu hezky, přeji vám pozitivní výsledky. A držte prosím palce, ať to vyjde💪🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.8.24 18:46

@LuciaMiaLia Ahojky :mavam: Tak ať se povede :kytka: :srdce: Já půjdu na druhý pokus. Já mám za sebou jedno nevydařené IVF, tak zkoušíme teď IUI. Jinak při této metodě jsem měla jen jeden Ovidrell a pak čípky Amelgen. Estrofem jsem měla jen při IVF 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 19:34

@Ivankkaa tak hodně štěstí při 2. pokusu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.8.24 12:56

Holky ja mam normalne regulérní menzes 8o nechapu co se deje. Jsem 14DC…uz sem volala do centra a mam prijit v pondeli se ukazat..to uz moc na ovulacni krvácení nevypada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
9.8.24 19:10

Ahoj holky, nemá tu někdo zkušenost s podobným spermiogramem a pomohly nějaké vitamíny a IUI nebo je to cesta jen k IVF? Máme 2 děti přirozeně(+1 zamlklé) a ani mě nenapadlo, že by to mohlo být až tak zlé :roll: Děkuji za zkušenosti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.8.24 18:48

Ahoj holky, tak ani 3 pokus nevyšel, byla menší naděje, dva testy, u kterých jsem měla slabou čárku, 2 dny zpoždění, dneska jsem šla na krev, ale bohužel negativní a aby se to potvrdilo ještě víc, tak jsem to rovnou dostala 🥺 Takže si teď dáme na dva měsíce pauzu a snad to v říjnu už vyjde 🙏🏻 ❤️

Jak jste na tom vy? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.8.24 19:01

@Šála1 Ahojky, tak to mě mrzí, ale neztrácej nadeji :hug:, taky neztrácíme :andel:, i když u nás už je šance menší vzhledem k mému věku :zed: Nám nevyšel první pokus IUI, ve čtvrtek jdu na ultrazvuk a zřejmě pondělí druhý pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.8.24 18:35

@Sairi jak jsi dopadla? 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.8.24 19:09

Vypada to ze jsem prodělala dalsi biochemko, i kdyz mi to moc nesedi. V patek sem krvacela a nedalo mi to a udelala sem si test. Byl slabe pozitivni. V sobotu jsem jeste krvacela a pak jak kdyz utne. Nicmene doted stale spinim. U doktora jsem byla vcera, prave ze si mysli ze to bylo to biochemko, udelal ultrazvuk a vzal HCG. Nevim co to bylo, nesedi mi to. Ale test slabnul. Ted ale nevim co bude dal. Kdy prijde dalsi menzes a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.8.24 20:01

@Sairi a na utz nic? takže musíš teď čekat než přijde ms? třeba teď bude jak se říká pohnojeno a vyjde to❤️ neztrácej naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.8.24 20:07

@niki264 nn na ultrazvuku nevidel nic…asi nastesti, docela sem se bala mimodelozniho. Zitra mam volat na vysledky hcg. Tak snad tam nic uz nebude…ale spinim stale a to me stve…vlastne nevim v jaky sem ted fazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.8.24 12:26

@Ivankkaa neztracim, teď si aspoň odpocinu od toho všeho :) Hlavně žádný stres, ze to na poprvé nevyšlo, ono to vyjde ❤️ 🙏🏻 Držím palce!!! ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
15.8.24 20:09

Ahoj holky, tak já se k vám začátkem měsíce připojím 😊 čeká mě tedy ještě HP a pak stimulace Clostilbegytem (mám jeden vejcovod a potřebujeme, aby byla ovulace na té správné straně)a pak IUI. Vychází to zhruba na 6.9., je tu někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí