IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
26.7.24 21:35

Držím palce holky🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.7.24 07:50

@Šála1 Jo jo, týden za sebou a najednou mi to utíká, když nejsem doma, chodím do práce a nemyslím na to :) Test až v pátek, dřív ne :D Už se nebudu stresovat, stačilo při IVF :zed: Já taky dam tři pokusy a pauzu pak. Sice jedu teď ten první pokus bez hormonů, ale třeba čípky Amelgen mám a jsem po nich hrozně nadmutá, břicho jak balón pořád :roll: Ty jsi říkala, že máš taky v přirozeném cyklu, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.7.24 07:51

@niki264 moc děkujeme :kytka: :srdce: A ty taky jedeš IUI? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
28.7.24 11:32

Holky tak naše třetí IUI :srdce: zítra jdu na krev, tak snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.7.24 11:45

@Teruli03 To je super, moc přeji :kytka: :srdce: a tiše závidím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.24 18:58

@Ivankkaa My jsme byli s manželem 5.7 na 1 IUI a teď jsem 5+4tt. Ve čtvrtek jdu na první ultrazvuk do caru, takže snad bude všechno v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.7.24 19:07

Všem, které našly pozitivni testik gratuluji.🍀 ja jsem si uvědomila, ze i kdyz se snazime neco pres rok o mimco tak kdyby klaplo jedno z tech biochemických tehotenstvi ze bych ale ted byla celkem v haji😅zadám si o hypoteku, kterou by mi jako těhotné asi neschválili 😃 navic rekonstruuji barak, coz bych jako tehotna taky nemohla. Takze to beru tak, ze mi to dava prostor to dodělat, coz uz se blizi a ted mi tchynka rekla, ze bych si mela uz na sebe davat pomalu pozor, protoze ji kamoska, co se zabývá mozna neco jako ezoterickyma vecma rekla ze to prijde uz celkem brzy a vidi to na holcicku. Takze vse se deje tak jak ma. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.24 19:16

@Sairi věřím tomu, že děťátko ví, kdy je jeho čas. My na ten zázrak čekali 3 roky a až teď jsem si i já jistá, že je ten správný čas. Je super, že sis to i ty takhle uvědomila a věřím, že jste na dobré cestě ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.7.24 19:56

@niki264 jéé, tak to moc gratuluji :srdce: :kytka: Takové krásné zprávy mi dodávají naději, že i nám by se mohlo zadařit touto metodou :andel: Vím, je to teprve první pokus, ale IVF nám nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.7.24 21:58

@Ivankkaa to je nejlepší, když máš co dělat, aspoň ti to utíká a ani na to tolik nemyslíš! :) Fakt jo? Tak se zkus zeptat zda by ti nemohli napsat něco jiného, pokud jsi po něm nafoukla? Já mám progesteron a teda naštěstí v pohodě :)
Ano ano, v přirozeném 🍀
Pátek už je za chvíli tady a už budeš testovat 🍀 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.7.24 21:59

@Teruli03 tyyyjo 😍 To je super!! Tak hlavně ať všechno dopadne v pořádku, držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
30.7.24 00:10

@Šála1 A jaký progesteron máš ty? Ve formě tablet? Oni právě říkají, že ty čípky Amelgen jsou nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
30.7.24 13:02

@niki264 muzu se zeptat kde jste byli na iui na jake klinice? A jaky mate problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.7.24 17:27

@bambula89 byli jsme v pronatalu v ČB 🙂
zřejmě mám PCOS nikdy teda úplně nepotvrzeno, ale jinak dlouhý cykly, manžel ok. Nakonec si teda myslím, že to byl jen nedostatek stavebních kamenů a to málo železa, hořčíku, vitamínu D.. Spojila jsem se s jednou paní, která dává/doporučuje doplňky stravy na základě krevního rozboru a už po měsíci spolupráce s ní přišla menstruace sama. Po měsíci jdeš znovu na krev, takže je krásně vidět, jestli na to to tělo reaguje. A hned vlastně po ty menstruaci se zadařilo. Věřím, že teď je to tělo výživený a je na čem stavět. Takže bych všem opravdu doporučovala kouknout pod pokličku tomuhle, protože takovejhle rozbor krve vám normální doktor neudělá. Pokud by jste na tu paní chtěli kontakt ráda dám😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
30.7.24 17:35

@niki264 mohu se zeptat o jakou pani jde? Docela by me tento krevní rozbor taky zajímal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí