IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
25.7.24 09:18

@Sairi tak napis email primo svemu doktorovi, jestli si i v tomto cyklu mas dojit pro leky ;) jestli jsi mluvila s recepcni, tak ta nemusi vedet na cem jste byli domluveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
25.7.24 09:20

@Teruli03 testuj dal :palec: myslim ze ikdyby byl duch z ovitrelle, nebyl by uz takhle silny :dance: to je hruza ze po te injekci nevi clovek na cem je 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.7.24 09:34

@kopre_tina535 tohle si myslim, ze s největší pravděpodobnosti ovitrelle nebude :dance: vrchní test včera ráno, spodní dnes ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.7.24 10:16

@Sairi mě taky nedělali kontrolní ultrazvuk jestli byla ovu, napadlo mě, jestli ten gel co dávají třeba na utz nemůže být proti spermiim ale nevím. a pokud u tebe cyklus probíhá v pohodě, tak ta stimulace není úplně třeba. neboj, trochu jim věř. já jsem byla na utz 2×. 11Dc a řekla mi, že tam moc šanci nevidí, že mám zkusit přijít za týden to jsem byla 17DC a byl tam dost velký folikul na iui. jenže mám PCOS a dlouhé cykly. takže nakonec to klaplo jen to chtělo počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
25.7.24 23:12

@Teruli03 muzu se zeptat, na kolikatem pokusu iui jsi byla? Vypada to velmi nadejne a tise gratuluji ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.7.24 23:23

@bambula89 teď třetí, po prvním jsem měla biochemické.
Jinak u prvního dítěte nám vyšla druhá iui :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
25.7.24 23:39

@Teruli03 a muzu se zeptat jaky mate problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
26.7.24 05:39

@Teruli03 Ahoj :mavam:, je krásně číst, že i IUI je šance :srdce: Já byla teď na prvním pokusu po nevydařeném IVF, ale mám bohužel vysoký věk :zed: Ale stejně pořád doufám a přeji si :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.7.24 06:27

@bambula89 mám PCOS, anovulační cykly, ale i když ovulace byla, tak se nám doma nepodařilo. Takže si myslím, že je problém v čípku, že spermie neprojdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.24 10:57

Ahoj holky, tak dnešním dnem jedu 3 IUI 🍀 🙏🏻 Moje doktorka má dovolenou, takže jsem byla u jiné a proces byl jiný než u té moji, tak jsem zvědavá 🤷‍♀️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
26.7.24 11:02

@Šála1 Tak třeba se povede :srdce:, držím moc pěsti :kytka: Já jedu první IUI v přirozeném cyklu, byla jsem 19tyho, tak uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
26.7.24 12:32

Tak u nas nic :roll: dneska jsem 14dpo a na testu skoro nic.. vcera byl duch, vecer o neco malo silnejsi, ale dneska uz zas nic.. tak mozna tam neco bylo ale nic z toho nebude. Zkusime dalsi kolo asi v zari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.24 16:19

@Ivankkaa snad to bude do třetice všeho dobrého 😃 ❤️ 🍀 Take jedu v přirozeném cyklu :) tak držím palce, už mas 1 týden za sebou🙏🏻 budeš testovat po 14 dnech a nebo to zkusis dříve? :andel:
Já vždycky čekám na ten 14 den 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
26.7.24 18:58

@Šála1 Tentokrát vydržím do 14 dne, nebudu se stresovat honenim duchů :D Ty tedy jedeš teď třetí pokus? Tak to moc držím pěsti :srdce: :andel: A kdy jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.24 21:13

@Ivankkaa taky jsem se s tím nechtela stresovat a vždycky jsem radši pockala do toho dne kdy mám testovat :) Už mas aspoň polovinu teď za sebou 🍀 Ano ano, teď třetí pokus a pokud nevyjde, tak si dáme pauzu a půjdeme asi na další pokus v říjnu, dekujuu ❤️ Byla jsem dneska, takže to teď bude dlouhé😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí