Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sairi tak napis email primo svemu doktorovi, jestli si i v tomto cyklu mas dojit pro leky
jestli jsi mluvila s recepcni, tak ta nemusi vedet na cem jste byli domluveni
@Teruli03 testuj dal
myslim ze ikdyby byl duch z ovitrelle, nebyl by uz takhle silny
to je hruza ze po te injekci nevi clovek na cem je 🙈
@kopre_tina535 tohle si myslim, ze s největší pravděpodobnosti ovitrelle nebude
vrchní test včera ráno, spodní dnes ráno
@Sairi mě taky nedělali kontrolní ultrazvuk jestli byla ovu, napadlo mě, jestli ten gel co dávají třeba na utz nemůže být proti spermiim ale nevím. a pokud u tebe cyklus probíhá v pohodě, tak ta stimulace není úplně třeba. neboj, trochu jim věř. já jsem byla na utz 2×. 11Dc a řekla mi, že tam moc šanci nevidí, že mám zkusit přijít za týden to jsem byla 17DC a byl tam dost velký folikul na iui. jenže mám PCOS a dlouhé cykly. takže nakonec to klaplo jen to chtělo počkat.
@Teruli03 muzu se zeptat, na kolikatem pokusu iui jsi byla? Vypada to velmi nadejne a tise gratuluji ❤️ ❤️
@bambula89 teď třetí, po prvním jsem měla biochemické.
Jinak u prvního dítěte nám vyšla druhá iui ![]()
@Teruli03 Ahoj
, je krásně číst, že i IUI je šance
Já byla teď na prvním pokusu po nevydařeném IVF, ale mám bohužel vysoký věk
Ale stejně pořád doufám a přeji si ![]()
@bambula89 mám PCOS, anovulační cykly, ale i když ovulace byla, tak se nám doma nepodařilo. Takže si myslím, že je problém v čípku, že spermie neprojdou
Ahoj holky, tak dnešním dnem jedu 3 IUI 🍀 🙏🏻 Moje doktorka má dovolenou, takže jsem byla u jiné a proces byl jiný než u té moji, tak jsem zvědavá 🤷♀️ 🍀
@Šála1 Tak třeba se povede
, držím moc pěsti
Já jedu první IUI v přirozeném cyklu, byla jsem 19tyho, tak uvidíme ![]()
Tak u nas nic
dneska jsem 14dpo a na testu skoro nic.. vcera byl duch, vecer o neco malo silnejsi, ale dneska uz zas nic.. tak mozna tam neco bylo ale nic z toho nebude. Zkusime dalsi kolo asi v zari
@Ivankkaa snad to bude do třetice všeho dobrého 😃 ❤️ 🍀 Take jedu v přirozeném cyklu
tak držím palce, už mas 1 týden za sebou🙏🏻 budeš testovat po 14 dnech a nebo to zkusis dříve? ![]()
Já vždycky čekám na ten 14 den 😃
@Šála1 Tentokrát vydržím do 14 dne, nebudu se stresovat honenim duchů
Ty tedy jedeš teď třetí pokus? Tak to moc držím pěsti
A kdy jsi byla?
@Ivankkaa taky jsem se s tím nechtela stresovat a vždycky jsem radši pockala do toho dne kdy mám testovat
Už mas aspoň polovinu teď za sebou 🍀 Ano ano, teď třetí pokus a pokud nevyjde, tak si dáme pauzu a půjdeme asi na další pokus v říjnu, dekujuu ❤️ Byla jsem dneska, takže to teď bude dlouhé😃