Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sairi a jake bere pritel vitaminy? Ten muj Folandrol, ale rada bych mu k tomu jeste neco prihodila.. u nas to vypada na problem hlavne u nej
@Teruli03 testuj dal a uvidis, muze a nemusi
znam holciny co jim vyprchal az po 14 dnech, ale me tenhle mesic uz po 8 dnech.. tak treba uz je to tve hcg ![]()
@kopre_tina535 také bral folandrol a plus nejaky ten zinek. Ja uz bych jako rada dostala menzes. Jsem 3 den bez utrogestanu a nejak se nic nedeje…
@Šála1
Cauky, na chvili jsem se odmlcela. Vsechno mam po operaci v poradku. V srpnu se mame snazit sami a v zari podstupuji 3 inseminaci. Doktor si mysli, ze se to povede kdyz to fungovalo pred tim. 🙏 Jedine co me ted hrozne trapi je moje vaha po te hromade hormonu. Zamerila jsem se na jidelnicek a tak se zabavuji sestavovanim jidel tak abych jedla a zaroven redukovala vahu. Copak ty? Jak ti vse dopadlo? Uz se povedlo? ![]()
@bambula89 z mé strany zjistili aneuploidie, heterozygot mutace genu DHCR7 a v cytogenické metodě 13,7% gonozomální mozaika
Ahoj
Já byla 19týho na prvním pokusu IUI po nevydařeném IVF
Ale neupínám se na to tentokrát, funguju normálně
Test budu dělat až poslední den ![]()
Příspěvek upraven 24.07.24 v 21:11
@Dee55 ahoooooj
jsem moc rada, že je všechno v pořádku 🙏🏻 Takže nakonec můžeš inseminaci a ne IVF? Tak to je skvělý!! 🍀 Doufam, ze 3 pokus dopadne dobře! ❤️ Jéje, to mi povidej s vahou.. Snažím se jít s ni taky dolu a vůbec s tím nedokážu hnout 🙄
Teď jsme dostali výsledky z genetiky docela je všechno pořádku, jsem po druhem pokusu a nic 🥺 V pátek jdu na pokus číslo 3 a pak jsme si řekli, ze půjdeme až v říjnu, v září nás čeká dovca, tak tam vypneme a nebereme když tak sílu na další pokus ❤️ 🍀
Holky tak co myslíte? Test dnes ráno, 10dpo a 12 dní od ovitrelle. To uz by snad nemusela být injekce ne? Zdá se mi trošku silnější než včera
@Sairi byli jsme taky v pronatalu, jsme kousek od čb. Pokud bych vám mohla doporučit koho navštívit je to paní Šebková, udělá ti odběry krve a zjistí co ti chybí. Za to, že se nám to povedlo, vděčím 100% jí🙏🏻. Pokud bys chtěla kontakt, ráda ti ho dám.
@Teruli03 já měla ducha až 10 dpo, ale může ti ten ovitrelle vyprchat dřív. Co jsem našla ducha testovala jsem každý den a čárky sílily. :smiling_face_with3_hearts:
Takhle jsem testovala já😇
už bych měla být 5tt
ovitrelle 3.7
iui 5.7
první čárka na testu 10dpo 16.7
1 krev 19.7 hcg 102.
2 krev 23.7 hcg 1300.
na utz jdu až 1.8 to čekání je hrozny 😀 🙈
Holky ja tomu asi nerozumim. Ted jsem volala do centra, ze tedy test negativni a zacinam spinit ridit tak zitra 1.DC. Tak se me ptala zda chci teda zkusit dalsi cyklus tak sem rekla ze teda Jo. Ale objednali me na 11DC ale nedali mi ani clostil, tak ja nevim. Predtim jsem ho mela od 3.dne.
@Sairi pokud tě objednali až takhle 10-11 den od prvního dne MS, tak asi pojedeš IUI v přirozeném cyklu bez hormonů jako já. nepočítám ten jeden Ovidrell a čípky Amelgen. Jen teda já teď měla teprve první IUI. Pokud by se nezadařilo, tak v příštím pokusu už mě prý nastimuluji hormony
@Ivankkaa no me prave nastimulovali hned v prvnim IUI, plus teda sem si píchla ovitrille. Ale trosku me stve ze uz pak ani neudělali kontrolni ultrazvuk aby se přesvědčili ze teda ovulace je. Proste tam prdli sperma a bylo. A ted zas bez hormonu? No ja nevim, jsem z toho takova v rozpacích.