IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
30.7.24 18:04

@Sairi poslala jsem ti soukromou zprávu, úplně tu nechci dávat její kontakt veřejně😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.7.24 08:22

@Ivankkaa mám progesteron besins v tabletkach. Mě zatím dávají furt tohle :/ ale pokud to teď znovu nevyjde, zkusím se zeptat na Amelgen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.8.24 16:04

Ahoj holky, tak dle utz jsem 6+1 tt, i srdíčko už máme krásně❤️. Za 14 dní jdu znovu na kontrolu, tak hlavně aby bylo vše v pořádku. Určitě se štěstí brzy usměje i na vás, přeju vám to moc. 🙏🏻 ✨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
1.8.24 17:46

@niki264 jééé, moc přeju :srdce: 😍 🫶🏼 Já testuju zítra, kdyby se nám tak taky povedlo 🙏🏼 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.8.24 19:06

@Ivankkaa moc děkujeme, je to náš zázrak✨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.8.24 20:00

@niki264 juuuu, to je tak krásný ❤️ 🙏🏻 Gratulujuuu a ať krásně roste ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.8.24 12:04

@Ivankkaa tak jak to dopadlo?✊🏻 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.8.24 19:04
@Šála1 píše: Více

Cauky :srdce: ano, nakonec muzu podstoupit IUI. Tenhle mesic jeste musime zkouset prirozene. Abych se pry dohojila. Me se ted podarilo dat dolu 6kg. Pritel sestavuje jinedelnicky tak mi nastavil nejake hodnoty a ja se snazim podle toho varit a pocitat a opravdu jim snad jeste vic nez jsem jedla a funguje to. Akorat ten pohyb mi nejde nejak zaradit. 🙏 Treti pokus se urcite povede a kdyz ne tak si na dovce odpocines a treba to pujde samo ;) Tak drzim moc palecky🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.8.24 19:39

@niki264 Dělala jsem si test včera-to byl 13 den a bohužel nic :,( Ale udělám si ho ještě zítra pro jistotu. Je mi jasný, že první pokus nevyšel :zed: Ale nevzdávame to, pojedeme pokus č.2 :pankac: V pondělí volám na kliniku a domluvíme se dal 🙂 Jak jsi na tom ty? Vše v pořádku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.8.24 20:37

@Ivankkaa určitě to klapne, nevzdavej to🍀

my zatím všechno v pořádku. 15.8 jdu na druhy utz, to už bych měla být v 8 týdnu😀 ale řeknu ti to čekání je nekonečné🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.8.24 20:51

@niki264 to věřím 🙏🏼 Ale určitě bude vše v pořádku, moc přeju :kytka: v :srdce: Uvidíme jak my dál, ale doufám, že se na nás taky jednou štěstíčko usměje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.8.24 08:46

Ahoj holky nevim co se stalo, asi jeste účinky hormonu z predchoziho IUI, nevim zda je to mozne, ale jsem dnes 11DC, ovulaci mivam tak 15-17DC. Nicmene vcera jsem trochu zakrvacela. Trochu me to vyděsilo, protoze sem nevedela co se deje. Rikala sem si ze na ovulaci je brzy a navic sem pri ni nikdy nekrvacela. No nicmene mi to nedalo a doma mi zbyl posledni ovulacni test. Ackoli sem si rikala ze uz na nejaky testování kaslu. No vysledek vidíte sami. :lol: Zitra mam jit na kontrolu do pronatalu a meli jsme zkusit druhe IUI. No tak to tento mesic asi nestihneme tak jsme si to pojistili pekne doma :lol: a vecer jeste bolest břicha jak pri ms. No jestli tohle neklapne tak uz asi nic :roll: jediny co nevim je, ze kterého vaječníku to slo. Jestli z pravého tak mam asi opravdu smulu, protoze tam nemam vejcovod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.8.24 08:58

@Sairi jéé, já chci taky takový krásný zázrak :D :srdce: Moc gratuluji a přeji :kytka: :srdce: :srdce: Budeme se muset taky zaměřit spíš víc na tu přírodu a ne veškerou snahu nechat na CARu, ty jsi víc než důkaz :D :andel: :srdce: My budeme za 14 dní podstupovat druhý pokus IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.8.24 09:34

@Sairi no vidíš, třeba se to povede samo a bude🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.8.24 15:18

@Dee55 Ahooj :srdce: Tak to je krásná zprava tohle! Doufam, ze se Vám to povede přirozeně 🙏🏻 ❤️ 6kg? 😳 no tyjo!! Ty jsi dobra! 👍 Tak to Ti i tiše závidím 😃 S tím pohybem mi nemluv, jsem na tom stejně 😃 Snažím se po Praze chodit dost pěšky když jdu domu, ale stejně je to nic 😃
Dekujuu, v pátek budu testovat, ale necítím žádnou změnu, mám stejné příznaky jak když to mám dostat, takže si myslim, ze ani ten 3 pokus nevyjde.. Ale jak píšeš, na dovolené si odpočinu, nebudu ani na to myslet a budeme zkoušet do října přirozeně 😊 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí