Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@niki264 myslis nestresovala vic nez celych tech 14 dni od ovu? ![]()
Na priznaky vubec nehledim - uz se snazime nejakou dobu (asi jako vsechny tady) tak je pozoruju kazdy mesic, a nikdy nic z toho
😂 takze nejaky pichani bolest bricha atd co neresim.. ten po progesteronu jsem vic nafoukla a vic boli podbrisek.. jediny co jsem teda zpozorovala ted noveho je ze se mi vcera vecer objevil zas syndrom neklidnych nohou, to jsem mela v prvnim tehu, tak uvidime jestli to neco znamena 😅
Držím vám palce holky. já mám testy stále pozitivní, dneska jsem si došla na krev jako samoplátce a zítra asi zavolám do CARu protože mi dojde utrogestan😀. hlavně se modlím, aby bylo všechno v pohodě, včera jsem ukazovala test manželovi, tak jsem tu radost mohla konečně s někým sdílet:smiling_face_with3_hearts:
Jsem blázen testuju každej den, jestli nahodou nezmizela 😀 🙈
Me se dneska zdalo ze mam pozitivni tehotensky test, uz z toho asi fakt magorim, test sem nezkousela, jsem 10dpo.
@kopre_tina535 asi za 4 dny abych mohla vysadit utrogestan, myslim si ze z toho nic nebude.
@Sairi máš můj obdiv s tou trpělivostí
já bych 10dpo už testovala ![]()
Holky samozrejme co sem tu dopsala ze testovat nebudu sem sla zkusit aspon ovulacni test😅ty to vetsinou ukážou taky a i s tim mam zkusenost no a samozrejme nic. Takze jeste tech par dni a rozlouskne se to.
@niki264 tyjooo, tak to je krásná zprava 🍀 ❤️ hlavne at je všechno v pořádku 🙏🏻 🍀
Ja nevydrzela a zkusila dnes ovitrelle a uz mam na testu bilo, 8 dni po injekci.. docela rychle se vstrebal.. tak pockam na tech 10dpo a zkusim to ![]()
Tak u nás ani třetí pokus nevyšel, dnes jsem si měla dělat test. Navíc jsme dostali výsledky z genetiky a z toho jsem špatná ještě víc než z negativního testu. Z mé strany zjištěny problémy, takže IUI u nás nemá už smysl a jedině IVF s tím, že bude muset být geneticky testované embryo.
Příští týden nás čeká konzultace v CARU co a jak dál.
Tak snad tu ostatní budou mít více štěstí.