IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
3.7.24 16:31

@Lj90 Ahooj, u mě momentálně probíhá pokus číslo 2, ale četla jsem v jiných diskuzích, ze to u někoho vyšlo až na 6 pokus.. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.7.24 19:04

Děkuji za odpovědi. My teď budeme zkoušet po 4. Tak snad se už zadaří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.7.24 21:51

@Teruli03 Ahoj :mavam: Tak to je super, že i tahle medota je šance, to jsem přesně teď potřebovala slyšet, protože nás to teď čeká po nevydařeném IVF :zed: Dnes jsem byla na krvi po KET a nesu to hodně špatně :,( Doktor nám doporučil zkusit tohle. Já vím, je tam malá šance, ale chci vyzkoušet vše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.7.24 21:58

@Ivankkaa ahoj, důležité je, neztrácet naději a myslet pozitivně :kytka: budu držet palce, aby se vám to povedlo :srdce: kdy máš jít na iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.7.24 22:06

@Teruli03 děkuji :srdce: Termín ještě nevíme, dnes mi teprve volal doktor výsledky krve po neúspěšném IVF a navrhl mi vyzkoušet tohle. Dnes jsem vysadila léky a až dojde MS, mám volat a domluvit se na postupu. Jen je tady ten můj vysoký věk :zed: Ale ovulace každý měsíc pravidelně a vajíčka mám taky zdravá :) Tak si říkám, dokud ovuluju, mám vše průchodné a vajíčka v pořádku, tak může vyjít i tohle 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.7.24 18:59

@Ivankkaa určitě jo :srdce: budu držet palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.7.24 12:01

Ahoj mohu se k vam pridat? Prave jsem prisla z prvni IUI, v sobotu pichnuty ovitrille, tak snad to klapne, ted 14 dni cekat. Snazime se neco pres rok ale pritel mel horsi spermio. Ted ho mel snad nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.7.24 12:09

@Sairi agoj :mavam: Taky mě čeká první IUI po neúspěšném IVF. Příští pondělí jdu na ultrazvuk a uvidí se, kdy mi dají termín :) A ty už máš za sebou nějaký pokus IVF nebo začínáš nejdřív IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.7.24 12:21

@Ivankkaa začínáme s IUI. Ja jsem se k tomu vlastně dostala tak trochu náhodou, i když jak se říká, má to tak asi být😄! Ja otěhotněla loni a měla jsem hned za sebou dvě biochemické. Tak jsme se snažily dál, když jsem pak poslala přítele na spermiogram. Ja podle testu a i ultrazvuku ovulovala. Přítelovi vyšlo spermio hořší. A já sem ještě chtěla prubnout hormonální profil ale muj gyndař, řekl ze to bude řešit až za rok. No a pak mi kamarádka poslal odkaz na pronatal v CB, že dělají testy plodnosti zdarma. Tak jsem to zkusila a už to jede. :D Do IVF se zatim nehrnu, i když faktem je, že o jeden vejcovod jsem přišla mimodeložním v roce 2017. Pak jsem otehotnela asi za 3 měsíce znovu a mam 6ti letýho chlapíčka. Tak teď ještě holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.7.24 12:23

@Sairi ahoooj :mavam: určitě se k nám můžeš přidat, to čekaní je nejhorší, před měsícem jsem měla první IUI a nemohla jsem se dočkat toho testování 😃 Momentálně jsem ve fázi druhé IUI a ve středu už se mam testovat, teď už na to ani nějak nemyslím :)
Tak to je dobra zprava, ze teď mu vyšli výsledky lépe, budu držet palce! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.7.24 12:42

@Šála1 no tak to nam musis dat vedet, zda je to tam :D 🍀, to cekani je na tom vzdy nejhorsi snad. A ty nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.7.24 13:00

Holky, tak to na vás budu myslet :) :srdce: Jen škoda, že uz nemám taky po, abych mohla testovat s váma :D
@Sairi Já zase nemám jeden vaječník, tak snad se nám všem zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.7.24 14:18

@Sairi dam vědět, zda už to konečně vyšlo 😁 poprvé jsem furt jen na to myslela, abych se už mohla otestovat, ale teď jsem si slíbila, ze na to nebudu tolik myslet 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.7.24 14:20

@Ivankkaa za chvíli už budeš taky testovat 🙏🏻 🍀 S tím ultrazvukem je to pak velmi rychlý to plánování ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.7.24 14:29

@Šála1 a máš IUI v přirozeném cyklu a nebo a s hormonální podporou? 🙂 Nepočítám tedy to jedno píchnutí Ovidrellu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí