IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3377
16.8.24 13:44

@bambula89 Tak zkusit hodit dotaz sem, odpovídá tam pan doktor i na postupy IVF a tak, co si mysli apod. Napis tam hlavně věk, výsledky spermio a situaci a co si o tom myslí, třeba poradí https://www.sanatoriumhelios.cz/…ovedi-o-ivf/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
16.8.24 13:46

@Be12 Počkala bych do kontroly, držím palce  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
16.8.24 13:47

@kopre_tina535 Jo takhle, mně to jakoby nevadí, jen teda se mi nechce moc zavádět, raději bych ho polykala, tak snad to bude možné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
16.8.24 13:51

@sojka20 děkuji, začínám být už trošku zoufalá, že je něco špatně nebo že se to pokazilo :,( :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
3377
16.8.24 15:32

@Be12 Narovinu, nebudu ti mazat med kolem pusy…pokud test zeslábl, tak to může být biochemické těhotenství a držet se to třeba jen díky progesteronu. Každopádně, nejsem doktor a nemusí to tak být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.8.24 15:39

@Be12 Ahooj, počkej do kontroly 😊 Zatím se nestresuj 🍀 Držím palce, aby bylo všechno v pořádku a vše dopadlo dobře 🙏🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
16.8.24 16:46

@sojka20 moc děkuji za upřímnost mám ji radši, počkám jak dopadne kontrola a uvidím. To ten týden bude teda sakra dlouhý :mrgreen: :mrgreen: @Šála1 moc děkuji, pokusím se nestresovat bude to těžké, protože nad tím moc přemýšlím a záleží mi na tom, ale říká se, že naděje umírá poslední :roll: :hug: :zed: :( :hug:

• Citovat
  • Upravit
3377
16.8.24 17:36

@Be12 Já tě naprosto chápu…když jsem otěhotněla v září, testy sílily dost pomalu…bylo mi hned jasné, že to nebude v pořádku a moje intuice měla pravdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
16.8.24 18:03

@sojka20 to mě moc mrzí :,( :hug: moje intuice se také moc často neplete. S partnerem na naše vysněné miminko stále čekáme, tak snad se poštěstí. 🍀 🍀
A ty jsi s partnerem teď v jakém stádiu snažení? :hug: :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3377
16.8.24 18:18

@Be12 Věřím, že k vám brzy přijde, i když je to někdy dlouhá a trnitá cesta :hug: :srdce:
Já jsem momentálně po ovulaci a výsledek ani žádný nečekám. Čeká mě hormonální profil, Clostilbegyt a zhruba 6.9. 1.inseminace 😇 jsem na to moc zvědavá, protože si myslím, že po revizi se mi přes čípek spermie ani nedostanou, protože už nemívám při ovulaci plodný hlen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
16.8.24 18:20

Jinak holky, kdo tu bere Clostilbegyt, jak jste na tom se sliznicí? Když jsem ho brala na jaře, tak jsem k němu raději pila i kontryhel a sliznice byla ukázková, ale teď si říkám, že pít asi nebudu, ale bojím se, aby nebyla nízká sliznice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
16.8.24 18:33

@sojka20 tak ať insemice dobře dopadne, budu držet place🍀 🍀 🍀, Clostillbegyt jsem brala po 3 cykly a doktorkou mi bylo řečeno, že se občas stane, že když vyroste folikul tak je zase nízká sliznice, ale s tím prý dokážou pomoci prášky :) :)

• Citovat
  • Upravit
3377
16.8.24 22:03

@Be12 Děkuji, tak budu doufat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.8.24 22:34

Holky a jak to IUI standardně probíhá? Chápu, na 11DC se objednám na ultrazvuk a podle velikosti folikulu mi řeknou, kdy píchnout Ovitrelle a kdy přijít. Ale ten proces v den IUI je jaký? A jaké jste měly pocity při výkonu, bolest nebo tak něco? Jo a co časová křivka? Např. v pondělí večer pichnu Ovitrelle a IUI bude ve středu dopo nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.8.24 23:24

@sojka20 IUI naprosta pohodička výkon, tedy u mě to tak bylo :palec: Mě musí objednávat na dřív než 11 den cyklu, protože mám krátké cykly a ovulaci mívám právě už 10 den. Teď jsem prošvihla druhý pokus IUI právě kvůli špatnému objednání. Objednali mi na 11 den a folikul prasklý. Takže čekám na další cyklus. Jinak minulý měsíc jsem byla na ultrazvuku myslím 9-10 den cyklu v pondělí a v pátek sla na transfer. Ráno mi tam píchnuli Ovidrell a asi za dvě hoďky od přítelovo odběru jsem šla na výkon :) Ten trvá chviličku a já vždy cítím jen lehký tlak, žádnou bolest :) Ten Ovidrell mi píchnuli v den transferu ráno, protože mi ovulace vycházela na víkend, tak udělali vše v pátek, spermie vydrží v děloze asi tři dny, takže si počká na vajíčko, které vyjde ven třeba až za dva dny z folikulu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí