Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sojka20 tak si budem drzet palce, to je krasny
no, ja jsem zvedava. Vetsina mych tehotenstvi takto taky skoncila, je to hrozny. Snad nam to vykde obemi ☺️
Ahoj holky, meli jsme mesic pauzu ale uz se zase pridavam a v zari zkusime druhe IUI
jdu na ultz 2.9., to mam byt 12DC, tak snad to stihneme
normalne mivam ovu tak 17 DC, takze to by bylo ok, ale minuly mesic se mi cyklus zblaznil a ovu byla prave uz 12DC
tak drzte palce! koukala jsem ze vas jde vice v podobny termin, tak doufam, ze nam to vsem vyjde ![]()
@kopre_tina535 Tak to je skvělé, že si budeme držet palce takhle navzájem ![]()
Ahojky
Mě čeká druhý pokus IUI zřejmě 9.9.
V pátek 6.9. jdu na ultrazvuk, to budu 8 den cyklu
Jinak máte některá zkušenost s léky Etruzil? Mám ho začít brát od 3-7 dne cyklu
Teda nas tu nakonec je
s Etruzilem zkusenost nemam
tak snad bude v cervnu 25 hodne miminek ![]()
Jen já z vás všech budu zřejmě nejstarší, u nás ta šance, že se podaří přes IUI je spíš o zázraku ![]()
@Hvezdicka727 U nás by to bylo už květňátko, jelikož by mě čekal 3.plánovaný císař. Ale jak já bych si užívala letní miminko 😍
@Ivankkaa Ale pořád tam ta šance je, tak nevěs hlavu ![]()
@sojka20 presne
prvni dcera je unorova, brala bych ted letni miminko! 🙏🏻 😄
@Ivankkaa a kolik ti je?
Me 37, taky zadna mladice
dneska umi lekari pomoci v hodne pripadech!
@kopre_tina535 Je mi 40. A prošli jsem si už jedním neúspěšným pokusem IVF
Je to hrozný zklamání, když to nakonec nevyjde. Vkládala jsem do toho všechny naděje, věřila jsem.. Nemáme žádný zásadní problém, přítel má spermiogram v pořádku, u mě taky nic, snad jen ten věk ![]()
@kopre_tina535 Noo, já mám leden a říjen
ale ta “bezstarostnost”, že to mimčo nemusím navlíkat, když chci jít ven, to by bylo bájo ![]()
Noo pro mne je to prvni miminko, ale zas mame to omezeni toho darce, coz mne mrzi, ale snad to tak pujde. Mne ted bylo 29 a snazime se 3 roky. Zatim jen 6 potratu…
@Hvezdicka727 ty brdo to uz cekate dlouho, drzim moc palce! Hlavne ze by bylo zdrave miminko, at uz od darce nebo ne ![]()
Ja byla dnes na utz, folikul 18mm, dostala jsem ovitrelle a termin iui na stredu. Injekci jsem si zatim nepichla (mela jsem dnes vecer), premyslim, ze bych pichla zitra rano? Aby ten folikul nepraskl moc brzy kdyz uz je tak veliky a iui az za 2 dny? Mate zkusenost?
@kopre_tina535 Ahoj, za mě ideál načasované - měla jsi píchnout včera večer a folikul by tak praskl za 36h - ve středu ráno +- a to už bude IUI
@sojka20 nakonec jsme pichli vcera.. ale nejsem uplne presvedcena ze tu injekci potrebuji, s dozravanim nemam problem.. ale tak asi pro jistotu..