Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nemely jste po progesteronu nejake potize? Jako treba mykozu atd?
@Veronique31 mám utrogestan ještě teď a nejspíš budu mít až do 14 týdne. potíže žádné, ale už je to nepříjemné 😀. pořád to teče. naštěstí už závidím jen večer.
Holky, tak si to tady ctu a hodne z vas rika, ze jste po IUI hodne nafoukle. Ja tento pocit ze srdce nesnasim, je to fakt neco proti cemu aktivne bojuju
Myslim, jako kdyz jsem nafoukla z jidla.
Jak dlouho tento stav trva? Doufam, ze to neni moc hloupa otazka
![]()
@lapaletka Já jsem hubená, ale břicho mám hodně nafouklý po všech těch hormonech a nechce vůbec splasknout
Takovej pocit jako kdybych v něm měla balvany
Hodně mi to štve, protože jsem si musela pořídit hodně volnějšího oblečení
Ptala jsem se na to na klinice sestriček a říkaly jen hodně pít, jíst vlákninu, jogurty, jogurtové napoje a tak. Ale uvítám další rady🙏🏼, protože je to fakt hrozný, jsem nafouklá už od května, co do sebe pořád něco cpu ![]()
@lapaletka No mám dojem, že to je tím progesteronem; bohužel. Taky mě už trápí a to ještě není ani týden, co ho zavádím🙈
Jinak dnes jsem 5 dnů po ovulaci a už mi jede mysl na plné obrátky🙈 😂 bodá mě vpravo v podbřišku totiž 😅 že nejsem sama, co se tak pozoruju?
@Ivankkaa, @sojka20, mne na nafoukle bricho nejvice pomaha kombucha a psylium v tabletach. Hlavne ta kombucha to povazuju za zazrak
Ale nevim, jestli teda by to pomohlo i v tomto pripade, ja mam tohle odzkousene pri tezkosti po jidle atd.
Vzdycky jsem se citila strasne ‚plne‘ a presne jak rikate, jakoze bych mela nejaky sutr v brichu.
A jeste obcas i piju Ovesku, to se da koupit v kazdem supermarketu, to je na streva taky super. Vyzkousela jsem toho uz mraky..
@sojka20 urcite nejsi. My kdyz jsme se zacali snazit, tak jsem pred kazdou MS (ale az od te doby
) mela vsechny mozne i nemozne priznaky
Myslim, ze to pozorovani je dost caste ![]()
A at to teda klapne!
Budes delat test, nebo pockas na krev? ![]()
@sojka20 mam to stejne
ja 6 dpo.. 8dpo zkusim asi test jestli je tam jeste ovitrelle ( to bude 9 dni) jinak ja jsem hlavne desne unavena a zaludek na vode trochu plus takova trochu malatnost
@lapaletka @kopre_tina535 Já mám teda pocit, že chodím často na wc, ale to je ještě moc brzy. Jen teda dnes to bodání byli neobvyklé. Jinak já měla tentokrát Zivafert injekci (oproti Ovitrelle má “jen” 5000 jednotek a kamarádka mi psala, že po 4 dnech ho má už pryč, tak jsem zkoušela včera test a ještě tam mám silnějšího ducha, déle se mi to drží v těle. Tak mám v plánu obden testovat, dokud nebude bílo. A pak asi cca těch 14 dnů po IUI chci určitě testovat. Na krev mám taky žádanku, ale to podle situace, prý kdybych si nebyla jistá.
@sojka20 to je jeste slusna carka.. ja zkusim zitra.. minule IUI uz jsem to touhle dobou mela pryc
Úplně jsem zapomněla, jaké to je, když mě bolí bradavky 🙈 máte to po progesteron taky? A teda pobolívá mě podbřišek, ale nevyznám se v tom, jestli je to děloha nebo jsem jen až moc nafouklá 🤦♀️ nesnáším to čekání. Co pocity ostatních?