Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronique31 drzim palce!
To se pred ivf musi vzdy delat genetika?
@kopre_tina535 manzelovi vysel spatny spermio, doktorka chtela udelat genetiku kvuli moznym genetickym vadam. Takze pokud by mel spermiogram v poradku, genetika by se neresila ![]()
Tak hlásím bohužel negativní výsledek…11DPO. Fakt jsem doufala. A říkám si, jestli má vůbec smysl zkoušet ještě další pokusy ![]()
Tak u nas asi nic holky
test podobny duch jako vcera, urcite nijak nesili :/ bazalka dnes o neco klesla tak uz to nevidim ![]()
@kopre_tina535 Je tam náznak, takový stín úplně lehce do fialova. Ale spíš si myslím, že to je dozvuk injekce, netestovala jsem ji až do úplného sněhobílého testu. Spíš na 11 DPO by měla být čárka podle mě už více viditelná. Napadlo mě leda max. biochemko. Mám kdyžtak i žádanku na krev, tak když si nebudu jistá, tak můžu zítra zaběhnout.
@sojka20 me prijde ta carka na 11dpo docela pekna tak bych urcite nehazela flintu do zita
aspon tam mas neco poradnyo videt 😅 me asi uz i zacina klasicky bolet podbrisek na ms
@kopre_tina535 @sojka20 Holky, myslim na vas, doufam, ze to klaplo:) ![]()
@kopre_tina535 Podle mě je to jen dobře focené 😅 tak zkusím ještě zítra. Škoda, že neměřím BT, ta by taky určitě napověděla.
Vždycky říkám, že dokud neteče červená, tak je šance 🍀
Příspěvek upraven 16.09.24 v 10:46
@kopre_tina535 @sojka20 Mne se vubec nenacetly ty ranni zpravy co jste psaly, ani fotka toho testu.
Nemuze byt jeste treba brzy? Dokud neprijde MS, tak bych to urcite nevzdavala, vite jak to obcas je.
@sojka20 ja kdyz si tohle zvetsim, tak taky vidim! Jak rika kopretinka, jeste bych flintu do zita nehazela))))
@sojka20 mě se to nezdá úplně marný. zkus zítra nebo pozítří. přece jen jen ještě brzy. ❤️